eFoarteBine.ro: Scapa ACUM de nevasta! 10 metode sigure pentru un divort rapid
Am vazut tot felul de tratate si retete pentru fericirea in cuplu, dar adevarul este ca nu am gasit niciunde metode sa scapi de nevasta. Da, ce faci in situatia in care tu, barbatul, vrei sa divortezi si nu esti, totusi, un descreierat care sa o snopeasca din bataie, sa-i spanzure bichonul si sa-i spuna in fata socrului ca a crescut o curva. Deci, avem nevoie de niste metode mai rafinate care sa conduca, cat de cat rapid si elegant catre un divort. Hai sa bifam!

1. Nu-i aduce niciodata flori fara nici un motiv.
2. Nu-i spune cat de mult o iubesti si ca numai gandul la ea iti incalzeste sufletul.
3. Iesi cat de des cu prietenii la bere si nu te intoarce niciodata pana nu confunzi ficusul din sufragerie cu castanul din parc!
4. Daca tot a gatit, las-o sa arunce gunoiul, sa cumpere paine, trimite-o sa cumpere o sticla de vin! Nu-i fura placerea de a se simti utila. Las-o sa spele vasele!
5. Nu te sfii sa vii acasa cu colegii de la munca si intreab-o ce se poate manca in casa asta.
6. Strangeti bani pentru vacanta aia misto in Austria si cu o luna inainte de plecare fa-i o surpriza si cumpara ultima consola de jocuri Playstation cu un jocurile FIFA 17 si Assassin's Creed. Spune-i ca erai sigur ca o sa prefere sa jucati fotbal pe televizor decat sa va omorati picioarele prin muntii Alpi.
7. In ziua aniversarii casatoriei voastre uita sa-i spui la multi ani fericiti impreuna dar adu-ti aminte sa iesi cu prietenii, la o seara ca baietii.
8. Nu o saruta niciodata de noapte buna, las-o sa respire in voie si nu o lua in brate cand va bagati in pat, la somn.
9. Daca zice ca trebuie sa mearga la medic, nu fi indiscret sa o intrebi ce probleme are. Spune-i ca nu ai cum sa mergi cu ea la cabinet pentru ca la tine este zi de iesit la fotbal.
10. Nu o intreba niciodata ce zi a avut, daca o framanta ceva. Poti sa o intrebi, in schimb, daca mai stie si alte retete de ciorba, in afara de pui, vacuta si radauteana.

Nu are cum sa nu mearga metoda. Daca incepi pe 1 ianuarie, pana la Craciun ai scapat de ea. Daca tot esti cu ea si dupa Anul Nou, inseamna ca ea e o materialista si tu un bogatan. Daca nu se aplica explicatia asta, inseamna ca ea e o superfemeie iar tu un dobitoc.Daca ai ajuns sa citesti din greseala acest articol si pe tine te intereseaza, de fapt, sa traiesti multi ani fericiti alaturi de femeia sufletului tau, aplica toate cele 10 puncte, dar pe dos. Fericire!