Cautare

455 de rezultate pentru "dobrogea" (3.00 secunde)
Fostul sef al IRPC de la malul marii va controla Comisariatele Regionale pentru Protectia Consumatorilor (CRPC) din Moldova, Muntenia si Dobrogea.
De altfel, Directia Apelor Dobrogea Litoral are obligatia sa afiseze, in fiecare zi, pe panouri amplasate pe plaja, calitatea apei de imbaiere, dar pana acum nu au facut-o", a declarat, pentru "Replica" de Constanta, dr.
Pe langa Directia Judeteana a Arhivelor Nationale, in sediul Centrului Militar va fi "cazat" si Centrul Judetean de Conducere si Coordonare Interventii din cadrul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) "Dobrogea".
, in sedinta Consiliului Judetean Constanta, a fost aprobat, in unanimitate, proiectul prin care Directia Judeteana a Arhivelor Nationale (DJAN) si Centrul Judetean de Conducere si Coordonare Interventii din cadrul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) "Dobrogea", sa se mute in cladirea Centrului Militar Zonal (CMZ), condus de cdor.
ENEL Distributie Dobrogea S. A. in calitate de autoritate contractanta, in vederea atribuirii contractului de achizitie publica avand ca obiect "prestarea serviciului de paza si protectie a statiilor de transformare din gestiunea Directiei Inalta Tensiune Constanta - Lotul 1".
Apoi va merge la Tuzla, unde va avea o intalnire cu primarul, urmata de vizita proiectului "Dobrogea". In aceeasi zi, Principele are programata o "escala" si la Costinesti, apoi la Manastirea Sfanta Elena de la Mare.
Astfel, angajatii Directiei Apelor Dobrogea-Litoral (DADL) au strans de pe plaje o cantitate de peste 2. 000 de tone de alge.
De altfel, consilierii prezenti la sedinta de ieri au mai votat si proiectul cu privire la atribuirea in folosinta gratuita catre SC Enel Distributie Dobrogea SA a unui teren de 41,00 metri patrati - DC 86 Mamaia Nord.
Dobrogea. Marturii documentare (1878-1914). Privitor la Asigurarea pastrarii, conservarii si restaurarii documentelor din depozitele proprii, mentionam activitatea de reconditionare primara a unor inventare, dosare, registre,etc.
Seful statului a declarat ca exercitiile desfasurate anul acesta in Dobrogea si nu numai sunt expresia maturitatii relatiilor romano-americane si a faptului ca parteneriatul strategic se manifesta nu numai in vorbe, ci si in actiune comuna, fie ca este vorba de actiune economica, fie ca este vorba de actiune diplomatica sau actiune militara.
De asemenea, primarul s-a plans ca lucrarile la renovarea internatului de la Grupul Scolar Dobrogea, a cantinei si a celor 12 sali de clasa s-au oprit din lipsa banilor.
Directorul adjunct al agentiei de presa ITAR TASS, jurnalistul Mihail Gusman, l-a ironizat pe presedintele Traian Basescu, intr-o emisiune la Radio Ecoul Moscovei, facand referire la oraselul natal al acestuia din Dobrogea, la vinul Murfatlar, la mentalitatea sa de vaporean, la campania impotriva cainilor fara stapan, a demolarii chioscurilor, dar si la privirea presedintelui.
Evenimentul va fi organizat cu prilejul implinirii a 130 de ani de la consfintirea, prin lege, a revenirii Dobrogei la Romania si a 100 de ani de la acordarea drepturilor politice locuitorilor din Dobrogea.
"Ce legatura are Buzaul ca si regiune cu Dobrogea? Care sunt legaturile si programele comune care ar putea fi facute?", s-a aratat nedumerit si social-democratul Nicusor Constantinescu, seful CJ Constanta.
Eu m-am nascut si am copilarit in Dobrogea, inconjurat cu destula prietenie de turcii si tatarii uitati pe teren atunci cind istoria s-a retras.
Oltenia, Muntenia de Sus, Muntenia de Jos, Dobrogea si zona metropolitana Bucuresti, Moldova:
De toate aceste masuri s-au bucurat atat Transilvania, cat si Moldova, Muntenia si Dobrogea.
Pe 14 noiembrie 1878, Dobrogea a reintrat, oficial, in componenta statului roman modern. Congresul de pace de la Berlin, din iunie - iulie 1878, a recunoscut dreptul istoric al Romaniei asupra Dobrogei.Cu acest prilej, Domnitorul Carol I a dat citire unei Proclamatii catre dobrogeni.
Ideea de turism este de cele mai multe ori asociata celei de divertisment, cu posibilitati inepuizabile de agrement si recreere.
In acest context, obiectivele AVAS pe perioada 2004-2008 vizeaza stabilirea si aplicarea procedurilor de valorificare a creantelor comerciale restante de la Distrigaz Nord si Sud, Electrica Banat si Electrica Dobrogea, finalizarea programului Romag ‘98, intensificarea actiunilor de aplicare a procedurilor de executare silita asupra activelor corporale existente in patrimoniul debitorilor AVAS, dar si asupra averii administratorilor societatilor comerciale debitoare.
google-analytics.com