BERBEC 21.03-20.04: Dispuneti de resurse de energie si de cele financiare sa realizati, mai ales spre sfarsitul saptamanii, tot ce v-ati propus saptamana aceasta. Este un moment prielnic pentru a face impresie buna sefilor sau persoanei iubite. Cei singuri s-ar putea lovi de o noua dragoste ce va dura o buna perioada.

TAUR 21.04-21.05: Se iveste posibilitatea unei calatorii unde ati putea intalni pe cineva dintr-o alta tara sau o alta cultura. Mici discutii cu prietenii va vor irita dar va trece repede starea nervoasa. Va puteti inscrie la un curs de specializare sau pentru a va ocupa timpul liber. Implicati-va in activitati ce va relaxeaza. Nu va incarcati aiurea programul!

GEMENI 22.05-21.06: Simtiti nevoia unei schimbari de decor si va hotarati sa iesiti mai des in oras. Tot in aceste zile primiti si un cadou sau o favoare. Profitati de buna dispozitie care va inunda si socializati. La sfarsitul saptamanii persoana iubita va face o surpriza care va aduce aminte ca sunteti iubiti.

RAC 22.06-21.07: Multi dintre nativii acestei zodii sunt dornici sa isi imbunatateasca starea sau sa devina o persoana mai buna. Ar putea fi doar o iluzie sau un gand trecator. Ca sa reusiti insa trebuie sa si va impuneti mai multa vointa. In weekend va bucurati de tot felul de evenimente.

LEU 22.07-22.08: Parcurgeti o perioada cand trebuie sa va reincarcati energia si sa va respectati programul de odihna. Tindeti sa faceti pe supereroii si s-ar putea sa aveti probleme de sanatate cauzate tocmai de a ignora propriile nevoi. Fiti atenti la consumul de dulciuri si de alimente grase.

FECIOARA 23.08-22.09: Sunteti eficienti si productivi in aceste zile. Aveti o dorinta continua de a va perfectiona si doar manifestandu-va creativitatea veti putea obtine si aprecierea celor din jur. Romantismul infloreste timid si va prinde curaj pe tot parcursul saptamanii. Profitati din plin si poate se va lega o relatie consistenta.

BALANTA 23.09-22.10: Saptamana aceasta se rezuma la distractii si placere. Poate o scurta vacanta, poate va implicati in evenimente sportive, poate petreceti mai mult timp alaturi de copii. Va bate un gand sa redecorati casa si ii veti implica si pe cei mici ca sa va dea idei.

SCORPION 23.10-21.11: In aceste zile sunteti diplomati si fermecatori. Cu siguranta ii veti impresiona pe cei din jur. Abilitatile de comunicare sunt atat de rafinate, incat agentii de vanzari sau scriitorii vor da lovitura. Acest lucru va ridica moralul si va ofera bucuria de a trai. Profitati de aceste clipe!

SAGETATOR 22.11-21.12: Va ocupati mai mult de afaceri, de finante si de negocieri. S-ar putea chiar sa faceti o achizitie importanta sau chiar un loc de munca mai bun. Oricum, obtineti o stimulare a veniturilor. Indiferent de realizari, va veti simti mult mai bine si mai fericiti.

CAPRICORN 22.12-19.01: Tot finantele va preocupa si in aceasta perioada. Este un moment excelent sa va reinnoiti garderoba si sa nu va uitati doar la eticheta, ci mai bine fiti atenti si la calitate. Sunteti tentati sa va cumparati haine care va fac sa aratati grozav, indiferent de pret. Este important sa va simtiti bine in propria piele... Nu?

VARSATOR 20.01-18.02: Soarele este acum in zodia dumneavoastra si va face sa straluciti. Cineva sau ceva va va face o favoare care, la randul ei, va aduce un real folos. Negocierile vor fi legate de o proprietate, de o mostenire sau de taxe si datorii. Marte va da destula energie si va face mai puternici si mai competenti.

PESTI 19.02-20.03: Este cel mai potrivit moment sa va decideti ce veti dori sa realizati anul acesta. Bucurati-va de compania celor mai buni prieteni, insa s-ar putea ca unul dintre ei sa devina mai mult decat atat. Poate chiar cea mai mare dragoste intalnita pana acum.