Cautare

119 de rezultate pentru "diplome" (7.12 secunde)
Sunt doar o industrie de diplome fara acoperire, urmarind doar profitul si spalarea creierelor. Au fost viciate, evident, si universitatile de stat.
Detine numeroase titluri si diplome nationale si internationale, este autor al numeroase carti si studii de specialitate. Printre altele, este membru corespondent al Societatii Turce de Istorie (Turk Tarih Kurumu) din Ankara si a obtinut Premiul Nicolae Iorga al Academiei Romane.
Vicepresedintele PIN, Lavinia ßandru, a prezentat ieri un bilant critic al activitatii, din prima jumatate a mandatului, a celor sapte primari bucuresteni, dupa care le-a decernat diplome siluetelor cartonate ale celor sapte edili pentru "relatiile transpartinice de la nivelul primariilor".
Reprezentantii Inspectoratului Scolar Judetean (ISJ) Dolj in colaborare cu inspectorii invatamantului primar au decernat, ieri, 296 de premii si mentiuni, dintre care 46 de premii speciale, celor mai buni elevi din clasele I-IV.
Plecati dupa Pokemoni aka diplome. Statul? Care? Societatea civila? Pe bune? Neamurile? Vecinii? Ei, da, neamurile si vecinii. Neamurile si vecinii de rand, la moaste.
De asemenea, pentru momarlanii ce traiesc in catunele din imprejurimile Vaii Jiului, autoritatile locale sustin ca au pregatit o nedeie unde se va servi mancare traditionala, iar cuplurile care anul acesta implinesc 50 de ani de casnicie vor primi diplome si premii.
Peste 30 de doamne au primit diplome de excelenta pentru activitatea depusa in domeniile lor, barbatii fiind cei care au facut onorurile.
Onaca a publicat in ultimii ani mai multe lucrari de specialitate, in drept, dar si pentru scafandri, primind de-a lungul timpului zeci de distinctii si diplome pentru meritele sale, inclusiv Ordinul National in grad de Cavaler.
Seful statului nu a uitat sa traga un semnal de alarma asupra faptului ca la ora actuala, in Romania, se dau diplome de doctorat pe banda rulanta, acest flagel fiind cel mai pagubos element al invatamantului universitar.
diplome, mici cadouri constand intr-un termos ori ceainic, precum si suma simbolica de 100 RON, toate ca recompensa pentru rezultatele deosebite obtinute la competitiile scolare din anul scolar in curs.
Finalistii Cupei Presei au fost rasplatiti de organizatori cu diplome si premii, constand in mici remuneratii. Daca lucrurile vor decurge asa cum planuiesc reprezentantii cluburilor Aktiv Bucuresti si Aikido Constanta, anul viitor se va organiza un eveniment similar, dar la o scara mult mai mare.
Noi in schimb, transformam totul in comert de diplome". Alte doua intentii ale lui Mironescu sunt si infiintarea autoritatii portuare, respectiv stabilirea unui regim special pentru armatorii fluviali care decid sa investeasca in constructii de nave noi.
Cu aceasta ocazie, col. Viorel Costache, seful ISU, a inmanat diplome tuturor colaboratorilor, primarilor si reprezentantilor institutiilor deconcentrate. (A. V. )
Potrivit declaratiilor presedintelui Organizatiei de Pensionari a PNL Constanta, Eugen Cojocaru, la concurs sunt asteptati sa participe peste 500 de pensionari, membri si simpatizanti ai Partidului National Liberal, la finalul competitiei urmand sa fie acordate premii constand in diplome de participare si sume consistente de bani.
Autoritatile locale si delegatiile oraselor infratite au luat cuvantul si au vorbit despre importanta manifestarilor. Sedinta festiva s-a incheiat prin decernarea de diplome de excelenta reprezentantilor din toate domeniile de activitate.
Ministerul Educatiei trebuie sa se gandeasca nu doar la diplome si profesori, ci si la studenti si absolventi. Raspunsul de pana acum al ministrului fata de cei care au ales aceasta forma de invatamant este insuficient, iar noi trebuie sa asiguram un raspuns corect", a mai precizat Geoana.
El a sustinut ca unii colegi "i-au marturisit ca la examenele de titularizare organizate de ministerul Invatamantului in acest an, concurentii care aveau diplome emise de Spiru Haret au fost scosi din sala cu forta de catre jandarmi, din ordinul ministrului Ecaterina Andronescu".
Ministrul a povestit ca romii cu care a discutat reprezentau un grup "educat, scolit, cu diplome". "A fost o placere.
tot domnia sa a redeschis cu cruzime rani vechi si demult cauterizate din istoria tarii, convenindu-i sa faca jocul unor "lumpeni" refuzati de diverse profesii, dar care au primit peste noapte diplome de specialisti in anticomunism, in antirevolutie, in mineriade, in lovituri de stat, in morti, raniti, mineri, lustrati s.a.m.d.
Mereu in banca-ntai si dand din cap fara incetare, semn ca intelege si soarbe cuvintele profesorului, mai tarziu ale sefului, cu mana ridicata la orice intrebare, dar neavand niciodata un raspuns adevarat, sursa sigura a turnatoriilor pentru diriginte, apoi pentru oricine i-ar fi jupan, colectionarul de diplome si titluri universitare doar cu acoperire politica a ajuns mediocrul impecabil si arivistul exemplar.
google-analytics.com