Cautare

127 de rezultate pentru "deutsche" (3.17 secunde)
Zece investitori au fost inclusi pe lista restrinsa pentru privatizarea Bancii Comerciale Romane (BCR) si anume Fortis, Banco Comercial Portugues, Banca Nationala a Greciei, Banca Intesa, Deutsche Bank AG, Erste Bank AG, Dexia, KBC, BNP Paribas si ABN Amro, a anuntat Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului.
Potrivit Deutsche Welle, o mare companie de cercetare, Infineon Technologies si-a deschis in Romania o filiala si a selectat deja o serie de cercetatori romani pe care a inceput sa-i pregateasca in Austri si Germania.
In cursa pentru preluarea BCR se numara Fortis, Banco Comercial Portugues, Banca Nationala a Greciei, Banca Intesa, Deutsche Bank AG, Erste Bank AG, Dexia, KBC si BNP Paribas.
Astfel, in competitia pentru achizitionarea a 61,88% din actiunile BCR s-au inscris Fortis, Banco Comercial Portugues, Banca Nationala a Greciei, Banca Intesa, Deutsche Bank, Erste Bank, Dexia, KBC si BNP Paribas.
Celelalte banci care au depus oferte pentru preluarea BCR au fost Dexia, BNP Paribas, Deutsche Bank, Banca Nationala a Greciei si Banca Intesa.
in total, sapte banci au depus oferte financiare la BCR - Deutsche Bank, Banca Intesa, BNP Paribas, Dexia, grecii de la NBG, Millennium BCP si Erste Bank.
Agentia Spatiala Europeana (ESA) finanteaza programele cercetatorilor romani printr-un proiect destinat cercetarii in spatiul cosmic si lansat saptamana trecuta in cadrul unei expozitii internationale in domeniu, potrivit Deutsche Welle.
Cursul euro-dolar si pretul petrolului au inregistrat ieri cel mai ridicat nivel din ultimele patru luni, anunta Deutsche Welle.
Un turist german a fost asa de incantat de aceasta ideea, incat acum sapte ani a infiintat proiectul "Bike Romania", potrivit Deutsche Welle.
In urma declaratiei comune a ministrilor tarilor OPEC dupa intalnirea de la Viena de a nu reduce cantitatea de petrol extras, pretul petrolului pare a se stabiliza la limita de 60 de dolari pe baril, comenteaza Deutsche Welle.
Potrivit Mediafax, printre companiile din domeniul financiar si investitional care au inaintat scrisori se regasesc nume mari precum JP Morgan, Goldman Sachs, Merrill Lynch, Credit Suisse, BNP Paribas, HBSC, Union Bancaire Privée, Erste Sparinvest, ABN Amro, Société Générale Asset Management, EPIC - European Privatization & Investment Corporation si Deutsche Asset Management.
Spre exemplu, Deutsche Welle ne informeaza ca austriecii de la Reiffeisen Informatik isi vor deschide propria firma de informatica la Bucuresti.
Romania si Bulgaria vor avea o serie de beneficii prin integrarea de la 1 ianuarie 2007, arata un studiu al Institutului pentru Studii Economice Internationale Comparate din Viena (Vienna Institute for International Economic Comparisons - WIIW), citat de Deutsche Presse-Agentur (DPA) din Viena si preluat de EurActiv.
"Romania este in prezent ¥ara Fagaduintei pentru investitorii straini, iar in nici 50 de zile aceasta tara a fagaduintei va fi membra a UE si zona-tinta 1", a declarat un cunoscut om de afaceri austriac, citat de "Die Presse" si preluat de Deutsche Welle.
In raportul sau, Consensus a grupat estimarile a zece banci si institutii internationale, si anume Global Insight, EFG Eurobank, UniCredit Markets & Investment Banking, Deutsche Bank, Goldman Sachs, Economist Intelligence Unit (EIU), ING Financial Markets, Raiffeisen Zentralbank, DIW Berlin si ABN Amro Romania.
Ritmul de plecare a fortei de munca in strainatate va cunoaste in continuare o incetinire datorita imbunatatirii conditiilor de viata si de salarizare din Romania, apreciaza ministrul Muncii, Familiei si Egalitatii de sanse, Paul Pacuraru, citat de Deutsche Welle.
Morgan International Bank Limited, Erste Bank der Osterrechischen Sparkassen AG, The Royal Bank of Scotland, Credit Suisse, Goldman Sachs International Bank, Dexia Kommunalkredit Bank AG, Hypo Public Finance Bank, Merrill Lynch International Bank Limited, ICICI Bank UK Plc, IDT Financial Services Limited, DEPFA Deutsche Pfandbriefbank AG, Danske Bank International S.A.
În tara, Deutsche Bank si-a vândut din detinerea de 1% pe care o avea la SIF Transilvania. ING Group a înstiintat piata ca nu actioneaza concertat, desi detine împreuna cu alte trei companii din grup peste 1% la SIF Banat-Crisana si SIF Moldova.
În tara, Deutsche Bank si-a vândut din detinerea de 1% pe care o avea la SIF Transilvania. ING Group a înstiintat piata ca nu actioneaza concertat, desi detine împreuna cu alte trei companii din grup peste 1% la SIF Banat-Crisana si SIF Moldova.
Toate tarile din Europa Centrala si de Est au profitat de aderarea la Uniunea Europeana, este de parere Peter Havlik, de la Institutul pentru Studiul Comparativ al Economiei Internationale, cu sediul la Viena, citat de Deutsche Welle si preluat de EurActiv.
google-analytics.com