Cautare

1205 de rezultate pentru "divort martis biatrice si iulian ionescu" (7.70 secunde)
Un tabloid a notat marturisirea lui Madalin Ionescu: ... Madalin Ionescu a vorbit despre relatia pe care o are cu Cristina Siscanu, in cadrul unui interviu pentru emisiunea "D-Paparazzi" de la Kanal D.
La Editura EIKON a aparut cartea Vocile jazz-ului romanesc de Doru Ionescu, cu un cuvant inainte de Florian Mosu Lungu si Mircea Tiberian.
Alin Ionescu a absolvit Artele Plastice la sectia Design Textil, in urma cu trei ani si lucreaza in domeniu, la magazinul Pictor Shop de pe Strada Orhideelor. ... Personalizez tenisi, fac tablouri la comanda si, mai nou, si arta digitala.
Magda Marincovici) Recent, la Bucuresti, a avut loc prima editie a Forumului international de imunologie consacrat bolilor inflamatorii reumatice la care au participat specialisti din Cehia, Polonia, Slovacia si Ungaria. La acest eveniment a participat si dr.
Revenit din Olanda, o data cu Ovidiu Stinga, Andrei Ionescu nici nu a apucat sa puna piciorul pe minge ca Adrian Mititelu a si dat diagnosticul:
Scaunul lui Mircea Geoana de la sefia Senatului, dar si cel din cadrul PSD se clatina puternic. ... Cert este ca situata a devenit foarte tensionata si, dupa cum scrie Jurnalul National, in editia de joi, "Geoana si PSD sunt in prag de divort".
Presedintele Comisiei pentru cultura din Senat, Sergiu Nicolaescu, a declarat, marti, ca demisia sa din Partidul Social Democrat, partidul din care a facut parte ‘‘mai bine de 20 de ani‘‘, poate fi asemanat cu un divort.
Liderul senatorilor PSD, Ilie Sarbu, a declarat, miercuri, pentru MEDIAFAX, ca senatorul Sergiu Nicolaescu, care demisionase din PSD luni dupa-amiaza, si-a anuntat, miercuri colegii ca a revenit asupra deciziei.
Presedintele Consiliului National al PSD, Adrian Nastase, si-a exprimat marti speranta ca senatorul Sergiu Nicolaescu sa se razgandeasca in privinta demisiei sale din partid. "Domnul senator Sergiu Nicolaescu si-a anuntat decizia fara sa comenteze motivele foarte mult, spunand, totusi, ca este vorba de o forma de divort.
Studiu Infidelitatea si flirturile online afecteaza din ce in ce mai multe cupluri Facebook este acuzat de foarte multe ori ca fiind o cauza pentru aventuri conjugale si divorturi, insa se pare ca si Twitter-ul reprezinta o problema la fel de mare.
- Sotia imi reproseaza ca dau prea multe Like-uri si inimioare - La bine si la rau, pana cand Facebook ne va desparti. ... Potrivit specialistilor, in peste 25% dintre familii conturile virtuale sau mai precis, relatiile dobandite pe aceasta cale, au devenit motive de infidelitate si de vrajba.
De cand au divortat, Iulia si Mihai Albu nu au mai fost vazuti impreuna la evenimente mondene, pana recent, cand si-au facut aparitia la Celebrity Awards. ... perioada de la divort) noua ne-a facut bine. ... Si Mihai Albu a confirmat ca formeaza din nou un cuplu:
Mai ales ca a facut pana acum suficient de multe alegeri gresite ca sa nu o poata intretine pe iubita sa fiica in facultate, motiv de vesnic scandal cu sotia si, in cele din urma, de divort.
Motivul pentru care cuplurile divorteaza din ce in ce mai des Casatoriile se incheie mai des printr-un divort daca sotiile sunt acelea care se imbolnavesc si sunt diagnosticate cu o maladie grava, intrucat sotii nu pot face fata acestor situatii dificile.
Desigur, fiecare cuplu intampina probleme si certuri. ... Inselatul Este cea mai comuna cauza care duce la divort. ... Multi aleg sa nu mai traiasca cu incertitudinea sau, dupa caz, cu sentimentul de vinovatie si aleg sa se separe.
Un fotograf de nunta sustine ca si-a dat seama, in urma numeroaselor evenimente de acest gen la care a participat, ca exista cateva semne in timpul petrecerii care sugereaza ca mirii urmeaza sa ajunga la divort in cel mai scurt timp.
10 metode sigure pentru un divort rapid Am vazut tot felul de tratate si retete pentru fericirea in cuplu, dar adevarul este ca nu am gasit niciunde metode sa scapi de nevasta.
Este o zi mare si plina de evenimente! Cel mai important si asteptat este cu siguranta, mult asteptata intalnire dintre Claudia Patrascanu si Gabi Badalau. Cei doi urmeaza sa se intalneasca astazi in fata magistratilor pentru un nou termen in procesul de divort!
Si daca aliatii nu se mai inteleg, ei au gasit solutia: sa dea divort.
In exclusivitate pentru Antena Stars, Rona Hartener a marturisit ca vrea sa se casatoreasca, dupa divort, insa asta nu este o prioritate pentru ea. Artista si-a schimbat viata de cand a divortat, iar acum este foarte fericita si are planuri mari de viitor.
google-analytics.com