Cautare

455 de rezultate pentru "dobrogea" (7.59 secunde)
"Dupa cum se stie, vechea Scythie Minor - Dobrogea de astazi - cunoaste de timpuriu, inca din primul secol de dupa Christos, formele incipiente ale organizarii sale, fiind atestati Evangelicus, ca prim episcop, si Bonosus, ca prim preot al Tomisului.
"Legea este binevenita cu atat mai mult cu cat, daca nu se iau masuri, in 15 ani Dobrogea va deveni stepa", a conchis Andrei Nicolcescu.
Un amplu control realizat de Departamentul de Control al Guvernului (DCG) in perioada 18-30 iunie a scos in evidenta activitatea dezastruoasa a Directiei Apelor Dobrogea Litoral.
In alta ordine de idei, Radu Comanici a exprimat indoielile PRM referitoare la amplasarea bazelor americane in Dobrogea, aratand ca nicaieri in lume astfel de unitati militare nu sunt plasate in mijlocul comunitatilor umane, ca in Constanta.
Liderul conservator a amintit lipsurile din agricultura, unde, ca de obicei, banii pentru campaniile agricole ajung cu intarziere, semnaland de asemenea lipsa de implicare a autoritatilor in ceea ce priveste sistemul de irigatii, in conditiile in care Dobrogea este una dintre zonele care are foarte mare nevoie de un astfel de sistem.
Prefectul Culetu a facut, ieri, un apel catre Consiliul Local Constanta si Directia Apele Romane Dobrogea Litoral (DADL) pentru a se aseza la discutii si a rezolva situatia planului urbanistic zonal pentru statiunea Mamaia.
Astfel, in perioada imediat urmatoare va fi demarat un proiect imobiliar in parteneriat public-privat care va consta in ridicarea unor locuinte la preturi atractive in cartierul Dobrogea I.
Niste hartii aparent banale l-ar putea pune in incurcatura pe noul director al Directiei Apelor Dobrogea Litoral, Laurentiu Marin, care a fost delegat, inca din prima sa zi de activitate, sa demoleze beach-barurile de pe plaja.
Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta "Dobrogea" (ISU) Constanta a celebrat, vineri, cei 76 de ani de Protectie Civila in Romania.
In urma cercetarilor efectuate s-a stabilit ca Sorin Meliu a condus, pe bulevardul Aurel Vlaicu, autoturismul Daewoo Nubira cu numarul CT 31 MGF, dinspre zona Dobrogea catre intersectia cu strada Baba Novac.
La scurt timp de la instalarea pe functia de director a lui Laurentiu Marin, Directia Apelor Dobrogea Litoral a inceput sa rezilieze, pe banda rulanta, contractele cu operatorii de plaja.
Directia Apelor Dobrogea Litoral (DADL) va plati aproape 7 miliarde de lei vechi pentru lucrarile de reabilitare, curatare si amenajare a plajelor, in vederea pregatirii pentru sezonul estival.
La sedindinta de constituire a Asociatiei de Dezvoltare Intercomunitara (ADI) "Apa-Canal Constanta" si "Dobrogea" ce a avut loc ieri, vicepresedintele Consiliului Judetean Constanta (CJC), Cristinel Dragomir, a declarat ca Nicusor Constantinescu este presedintele consiliului de administratie a asociatiei iar Claudiu Tusac, primarul orasului Mangalia si Traian Dragomir, primarul comunei Ciocarlia au calitatea de membri.
Primarul comunei Agigea, Cristian Carjaliu (foto), va amenda ENEL Dobrogea cu 10. 000 lei si va obliga compania sa refaca lucrarile la o linie de medie tensiune, amplasata defectuos.
Pompierii militari, din cadrul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) "Dobrogea", s-au deplasat cu doua autospeciale si s-au chinuit pret de cateva zeci de minute pentru a scoate apa din subsolul inundat.
Trebuie precizat ca daca ordonanta nu este publicata in Monitorul Oficial, Directia Apelor Dobrogea Litoral va organiza licitatii pentru sectoarele de plaja ramase fara administrator.
Angajatii Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Dobrogea efectueaza o actiune de verificare pe linia masurilor privind prevenirea si stingerea incendiilor (PSI) si a protectiei civile.
Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta "Dobrogea" al Judetului Constanta (ISU) selectioneaza candidati pentru Academia de Politie "A. I. Cuza" Bucuresti, - Facultatea de Pompieri, Academia Fortelor Terestre "Nicolae Balcescu" Sibiu, Academia Tehnica Militara Bucuresti si pentru Scoala de Subofiteri Pompieri si Protectie Civila.
Dupa ce directorul Directiei Apelor Dobrogea Litoral (DADL), Laurentiu Marin, s-a grabit in luna martie a. c. sa rezilieze pe banda rulanta contractele cu operatorii de plaja, institutia pe care o conduce a fost nevoita sa repare greseala dupa ce 13 operatori au castigat procesele cu DADL in instanta.
S-ar putea sa fim reorganizati in sucursale regionale, printre care una va fi si Dobrogea sau ar putea sa fim trecuti la Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului, dar nici eu ca director nu stiu prea multe.
google-analytics.com