Cautare

895 de rezultate pentru "divizia d bihor" (4.16 secunde)
Joi, la Camera de Comert si Industrie Bihor a avut loc Adunarea Generala in vederea desemnarii noilor membri in forurile de conducere a acestei institutii.
Parlamentari, prefecti, presedinti si vicepresedinti de consilii judetene, directori de agentii de dezvoltare regionala, agentii de mediu si regii din Bihor, Arad, Cluj, Satu Mare, Salaj, Alba, Hunedoara si Mures au semnat la sfarsitul saptamanii trecute, la Oradea, Declaratia de principii intitulata „Ardealul –
Dan Octavian, directorul general al Federatiei Patronilor Bihor, ne-a declarat ca starea agriculturii noastre este determinata de urmatorii factori importanti: ... De aceea am ajuns printre codasii Europei", a conchis reprezentantul FP Bihor.
In acest drum sunt adevarate cratere, din care risti sa nu mai iesi cu masina", a declarat, ieri, in conferinta de presa, presedintele PSD Bihor. ... Mai mult, numeroasele interpelari ale parlamentarilor bihoreni aflati atunci in opozitie au ramas fara niciun rezultat, judetul Bihor fiind ignorat total de fosta putere.
Florin Chise din Bihor participa pana azi inclusiv la targul pescaresc organizat in Parcul "Lia Manoliu" din Capitala. "Am adus tuica de mar si tuica de pruna!
Florin Chise din judetul Bihor este prezent in cadrul targului de Florii organizat zilele acestea in Parcul Cismigiu cu palinca de mere si palinca de pruna.
Florin Chise din judetul Bihor este prezent in cadrul targului producatorilor si mestesugarilor de la Universitate, organizat in luna decembrie de Primaria Capitalei, cu palinca de mere si palinca de pruna.
Senatorul PSD Bihor Alexandru Athanasiu este de parere ca seful sau de partid, Mircea Geoana, este bine intentionat in ceea ce face, dar nu a reusit mare lucru de cand este in fruntea partidului.
Organizatia judeteana de tineret a PSD Bihor a desfasurat ieri o actiune de colectare a gunoaielor ramase dupa sarbatoarea de 1 Mai. Actiunea TSD Bihor de colectare a gunoiului avut loc la marginea padurii din statiunea Baile Felix.
Deputatul UDMR Bihor Lakatos Péter considera ca, in acest moment, cariera lui Traian Basescu a ajuns in punctul culminant. ... Nici liderul PSD Bihor nu vede posibila o colaborare a PSD cu PD.
Surse liberale au declarat, in luna ianuarie, ca Partidul National Liberal intentioneaza sa-l retraga pe Ilie Bolojan, fost prefect al judetului Bihor, din functia de secretar general al Guvernului si sa-l sustina la alegerile locale pentru postul de primar al municipiului Oradea.
Propus pentru functia de presedinte al Consiliului Judetean Bihor, senatorul s-a declarat surprins de nominalizare. ... Desemnat candidat pentru sefia Consiliului Judetean (CJ) Bihor, Tarle s-a aratat surprins, el declarand Realitatii bihorene, la putin timp dupa ce Olteanu i-a anuntat candidatura, ca nu stie nimic.
"Venind in Bihor, mi-am amintit de 'Scrisorile persane' ale lui Montesquieu, o carte alegorica despre vizita unui persan la Paris. ... "Felicit judetul Bihor pentru productia mare de candidati, pentru ca vad ca ati ajuns deja sa faceti si export in Vechiul Regat".
In replica, Sorin Oprescu a afirmat luni ca Vasile Blaga, contracandidatul sau in turul secund, a fost implicat politic in timpul mineriadelor, fiind lider al FSN si prefect de Bihor, pe cand el activa ca medic, neavand nicio functie publica.
Conform surselor citate, este vorba despre filialele Alba, Arad, Bihor, Brasov, Cluj si Mures.
Demisiile de onoare nu cred ca se impun, deoarece, in opinia mea, ar slabi partidul si ar putea duce la disparitia lui", a declarat presedintele PRM Bihor, Paul Magheru.
In Bihor, relatia dintre UDMR si PCM este vazuta ca o solutie de compromis in perspectiva alegerilor parlamentare, cauza reprezentand-o numarul scazut de circumscriptii electorale. ... In Bihor va trebui sa gasim o cale a compromisului, fiind mai putine circumscriptii electorale decat in secuime.
Acestia o considera nestatutara si facuta in pripa, fara a avea legatura cu realitatile din judetul Bihor.
*In Bihor alianta nu este necesara In Bihor, UDMR nu pare a fi tare preocupata de aceasta alianta, considerand ca ea este cu adevarat importanta acolo unde exista o populatie maghiara numeroasa cum sunt judetele Covasna si Harghita.
Fostul presedinte al PSD Bihor Mihai Bar nu se dezminte. ... In Bihor nu face Geoana legile, exista un statut pe care trebuie sa-l respectam toti cei din PSD, indiferent de organizatia judeteana din care facem parte.
google-analytics.com