Cautare

139 de rezultate pentru "divort" (2.71 secunde)
Din cele vazute si auzite cat am rezistat in fata avalansei de jigniri si ipocrizie venite din partea unei jurnaliste care se considera buricul pamantului - am inteles ca doamna in cauza mai venise de cateva ori la emisiune, pentru a-si spala rufele murdare din familie, caftelile de demult, cinstea nedovedita si intentiile de divort sau impacare cu actualul sot.
Toata tevatura capata aspectele premergatoare unui divort. Chiar daca este vorba despre o despartire cumva "anuntata", modul in care se manifesta cei implicati capata aspecte de mahala, situatie care nu da bine pentru ca niciuna dintre parti nu are nimic de castigat.
Era limpede, deja, ca Alianta PNL-PD e in faza de divort de facto. Si ca nu mai e prea mult pana cand divortul va deveni si de jure.
Daca insa luptele fratricide vor continua si se va ajunge la un divort cu nabadai si injuraturi, riscam sa devenim cu totii, la inceputul anului viitor, participanti la un imens "plans de-ngropaciune" a nadejdilor noastre de a intra in Uniunea Europeana si a sanselor pe care acest statut l-ar oferi pentru a scapa de mocirla in care ne zbatem de mult prea multa vreme.
Noi am sustinut ca gestul lui Traian Basescu de a se opera la Viena intra in divort cu imaginea la care a trudit din greu personajul de ani buni.
Atunci va avea loc un divort cu acuzatii reciproce si sandramaua ADA se va rupe. Pe ce sistem se va vota?
Intre Domnia sa si nuanta e un divort ca intre omul cavernelor si mancatul cu tacamuri de argint. Asta explica interpretarea otova a formulei:
Slovenia a trecut la noua moneda, a treia in 16 ani, intr-un entuziasm nemaiintalnit la niciuna dintre tarile zonei, reducand la 15 zile procedurile de divort cu tolarul, moneda independentei in circulatie din 1991.
E ca si cum doi soti in prag de divort ar dori inca sa para o familie ferice. Si totusi, acest anunt, o data facut si acceptat, pune capat unor luni intregi de speculatii care nu au folosit nimanui.
Un barbat de 72 de ani a fost arestat preventiv ieri, dupa ce si-a torturat ore in sir sotia cu care se afla in divort.
Ca in orice caz de divort, fiecare dintre parti se considera vatamata si da vina pe violenta sau pe preacurvia celuilalt.
O modificare de Constitutie, responsabilizarea politicienilor, un divort amiabil... In situatia actuala prefer de o mie de ori taraboi in Putere decat linistea mormantala a Puterii.
Tot o lovitura de imagine incercase Becali si in vara, odata cu instalarea lui Hagi pe banca tehnica, numai ca interesele echipei au primat in detrimentul unui "divort" urat, ce a lasat urme adanci.
In ultima vreme, presa mondiala il are pe prima pagina pe presedintele Frantei, Nicolas Sarkozy, care - clamand dreptul la viata personala - ii cearta pe ziaristi pentru insistenta cu care urmaresc noua sa legatura amoroasa, dupa un divort facut pe ascuns.
Din pacate pentru acestia, in cazul ruperii aliantei a fost vorba de un divort foarte urat in care partile, in frunte cu presedintele au lasat la o parte orice urma de bune maniere si s-au spurcat ca la usa cortului.
Motivul - cumplit de ilogic - sa nu il piarda la divort. Asta demonstreaza inca o data, o dovada patata cu sange, ca aceasta cumplita vorba din batrani nu a fost lasata in desuetudine nici macar acum.
Este un sprijin in timpul perioadelor dificile ale vietii, cum ar fi pierderea unei persoane dragi, divort, etc. - Cine poate beneficia de beneficiile acestui tip de masaj?
Anca Turcasiu a marturisit ca este pregatita sa isi deschida din nou inima in fata iubirii.
Larisa Dragulescu si-a gasit fericirea la doar patru luni de la divortul de fostul sot, Marian Dragulescu. Relatia roscatei este inca la inceput, motiv pentru care este destul de rezervata si sustine ca ar vrea sa-l cunoasca mai bine.
Mai multi locuitori ai localitatii Baneasa au reclamat, in cursul zilei de ieri, ca deputatul Metin Cerchez s-a aflat in zona, producand, impreuna cu mai multi prieteni, un scandal de proportii.
google-analytics.com