Cautare

119 de rezultate pentru "diplome" (8.33 secunde)
Au fost oferite diplome de excelenta. Si premiile salonului. Laureatul Marelui Premiu al Salonului Primavara 2016- pictorul Corneliu Ratcu Sarbatoare, sambata, spre pranz, aceasta ar fi concluzia de imagine a evenimentului petrecut la deschiderea salonului de arta Primavara 2016, de la Calarasi.
A fost distins cu premii nationale pentru creatie literara publicistica si eseu-istorie literara, precum si cu diplome de excelenta din partea Guvernului Romaniei, a Ministerului Culturii si a Ministerului Educatiei.
In cadrul spectacolului, se va acorda un premiu de popularitate , oferit de un juriu format din responsabili ai institutiilor partenere. Vor fi acordate si diplome, tricouri, mascote mici, pentru fiecare elev participant. Sursa: realitateadincalarasi.ro
Cursuri de specialitate a inceput sa urmeze in perioada gimnaziului, iar in primii ani de liceu a obtinut si primele diplome:
Tot organizatorii au anuntat ca se va acorda un singur premiu in valoare de 1.500 lei (impozabil) filmului care va fi desemnat castigator de catre juriul special constituit. Toti concurentii vor primi diplome de participare.
Tot mai frustrata si nefericita de felul in care a ajuns viata ei, ea refuza sa se resemneze si accepta provocarea de a demonstra afaceristilor de pe Madison Avenue ca scoala vietii este la fel de importanta precum prestigioasele diplome.
Ce parere ai insa de faptul ca multe dintre premiile oferite in cadrul acestui Festival Mondial de Umor si Caricatura, intitulate generic Excelence Prize (Premii de Execelenta), dar si un premiu de debut, oferit unei tinere sperante, au constat doar in diplome si nu in bani, asa cum ar fi fost normal, ca toate celelalte premii acordate?
Viceprimarul Dragos Coman este un iubitor de arta si un admirator al pictorului Jimmy Stanescu si a achizitionat cele doua picturi pentru a le expune la loc de cinste in biroul sau de lucru, langa distinctii si diplome.
Jimmy Stanescu a incheiat prezentarea prin inmanarea de diplome tuturor expozantilor. Atmosfera a fost intretinuta de violonistul Ion Trandafir, care a interpretat arii celebre de muzica clasica dar si tangouri si alte melodii dedicate femeii in mod special.
Munca i-a fost rasplatita cu numeroase diplome pe la targurile pe la care a participat in ultimele doua decenii (Suceava, Iasi, Bucuresti, Cluj, Reghin, Focsani, dar si peste hotare, de pilda in Germania).
Toate in conditiile in care angajatorii solicita, repet, tot mai apasat forta de munca bine pregatita si nu doar absolventi care pot flutura dosare intregi de diplome fara nicio acoperire in domeniul unei meserii.
In pofida faptului ca, fiind oameni obisnuiti cu acumulare continua de cunostinte si-au upgradat in permanenta gradul de specializare obtinand diplome de absolvire in alte cateva domenii fata de specializarea de baza.
Angajamentul nostru este acela ca vom continua sa oferim numai produse de calitate, fara zahar adaugat, fara E-uri, fara conservanti, fara gluten!", a declarat Bibiana Stanciulov, directorul general al companiei, care a primit, cu acest prilej, diplome de excelenta oferite de Consiliul Judetean Arges, Prefectura Arges si Primaria si Consiliul Local al orasului Topoloveni.
Marea majoritate a universitatilor sunt simple fabrici de diplome care produc someri si nu specialisti calificati (unul din trei absolventi de institutii de invatamant superior pana in 26 de ani este somer).
Si-a adus, singur, diplome, cateva volume de specialitate ce-i poarta semnatura. Doctorul Vasile Benea, care i-a fost in permanenta aproape spune ca, evident, nu si-a putut aduce maidanezii care, altadata, ii aratau prietenia.
Cei care muncesc, cei care se pun la punct, cerceteaza, isi iau diplome, acte se vor plia si vor sti sa bata la usile potrivite vor reusi sa traga linie si sa vada ca vor avea un an profitail.
In sala de spectacole, evenimentul va continua cu proiectia filmului castigator al concursului CALARASI/ACASA, conferirea de titluri de cetatean de onoare, precum si a unor diplome de onoare tuturor primarilor in functie din judetul Calarasi si fostilor primari si viceprimari ai municipiului Calarasi aflati in viata.
Am diverse competente, incepand cu paleta de servicii psihologice -consiliere psihologica, psihoterapie Integrativa, psihoeducatie, psiho-oncologie, tulburari de comportament alimentar, si continuand cu diverse diplome de medicina integrativa, nutriție, educație financiara, educatie antreprenoriala, parenting, art-therapy, medicina cuantica (vibrationala).
De la el, am aflat ca PFA-ul sau a luat doua diplome: una, de aur, la Serbarile Toamnei, in 2018, si alta, de argint, in 2017.
La finalul Scolii am primit diplome care atestau cursurile urmate. Am invatat multe la aceasta Scoala, dar cel mai mult am inteles ca noi, jurnalistii, trebuie sa lucram pentru sanatatea omului.
google-analytics.com