Cautare

1599 de rezultate pentru "drumul" (3.15 secunde)
Intariti prin rugaciune si prin fapte de caritate, sa mergem inainte impreuna cu toti crestinii pe drumul spre unitate.
Si azi exista drumul care leaga aceste doua cetati, Calarasi si Silistra, dar la cateva zeci de metri de fluviu si de frontiera trasata arbitrar in 1940, soseaua a fost zeci de ani barata de graniceri romani si bulgari.
Drumul de la bac pana la vama este plin de praf si balarii. ... Drumul pana la Silistra este sinistru - dar renunt, pentru ca am ales sa petrec o zi de vara in orasul vecin de peste Dunare.) Din Wikipedia am aflat cateva informatii.
drumul arata asa jalnic, taiat prin vegetatia de pe mal pentru ca vechiul acces a fost stricat de ape si s-a amenajat o noua platforma de imbarcare. ... Probabil turistul nici nu a intrat in municipiul Calarasi, ci a ales drumul pe soseaua de centura spre Bucuresti.
Doi copii au fost agresati sexual intr-un LIFT din Drumul Taberei. ... Incidentul s-a produs intr-un imobil din cartierul Drumul Taberei.
FECIOARA Nu te crampona de piedicile absolut firesti din drumul tau catre victorie, pentru ca ele au rolul de a te pune la incercare, ca sa arati si sa-ti demonstrezi tie ca meriti si poti obtine ceea ce doresti.
Pornind de la premiza personala Dar eu de ce nu pot fi la fel ca alea, femeia simpla incepe drumul catre schimbare, consuma pornografie si agata la intamplare.
A doua zi, cuplurile au revenit la vechii lor parteneri si si-au urmat fiecare drumul lui. In timp ce isi continuau drumul, Charlie intreaba:
Nu iubeste munca, nu iubeste rabdarea, nu intelege ca drumul conteaza la fel de mult ca destinatia, ca destinatia e definita prin drum, ca nu are nici o realitate in afara acestuia. ... Atunci iti spui ca drumul e absurd si o spui si altora.
Pentru noi, subsemnatii HoriaTurcanu si Elena Francisc, face parte din Calatoria Inimii si din drumul nostru.
Drumul spre Bailesti a fost extrem de placut si, datorita indrumarii maiestre a GPS-ului, am ajuns in circa 5 ore, in asa-zisa patrie a zaibarului.
2) Sa renunti la masina pentru drumul spre birou; ... sa te muti intr-un apartament mai mic, sa renunti la masina pentru drumul spre birou, sa gatesti in loc sa iei cina in oras.
Cind amintirile-n trecut Incearca sa ma cheme, Pe drumul vechi si cunoscut Mai trec din vreme-n vreme. ... Care a trebuit sa urmeze drumul de la Hobita la atelierul lui Rodin, sau de la Slatina la institutul nemuritorilor Frantei).
Cind amintirile-n trecut Incearca sa ma cheme, Pe drumul vechi si cunoscut Mai trec din vreme-n vreme. ... Care a trebuit sa urmeze drumul de la Hobita la atelierul lui Rodin, sau de la Slatina la institutul nemuritorilor Frantei).
Cat stai in vama, cum e drumul, ce gasesti acolo (Autor: ... Drumul a fost mai liber ca in alti ani.
COSTINEL de 35 ani, din Bucuresti, a condus, un autoturism marca Renault Symbol, pe trotuarul din stanga al arterei Drumul Taberei, pe sensul dinspre str. ... Delinesti cu Drumul Taberei a surprins si accidentat usor pe T.
In cazul in care pe drumurile publice nu sunt amenajate benzi sau piste speciale pentru biciclete si celelalte vehicule fara motor, acestea pot fi conduse si pe acostament in sensul de mers, daca circulatia se poate face fara pericol (2) Vehiculele din categoria AM, A1, A2 si A, atunci cand circula pe drumul public, trebuie conduse numai pe un singur rand." 15.
Drumul era de cativa ani buni numai hartoape, dupa ce alti ani fusese santier. ... Si nici acum nu pare stingherit ca merge pe drumul cu care ne obisnuise Adrian Nastase.
Biserica Ortodoxa Romana a salutat alegerea facuta la Vatican exprimandu-si speranta ca drumul deschis de raposatul Papa va ramane deschis in privinta viitorului relatiilor intre cele doua Biserici surori.
Nu conteaza daca este talhar la drumul mare sau escroc care a dat tunuri de zeci de miliarde. ... Utilizand cu sarg aceste sfinte principii, ei au lasat slobozi in lume iacobovi si iscandarani, corduneni si petrolisti, talhari la drumul mare ori escroci notorii.
google-analytics.com