Cautare

430 de rezultate pentru "dinamo" (3.23 secunde)
Se apropie meciul Dinamo-Barcelona. Stiu ca dumneavoastra sunteti microbist si mai tineti si cu Barcelona. Va intalniti cu jucatorii echipei?
Dar cel mai degraba este vorba de nesimtirea celui obisnuit sa se poarte cu statul si cu cei care nu asculta manele ca si cu adversarii lui Dinamo.
Echipele Steaua, Rapid, Dinamo si, mai nou, a Braziliei atrag cel mai mult din simpatia pustilor. Iar din loialitate pentru echipa favorita, acestia nu ezita sa dea un ban in plus pentru un compleu (tricou si sort).
A "recunoscut" ca se parfumeaza cu "4711", ca sa scape de o ziarista Acum tine cu Dinamo, pentru ca cei mai buni fotbalisti pe care i-a cunoscut el- Parcalab, Mircea Lucescu si Dumitrache - erau dinamovisti.
A urmat apoi Portul Constanta, Sportul Studentesc, Dinamo Bucuresti, Rocar Bucuresti, Universitatea Craiova, Otelul Galati, FCM Bacau, Steaua Bucuresti, FC National Bucuresti, Hapoel Bnei Sachnin, Maccabi Netanya si Sageata Stejaru.
Sorin Danilescu a fost unul dintre fiii directorului sportiv de la Dinamo, Constatin (Tica) Danilescu. A lucrat de-a lungul anilor si la Pro Sport, Media Pro Group, Apropo, Publimedia, Netbridge, Beyond Media si eMAG.
nu ma solidarizez cu fotbalistii de la Dinamo si de la Rapid - si ei neplatiti de tot atea luni.
Patronul lui Dinamo, IonuÈ› Negoitaa, fratele lui Robert Negoita, a fost executat silit pentru o datorie de peste un milion de euro la Banca Transilvania.
Steaua - Utrecht, in vara, la prezentarea lotului 5. Romania - Andorra 11 septembrie, CM 6. Romania - Olanda 16 octombrie, CM 7. Steaua - Dinamo, in campionat
Pentru Zicu (28 de ani), Pohang Steelers este a opta echipa din cariera la care evolueaza, dupa Dinamo (in trei perioade diferite), Poiana Campina, Farul Constanta, AC Parma, Rapid, FC Timisoara si TSKA Sofia.
Mai suntem in discutie cu Dinamo II si cu CS Mioveni, dar este posibil sa apara si alte piste. La capitolul plecari nu a mai aparut nici o schimbare momentan, tot cei pe care ii stiti, Catalin Nita, Ionut Chirea, Dan Ignat...
Meciul cu Piatra Neamt, amanat Formatia olteana a obținut sapte victorii si a urcat pe locul cinci, cu 20 de puncte acumulate, cu unu mai putin decat echipele de pe locurile patru si trei, Dinamo Bucuresti, respectiv VC Unic LPS Piatra Neamt.
Ionut Misu - Dinamo II, Ionut Gugu - FCM Targu Mures, Alexandru Ologu - Astra Ploiesti, Mihai Roman - Petrolul Ploiesti, Nelu (Jakie) Nicolae - UTA Arad, Catalin Craciun - Alro Slatina, Cornel Suciu - Viitorul Constanta.
Echipa lui Petre Grigoras a reusit 29 de goluri in 18 jocuri, fiind pe locul patru la acest capitol, dupa gruparile de pe podiumul Ligii 1, CFR Cluj (37 de goluri), Dinamo (32 de goluri) si Rapid (30 de goluri).
'Fii fara grija, Mister Lucescu ne-a zis, inca din primele zile de la sosirea lui, sa oprim la meciurile din cupele europene si la cele cu Dinamo Kiev cateva acreditari pentru jurnalistii romani".
Energia Pandurii va debuta oficial, in acest an, vineri pe terenul echipei Dinamo Calarasi, joc din etapa a 12-a a Ligii Nationale de handbal masculin si, cu siguranta, nu va putea conta pe Vali Popescu si Mihai Paius, care mai are nevoie de doua saptamani de pauza pentru recuperarea la bratul de aruncare.
La Severin am gasit un colectiv foarte bun si conditii cum putine echipe din primul esalon mai au", a spus, pentru GdS, Balace, in al carui CV sunt trecute peste 200 de meciuri jucate in prima liga si formatii precum Universitatea Craiova, Rocar Bucuresti, FC Timisoara, Dinamo si FC Vaslui.
Energia Pandurii Targu Jiu a invins, in deplasare, echipa Dinamo Municipal Calarasi, scor 35-29 (15-14), intr-un joc din penultima etapa a turului Ligii Nationale de handbal masculin.
"Cand esti selectioner, nu antrenezi" Administratorul delegat al lui Dinamo a atacat, in termeni duri, turneul echipei nationale din Antalya.
Eu am impresia ca stelistii se cam fura intre ei Cosmin Moti, fundas Dinamo Altadata ne furau, dar lasau si rest Iasmin Latovlevici, fundas stanga Steaua
google-analytics.com