Cautare

430 de rezultate pentru "dinamo" (4.40 secunde)
Acum avem un inceput foarte greu, in deplasare la Brasov, apoi cu Dinamo acasa, cu CFR Cluj", a mai afirmat Ousmane.
Se bucura chiar si daca le daruiesti o sticla goala sa-si ia apa cu ea sau orice altceva", a adaugat impresionata atleta care este legitimata la clubul Dinamo Bucuresti.
Este vorba despre Marian Constantin, tehnician care a mai pregatit formatiile Dinamo Bucuresti, Unic Piatra Neamt si ultima data CSM Bucuresti.
Au existat si patru meciuri pentru amatori, iar eu am arbitrat un meci intre Razvan Andreiana (Dinamo Bucuresti) si Alexandru (Iasi), un fel de trial pentru a stabili titularul categoriei.
Partida Pandurii - Dinamo, din etapa a 20-a, a fost programata sambata, 10 martie, ora 20.30.
In schimb, terenul principal nu va fi deszapezit deoarece, fiind construit pe nisip, nu este afectat de topirea zapezii, iar pana la meciul cu Dinamo, de acasa, mai sunt doua saptamani, timp suficient pentru ca zapada sa se topeasca.
Cu un moral foarte bun dupa victoria din etapa trecuta, cand au invins in deplasare rivala de-o viata, Dinamo Bucuresti, baschetbalistii de la SCM-U Craiova vor sa castige si meciul de astazi, cu CSU Atlassib Sibiu, de pe teren propriu, programat de la ora 19.00.
Greseala la Brasov, greseala cu Dinamo, greseala la CFR. Daca ar fi fost o singura greseala nu as fi comentat absolut nimic, dar ce zic ceilalti?
Craiovenii vor participa la sfarsitul acestei luni, mai precis pe 27 si 28, la faza finala a Cupei Romaniei, la Piatra Neamt. Oltenii vor intalni in semifinale Dinamo Bucuresti, Tomis Constanta sau Remat Zalau.
In tribuna s-a aflat si antrenorul echipei Dinamo, Dario Bonetti. Galeria Rapidului a afisat un banner cu mesajul: "Bozo si Pancu pentru Rapid sunt ca Raul si Casillas pentru Real Madrid".
Pana sa vina Steaua, Dinamo, Rapid sau CFR la Targoviste, fanii trebuie sa mai astepte. Echipa lor e abia pe 7 in B2, la 4 puncte de locul 3, care va permite promovarea dupa ce Timisoara nu a primit licenta de Liga I.
a ajuns, in premiera, in play-off, apoi a incheiat sezonul pe locul sapte, iar in Cupa Romaniei s-a oprit in semifinale, fiind invinsa cu mult ghinion de Dinamo Bucuresti.
Comitetul Executiv al Federatiei Romane de Fotbal a aprobat, astazi, cererea celor doua finaliste ale Cupei Romaniei - Timisoreana, Dinamo Bucuresti si Rapid Bucuresti, ca intalnirea sa fie condusa de o brigada de arbitri din strainatate, informeaza Mediafax.
Ion Constantin, jucator de trei sferturi, aripa, centru si fundas, s-a consacrat, ca sportiv, la Dinamo, iar pe plan international, in intervalul anilor ‘70-‘80, a dominat Europa prin loviturile sale de picior, scrie site-ul oficial al Federatiei Romane de Rugby.
David Arthur incepuse boxul in 1994, la CSM Baia Mare, iar in 1999 si 2000 a fost legitimat la CS Dinamo.
Fosta campioana olimpica la canotaj Elisabeta Lipa, presedinta Clubului Sportiv Dinamo Bucuresti si a Federatiei Romane de Canotaj, a declarat astazi ca sportivii romani vor cuceri la Olimpiada de la Londra si medalii de aur si de argint si de bronz.
Cred ca este al doilea amical ca importanta dupa Dinamo - FC Barcelona. Am inteles ca jucam cu echipa buna a Romei, nu cu Primavera sau cu rezervele si sper sa fie asa.
Nu va fi cap de serie, iar adversari vor fi Braga (Portugalia), Spartak Moscova (Rusia) sau Dinamo Kiev (Ucraina) CFR Cluj - Slovan Liberec (21:45, Transilvania Look, live www.gsp.ro si m.gsp.ro) Returul se joaca saptamina viitoare, in Cehia # Clujeniii au sanse minime sa mai fie cap de serie si in turul urmator, in cazul in care trece de Liberec.
Ma intereseaza sa fiu in fata CFR-ului, Vasluiului si Rapidului, ca de Dinamo nu ma mai intereseaza. Daca nu face bine, tot nu il dau afara, dar atunci ma implic eu", a mai spus acesta.
Giulestenii au doar sapte meciuri disputate, partida cu Dinamo din etapa a 4-a fiind reprogramata din cauza amicalului "cainilor" cu Barcelona.
google-analytics.com