Cautare

430 de rezultate pentru "dinamo" (4.42 secunde)
Pandurii - Dinamo si Universitatea - Steaua. Bafta oltenilor! Bafta si lui Sorin Cirtu in tentativa lui de a salva FC National de la retrogradare.
Federatia Romana de Fotbal a schimbat formatul Cupei, care se va juca din sezonul viitor cu un sistem de grupe.
Am apreciat venirea lui Stefan Stoica sau evolutii precum cele din meciurile cu Rapid si FC National, dar n-am adus osanale echipei care a fost rusinata de Dinamo cu un sec 4-0 chiar la ea acasa, de exemplu.
NU intelege cum tricolorii pot rata atat de usor. Fostul jucator de la Steaua, Dinamo si Rapid face referire la Puskas.
Vorbind despre restul meciurilor etapei, mai putin Dinamo - Jiul, care s-a jucat aseara, ar fi de subliniat surpriza de la Oradea, Steaua - UTA 0-0, desi "gazdelor" li s-a anulat un gol valabil.
In varful clasamentului, Dinamo a remizat la Arad, nemeritat dupa parerea mea, fiind salvata de la infrangere de un talentat jucator oltean, Liviu Ganea.
Ionut Lupescu (53 de ani) continua "razboiul" cu Nicolae Badea, pe care-l vede drept unul dintre principalii vinovati pentru faptul ca Dinamo a ajuns in Liga 2.
Partida dintre Dinamo si CSA Steaua se va disputa vineri, 9 septembrie, de la ora 21:30, in direct pe Digi Sport 1, intr-un meci din cadrul etapei a 6-a din Liga 1.
Doar campioana Dinamo, adica formatia creditata cu cele mai mici sanse, a scos un rezultat mare, chiar daca acel 1-1 smuls lui Lazio chiar la Roma s-a lasat cu "victime", nu atat la figurat, cat la propriu.
De pilda, la meciul Lazio - Dinamo, italienii au scandat "tiganii romani" si "romane, ma-ta e o curva". Pentru ei, italieni, spanioli, englezi, francezi etc noi suntem tiganii nepoftiti ai Europei.
De pilda, la meciul Lazio - Dinamo, italienii au scandat "tiganii romani" si "romane, ma-ta e o curva". Pentru ei, italieni, spanioli, englezi, francezi etc noi suntem tiganii nepoftiti ai Europei.
Ramane insa speranta ca macar la miting fanii sa nu-si arate muschii, mai ales ca se strang ultrasii de la Steaua, Dinamo si Rapid, care au o ocazie minunata sa-si plateasca vechi si grele polite.
Au facut-o profesionist, dar poate incepem sa facem si noi la fel." Fara indoiala, frustrarea este mare, in conditiile in care Clujul ori Timisoara ar putea profita din plin de o ipostaza creata de parcursul european de exceptie reusit in (pen)ultimele sezoane de Steaua, mai ales, Rapid si Dinamo.
Care-i va aduce totusi cateva milioane de euro, sensibil mai putine decat in sezonul trecut, cand Steaua avea o zestre de puncte de vreo patru ori mai mare, daca ar fi s-o convertim in premiile acordate de UEFA, dar juca si cu casa inchisa contra lui Lyon, Real si Dinamo Kiev.
Fiecare priveste 2007, anul care a intrat in ultimele 18 zile, cu proprii sai ochi si crede ca a fost un an bun pentru sine din diverse motive a€" de la faptul ca Dinamo a castigat campionatul pana la admiterea la facultate a€" sau un an nereusit, pentru aceleasi diverse motive.
De pilda, la meciul Lazio - Dinamo, italienii au scandat "tiganii romani" si "romane, ma-ta e o curva". Pentru ei, italieni, spanioli, englezi, francezi etc, noi suntem tiganii nepoftiti ai Europei.
In vreme ce granzii Steaua, Dinamo si Rapid s-au batut mereu sa cumpere spuma jucatorilor din campionatul intern, si sa incerce ' plombe ' de afara, clujenii au mizat pe straini, fie din America de Sud sau de Nord, fie din nordul sau sudul Europei, fie din Africa.
Iar daca o fi chiar asa, atunci nu mai trebuie sa se mire nimeni ca la Dinamo nu mai merge nimic.
De Pastele trecut, chiar in Sambata Mare, Dinamo a facut instructie cu Steaua chiar in Ghencea, invingand pentru prima data in campionat dupa Revolutie.
Asa cum ar fi si in cazul luI Dinamo. Steaua pe care am vazut-o la Vaslui a fost de-a dreptul hilara, o echipa care ar trebui mai mult sa se teama de retrogradare decat sa lupte pentru titlu si implicit un loc de Liga Campionilor.
google-analytics.com