Cautare

32140 de rezultate pentru "divortul avocatei martis biatrice si iulian ionescu sa terminat da sau ba" (4.93 secunde)
'In data de 18 ianuarie 2011, ca reactie la declaratia politica (pe care am facut-o in fata Primariei municipiului Arad) prin care am solicitat primului ministru Emil Boc sa va demita de urgenta din functia de ministru al Administratiei si Internelor si sa dispuna anchetarea dumneavoastra pentru implicare in activitati de crima organizata, sub forma contrabandei cu tigari si a traficului de valuta, ati afirmat ca ma veti actiona in judecata pentru calomnie.
UE face inventarul si pentru ca socotelile nu ies le reaminteste oficialilor romani ca fiecare banut primit trebuie justificat.
Alte patru medalii pentru Romania la Mondialele de juniori de la Plovdiv Sportivii romani au cucerit duminica 4 medalii la Campionatele Mondiale de canotaj academic pentru juniori de la Plovdiv (Bulgaria), si au dus bilantul general la 3 de aur, 2 de argint si 2 de bronz.
Pagubele produse de inundatii, care inca nu s-au terminat, vor fi imense; iar consecintele lor extrem de dure si dureroase. ... Sint atitia oameni care si-au pierdut agoniseala, atit de putina, de o viata. Iar casele lor erau pentru ei mai valoroase decit toate vilele din Primaverii sau din Cornu.
Pagubele produse de inundatii, care inca nu s-au terminat, vor fi imense; iar consecintele lor extrem de dure si dureroase. ... Sint atitia oameni care si-au pierdut agoniseala, atit de putina, de o viata. Iar casele lor erau pentru ei mai valoroase decit toate vilele din Primaverii sau din Cornu.
Dragostea dispare foarte usor cand partenerul tau de viata ajunge sa fie doar un coleg de apartament Se spune ca barbatii insala pentru ca sunt barbati, dar cand o femeie face acest lucru exista motive intemeiate.
Marina Almasan si Victor Socaciu au reaprins razboiul care parea sa se fi terminat odata cu divortul cu scandal si procesul care a tinut prima pagina a ziarelor.
Divortul dintre Madalina Miu si Tzanca Uraganu nu s-a terminat inca, si nici acuzatiile grave. Sotia din acte a manelistului a facut marturisiri socante.
Startul curselor competitive a fost recordul acestei ediții care a durat 20 de minute datorita numarului mare de participanti, carora le multumim si pe care ii asteptam si la urmatoarele editii.
Relatia dintre presedinte si Guvern a fost, in cei cinci ani ai mandatului lui Traian Basescu, un scandal permanent, in urma caruia nimeni nu a avut de castigat.
Ministrul mediului, Nicolae Nemirschi, a declarat sambata intr-o conferinta de presa sustinuta la Craiova, ca peste 350 de dosare depuse de primarii din tara, prin care se solicitau fonduri europene pentru amenajarea si infiintarea de parcuri sau spatii verzi, au fost gasite intre „chichineta si WC-ul de la etajul intai al ministerului“.
"Pedelistii cara cu masina dosare din ministere" Dupa alegerile locale, in PDL va izbucni "marea rafuiala" pentru conducerea partidului, afirma analistul politic Stelian Tanase, pentru Inpolitics, el fiind de parere ca Emil Boc "e terminat", Vasile Blaga e "cel mai influent om din PDL" iar Elena Udrea "nu mai are nici resurse financiare, nici politice".
Lucrarile la pasajul subteran Piata Presei Libere ar putea fi terminate la primavara Pasajul subteran Piata Presei Libere ar putea fi terminat la primavara, a declarat primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, vineri, cu prilejul primei sale vizite de lucru efectuata la acest obiectiv.
Trofeo Jesolo - Andreea Munteanu, victorioasa la barna si locul 3 la sol Sportiva romana Andreea Munteanu, la primul sau an de seniorat, a castigat finala de la barna si a ocupat locul al treilea la sol, duminica, in cadrul concursului de gimnastica artistica "Trofeo Citta di Jesolo", de la Treviso (Italia), ajuns la ediția a saptea.
Norbert Egger in Salzburg si in prezent este folosita cu succes in peste 40 de tari din intreaga lume. Metoda Hypoxi are un efect unic in special in cazul femeilor, dar si al barbatilor, in zonele cu probleme:
Astra, Steaua, Dinamo, Pandurii si Viitorul sunt vazute drept echipele cu cele mai mari sanse de a castiga campionatul, fara ca una dintre ele sa fie favorita clara.
Tricolorii au remizat cu Franta, scor 0-0, in ultimul meci si a terminat grupa C pe primul loc, cu 7 puncte.
"Un partid serios nu accepta sa-i fie atacat liderul fondator"'. ... In aceasta alianta PSD cu PNL au existat si exagerari de natura simbolica, mai ales in campania electorala. ... Bine, sunt pasi tactici care intotdeauna pot sa afecteze.
In acest an s-au aliniat la startul pentru Parlament candidati pe cat de "colorati" din punct de vedere politic, pe atat de diferiti in ceea ce priveste ocupatia sau experienta profesionala.
Zeci, daca nu sute de necunoscuti, au orbitat pentru cateva luni in jurul unor posturi fierbinti de demnitari, au falimentat cate un combinat sau altul, au carat acasa saci de spagi sau pur si simplu au cantat osanale Guvernului care i-a adoptat, dupa care au sucombat din punct de vedere politic.
google-analytics.com