Cautare

16652 de rezultate pentru "detalii despre accidentul drajna" (3.49 secunde)
Mihaila este impresariat de firma fratilor Becali, iar Victor Becali a oferit ultimele detalii despre mutarea mijlocasului la Atalanta. Mihaila trebuie sa joace la Atalanta pentru ca gruparea din Serie A sa-l transfere definitiv in vara
Avem detalii de culise despre ceea ce s-a intamplat intre celebra tenismena si Toni Iuruc, dupa anuntul divortului, la mai putin de un an de la cununia civila!
Gleb Karakulov, un ofiter responsabil cu furnizarea de comunicatii criptate presedintelui Vladimir Putin, a reusit sa fuga din Rusia, iar acum dezvaluie detalii despre liderul de la Kremlin.
A recunoscut ca nu poate sa reziste atunci cand are banii pe mana. Avem un interviu exclusiv cu artista. Iata ce detalii a oferit despre cum pregateste nunta in Italia!
Dupa aproape cincizeci de ani, continua si acum presupunerile despre ce anume a fost accidentat la Roswell. ... Nu s-au gasit documente referitoare la accidentul Roswell nici la baza Wright Patterson, unde se presupune ca au ajuns epavele si omuletii.
Si in ce priveste cetatenii din institutiile sau tarile mentionate, romanii exprima rezerve in privinta rusilor, doar 49 la suta dintre respondenti avand o parere buna despre ei.
Va mai reamintesc ca si Japonia se uita tot spre Rusia pentru a inlocui centralele nucleare cu centrale pe gaz, dupa accidentul de la Fukushima.
agravarea evolutiei bolilor cardiovasculare, riscul unor evenimente cardiace majore (infarctul miocardic, accidentul vascular cerebral, boala arteriala periferica, moartea subita). ... Se vorbeste despre diete care fac minuni. ... Serafinceanu despre diabetul zaharat la copii?
Dupa accidentul lui Teo Peter din trupa Compact am sarit cu totii in sus, s-a facut mare valva o perioada. ... Cateva luni nu s-a auzit nimic despre situatia puscasului marin Cristopher Van Goethem.
Cristian Popescu a murit acum 20 de ani, la 21 februarie 1995, lasand in urma sa cateva poeme pe care nu le mai citeste nimeni si cateva marturii despre nebunie.
Dosarul Dragnea, fara sa vorbim despre dosar Liviu Dragnea imi e la fel de simpatic ca si hepatita, iar "marele sau proiect" de regionalizare imi provoaca, mai degraba, ingrijorare.
Oficialii au tendinta sa spuna despre fiecare observatie ca este un fals. ... Aykroyd isi exprima opiniile in privinta OZN-urilor si pe pagina sa de Facebook, referindu-se adesea la cercetari sau carti, ori vorbind despre ideile sale privind politica de musamalizare desfasurata de guvern.
Sotia liderului PSD refuza sa mai vorbeasca despre atacul energetic asupra sotului sau, considerand ca "este o capcana". ... "Eu cred ca a fost amplificata declaratia mea tocmai pentru a nu mai vorbi despre ce s-a furat si ce a contat, de fapt, in aceste alegeri.
In urma deselor solicitari din partea mass-media de a vorbi despre situatia financiara a fostului ei sot, Irinel Columbeanu, si despre asa-zisa executare silita a omului de afaceri, cat si despre procesul pentru custodia Irinei, fiica sa, Monica Gabor a decis sa trimita o declaratie oficiala presei cu privire la aceste subiecte!
S-a vorbit mult despre cum ne-am organizat, despre cum au actionat serviciile, despre cum au fost adunati cainii maidanezi din calea coloanei oficiale pentru a nu periclita securitatea lui Bush, despre cum - asta chiar m-a lasat fara cuvinte cateva momente!
Pentru produse si/sau detalii, consultantii va stau la dispozitie in showroom-urile Exotique. Detalii despre aceste produse: Splaiul Unirii nr.
Sunt pentru prima data la Bucuresti si m-a impresionat acest eveniment pentru ca se desfasoara la Palatul Parlamentului, o cladire facuta de Ceausescu si despre care am aflat mai multe detalii pe wikipedia. ... Mai multe detalii aflati pe site-ul [email protected]
Conducerea PNL s-a intalnit ieri pentru a pune la punct detalii tehnice privind organizarea Congresului extraordinar din 20-21 martie.
Marian Vanghelie nu a vrut sa dea mai multe detalii intrebat despre eventuale tensiuni intre el si Miron Mitrea, avand in vedere acest atac. "Nu vreau sa intru in detalii.
"Nu va pot da detalii, insa nu am vazut oferte de reduceri pentru cei care aduc produsele vechi", a afirmat, la randul sau, un angajat al magazinului ALTEX din incinta aceluiasi complex. ... Comerciantii ar trebui sa dea in magazine detalii despre cum ar trebui sa se faca reciclarea.
google-analytics.com