Presedintele PSD Bihor, Mihai Bar, este hotarit sa nu cedeze in lupta pe care o duce cu partidele aflate la guvernare, chiar daca, dupa cum spune, a aflat din surse sigure ca i se pregateste o lovitura, pentru a i se inchide gura si a inceta cu dezvaluirile pe care le fac cei din administratia publica locala.
"Acum mi se pregateste o mare minciuna, cum ca atunci cand am avut accidentul din vara anului trecut as fi fost beat, fapt total neadevarat, dovada si probele recoltate la acea data", a sustinut in conferinta de presa de ieri Mihai Bar. El a mai declarat ca, in ciuda acestor amenintari, va continua sa faca dezvaluiri despre ingineriile care se fac in Primaria Oradea si CJ Bihor, una dintre acestea fiind semnalata chiar ieri. "Un nou proiect in constructii se realizeaza acum in vechea piata din Oradea si care se realizeaza intamplator sub aceeasi minciuna de parteneriat public-privat. Intamplator firma este Construct Mod si apartine unui apropiat al primarului", a mai spus presedintele.
El l-a atacat si pe vicepresedintele Consiliului Judetean Bihor Stefan Seremi, pe care il acuza ca racoleaza primarii din PSD. "Seremi n-a facut nimic in CJ, in afara de a racola primarii din judet, iar urmatorul pe care vor sa-l racoleze este primarul din Tinca", a declarat Bar.