Cautare

430 de rezultate pentru "dinamo" (4.28 secunde)
GRUPA A PSG - Arsenal 1-1 (Cavani 1' / Sanches 78') FC Basel - Ludogoret 1-1 (Steffen 80' / Cafu 45') GRUPA B Benfica - Besiktas 1-1 (Cervi 12' / Talisca 90+3') Dinamo Kiev - Napoli 1-2 (Garmash 26' / Milik 36', 45+2') GRUPA C Barcelona - Celtic 7-0 (Messi 3', 27' si 60', Neymar 50', Iniesta 59', Suarez 75 si 88' City - Monchengladbach - meciul a fost amanat din cauza ploii GRUPA D Bayern - Rostov 5-0 (Lewandowski 28' - penalty, Muller 45+2', Kimmich 53' si 60', Bernat 90') PSV - Atletico 0-1 (Niguez 43')
Vom finanta si alte sporturi si cluburi, iar acum avem o solicitare de la Dinamo pentru susținerea echipei de handbal pe care o vom discuta in consiliul local, a declarat Daniel Tudorache, intr-o conferința de presa.
Urmeaza stadioanele Rapid si Dinamo. Oficialii FRF dau asigurari ca macar terenurile de antrenament si vestiarele vor fi gata pana la marele eveniment sportiv.
- Poli Iasi - Botosani - Dinamo - Voluntari - Hermannstadt - Dunarea Calarasi - Gaz Metan - Concordia Chiajna (Sursa:
FC Viitorul - 24 de puncte, Sepsi - 19 puncte, Hermannstadt - 17 puncte, Dinamo - 17 puncte, Poli Iasi - 15 puncte, Academica Clinceni - 14 puncte, Chindia Targoviste - 14 puncte si FC Voluntari - 12 puncte.
As putea vorbi, desi nu este cazul, despre simpatia sa pentru clubul Dinamo Bucuresti sau despre faptul ca il amuza lectura romanelor lui Gerard de Villiers.
Nik Baertsch si Sha, parte ai grupului Zen-funk RONIN, care in 2010 deschidea a 2-a editie Green Hours INTERNATIONAL JAZZ Fest, vor performa in Green Hours 2 (la bazinul Dinamo) miercuri, 20 martie, de la ora 20.30.
Actele amoroase s-au consumat la Penitenciarul Poarta Alba acolo unde fostul patron de la Dinamo a avut program preferential. Cei mai probabil, atat cu Vidican cat si cu Pelinel, Borcea s-a intalnit in camera intima.
Gabriela Man, nutritionist si Calin Novacescu, antrenor al Clubului Sportiv Dinamo. Cunoscuta ca fiind un promotor al stilului de viata sanatos, Simona si invitatii sai, au impartasit participantilor sfaturi privind protejarea pielii in sezonul cald, ingrijirea pielii bebelusilor inca din prima zi de viata, detoxifierea si rolul alimentatiei vara.
a fost alaturi de cei peste 7.400 de romani care au intrat in 2011 in Guinness Book cu cea mai mare lectie de resuscitare, care a avut loc in Bucuresti, pe Stadionul Dinamo.
Din pacate, acestea sunt momente in care nimic nu mai e amuzant. Sincere condoleante familiei si echipei Dinamo, a scris Godina pe Facebook.
Cu conditia sa ies in strada si sa strig lozincile De la Casa Alba / Direct la Poarta Alba si Muie Dinamo, muie PSD.
- Un caine nu-si va trada vreodata partenerul de-o viata, la fel cum barbatul nu-si va trada nici el vreodata partenerul de-o viata, fie ca se numeste Steaua, Dinamo, Rapid sau Craiova.
A facut motociclism viteza la Dinamo. Cel mai mult i -a placut sa calatoreasca, a fost chiar si in Canada, ar vrea sa viziteze Spania.
Giani Kirita a povestit ca a mers recent la un antrenament al alb-rosilor, iar cativa dintre acestia i s-au plans ca grupul nu este unit.
Deian Sorescu (24 de ani) a anuntat ca vrea sa plece de la Dinamo, dar despartirea este dificila, deoarece "cainii rosii" trag cu dintii de suma de transfer.
Mihai Stoica a vorbit in emisiunea Sport Center, de la Telekom Sport, despre situatia lui Deian Sorescu de la Dinamo, dezvaluind ca, in vara, FCSB a facut o oferta de 500.000 de euro pentru mijlocasul alb-rosilor.
Dinamo a ajuns la un acord cu formatia poloneza Rakow Czestochowa pentru transferul lui Deian Sorescu.
Fostul antrenor a comentat si sansele de salvare de la retrogradare ale lui Dinamo.
Rapid a platit din datorie, Dinamo si ea, iar Steaua pare sa faca si ea pasul. Aici nu trebuie sa consideram, la final, ca Bodu, ca presedinte al ANAF, a marcat in poarta presedintilor de club, umilindu-i in fata suporterilor.
google-analytics.com