Cautare

16652 de rezultate pentru "detalii despre accidentul drajna" (2.97 secunde)
Sa nu creada nimeni ca este vorba despre treburi parlamentare urgente si stringente pe care respectivul parlamentar, prin intermediul sefului sau de cabinet, le rezolva pentru noi, cei care ne-am oferit, in urma cu patru ani, votul. ... Detalii, detalii… si - culmea!
Sa nu creada nimeni ca este vorba despre treburi parlamentare urgente si stringente pe care respectivul parlamentar, prin intermediul sefului sau de cabinet, le rezolva pentru noi, cei care ne-am oferit, in urma cu patru ani, votul. ... Detalii, detalii… si - culmea!
Mor zilnic oameni si nu plange o tara intreaga, nici nu i se baga pe nas poporului povestea in toate amanuntele si nu este intoxicat cu detalii si alte chestii lacrimogene. Sincer, eu nu am urmarit tot tambalaul cu detalii despre accident, cu inmormantarea si restul.
Prim-procurorul Laurentiu Palaghia de la Parchetul de pe langa Tribunalul Arges a oferit detalii privind masacrul de la Bascov, acolo unde un barbat, cunoscut cu afectiuni psihice, si-a ucis 5 membri ai familiei printre care si un copil de 5 ani.
Noi detalii despre arma procurorului Nita, cu care fiul sau s-a sinucis, au aparul la iveala. Potrivit unor surse apropiate anchetei procurorul Nita nu isi pastra pistolul conform legii, facandu-l foarte accesibil fiului sau.
Desfasurate in cadrul a trei paneluri de dezbateri, discutiile au vizat problemele securitatii globale, pe de o parte, abordand inclusiv ultimele evenimente din tarile arabe din nordul Africii si Orientul Apropiat, ca si preocuparile privind securitatea nucleara, legate de accidentul de la centrala nucleara Fukushima, dar, pe de alta parte, locul si rolul Europei in lumea de azi si problemele cu care se confrunta Uniunea Europeana.
Vorbim despre brandul Cronica Carcotasilor. ... Potrivit Jurnalul, care citeaza Prima TV, Serban Huidu va fi inlocuit de Codrut Keghes, alias "Dezbracatu‘" la Cronica Carcotasilor, in urma deciziei lui Hudiu de a se retrage din viata publica dupa accidentul din 16 octombrie.
"Acum mi se pregateste o mare minciuna, cum ca atunci cand am avut accidentul din vara anului trecut as fi fost beat, fapt total neadevarat, dovada si probele recoltate la acea data", a sustinut in conferinta de presa de ieri Mihai Bar.
Informatii generale despre antiinflamatoare Antiinflamatoarele sunt medicamente recomandate in multe afectiuni, rolul lor este unul complex, asa ca e bine sa le luam doar la recomandarea medicului specialist, chiar daca unele dintre acestea se elibereaza si fara prescriptie medicala.
Aceeasi mare linistita era si a doua zi, doar spre seara a aparut o hula usoara, total inofensiva, despre care nimeni n-ar fi banuit ca este avangarda a ceea ce a urmat.
Intrebat de jurnalisti despre tragedia prin care trece Polonia, dupa accidentul aviatic de la Smolensk, Gorbaciov si-a exprimat regretul, dar si speranta ca aproprierea dintre Rusia si Polonia va continua.
Directorul general al ArcelorMittal Galati, Augustine Kochuparampil, a participat joi, la Luxemburg, la sedinta lunara in cadrul careia se discuta despre accidentele mortale de munca produse la combinatele aflate in proprietatea producatorului de otel numarul I din lume.
Este vorba despre SC Tehnoclima General Contractor SRL, antrepenor general al lucrarii de la Oradea Plaza, proprietarul firmei fiind in acelasi timp si sef de santier.
Iata o stire din Click, despre accidentul in care a fost implicat Serban Huidu care confirma ce am spus mai sus:
Cat despre scenariile aparute la vremea respectiva, in presa, trebuie spus ca masina nu avea air-bag-uri. ... Curios este faptul ca acesta era oprit in jurul orei 9,50, ora la care se presupune ca ar fi avut loc accidentul.
Ieri, la 5 zile de la accidentul de vineri, medicii au anuntat ca recuperarea lui Mircea Lucescu decurge normal. ... "Am vorbit mai mult de fotbal, despre echipa.
13 intrebari esentiale dupa tragedie Jurnalistul Radu Tudor a facut publice 13 intrebari pe care le considera "esentiale" dupa accidentul de avion care a avut loc luni si in urma caruia doua persoane au decedat.
De exemplu, stresul poate duce la cresterea tensiunii arteriale, care este un factor de risc major pentru accidentul vascular cerebral. ... Si aici este vorba, in principal, despre dieta, activitatea fizica, consumul de bauturi alcoolice, fumatul, consumul de droguri, etc.
Pe baza localizarii unui telefon mobil, procurorii au reusit sa-l gaseasca pe adevaratul criminal Dupa accidentul aviatic in care a decedat celebrul pilot roman Adrian Iovan, se tot discuta despre localizarea care se poate realiza prin intermediul telefoanelor mobile.
Atunci cand vine vorba despre lumea paranormalului, niciun fenomen nu este chiar atat de straniu. ... Accidentul s-a produs in 2008 si au murit 25 de persoane.
google-analytics.com