Cautare

16652 de rezultate pentru "detalii despre accidentul drajna" (3.50 secunde)
Sunt cifre care vorbesc de la sine despre starea precara si lipsa de viitor a Romaniei in actuala situatie. ... Accidentul aviatic din Muntii Apuseni este o dovada a inexistentei statului.
-Accidentul a fost anuntat la 112 in jurul orei 16.20. ... Pentru moment nu se stie exact cate persoane se aflau la bordul respectivei aeronave, dar potrivit reporterntv.ro, ar fi vorba despre patru oameni- pilotul, copilotul, un medic si o asistenta.
Cand tensiunea arteriala este in mod constant 140/90 mmHg vorbim despre hipertensiune arteriala. ... accidentul vascular cerebral, infarct, insuficienta cardiaca sau renala, retinopatie, ateroscleroza, tulburari erectile etc.
- Cele mai severe complicatii ale hipertensiunii sunt accidentul vascular cerebral, infarctul de miocard, insuficienta cardiaca sau renala, ne explica prof. ... Nu se mai poate vorbi despre o varsta minima.
Au iesit astfel la iveala informatii, care mai de care mai nastrusnice, despre subiecte delicate, inclusiv prabusiri OZN, pacte cu extraterestrii si altele asemenea, care ar fi avut loc, de-a lungul anilor, pe teritoriul URSS.
Pana atunci, despre cum functioneaza SMURD erau precizari in legea pompierilor si in alte acte normative. ... Dar sa ne aducem aminte de accidentul din Muntenegru, cu transferul victimelor.
Am citit cu mare atentie puzderia de comentarii primite in legatura cu articolele despre groaznicul accident de simbata spre duminica de la Lebada. ... Ginditi-va, pastrind proportiile bineinteles, la accidentul printesei Diana si al prietenului ei.
se trezesc unii de la tv, taman dupa o relatare despre cum e in Bulgaria, sa spuna ca turistii romani se intorc cu miile de la Nisipurile de Aur pentru ca nu le-au mers la suflet serviciile!
Mare scandal, mare, cand cu accidentul lui Teo Peter, cand americanul a fost facut basma curata de oamenii ambasadei, putandu-se sustrage de la suflatul in fiola, de la ancheta, de la tot.
Welcome to Roxania: BASESCU A TAMPONAT, USOR, SPP-UL Basescu a provocat un accident, sambata, a pupat usor in fund o masina, spre iesirea din Otopeni.
Traian Preoteasa, directorul CFR, a explicat la ce concluzii s-a ajuns dupa ancheta desfasurata in cazul accidentului feroviar din Teleorman.
Sindicatele din CFR au discutat marti cu reprezentatii Ministerului Transporturilor despre accidentul feroviar produs ieri in Teleorman.
Un accident feroviar grav a avut loc sambata seara, in Gara Galati. Potrivit CFR Calatori, primul vagon al garniturii care se forma pentru ruta Galati-Marasesti a fost tamponat la cuplarea locomotivei.
aceste voci pot parea ca dau instructiuni despre cum sa se poarte pacientul, si uneori pot include ranirea altora - deliruri, sau credinte care nu au baza in realitate;
Iti poti imagina cat de obositor ar fi daca ai atrage un partener care tot timpul vorbeste despre ceea ce nu a realizat el din cauza altor persoane si despre ce va fi el in viitor, desi in prezent nu se ocupa cu mai nimic.
Despre ' greva de lux ' a parlamantarilor PDL. In declaratia mea politica de astazi as dori sa ma refer la asa-zisa campanie de informare a PDL despre "greva de lux" a parlamentarilor USL. ... Despre toate acestea, desigur, nimeni din PDL nu scoate o vorba.
De ce sustin candidatura lui Ghise Primul motiv (si cel mai simplu!) ar fi ca e independent, lucru care nu se mai poate spune despre Romania. ... Cand vine vorba despre candidati precum Ghise, apare invariabil un tip de plina de compasiune constatare:
Ion Cristoiu • E ziarist din ’68 Ion Cristoiu vorbeste despre presa comunista al carei meserias a fost, despre presa de astazi care-l mosteneste si despre cum a ramas un scriitor blocat de peretii redactiilor.
un nou volum de interviuri DESPRE CUM NU AM RATAT O LITERATURA GROZAVA publicat la Editura Junimea (Iasi), spune Angela Baciu. ... Despre cum nu am ratat o literatura grozava (volum de interviuri, ed.Junimea, 2015);
Aceasta incredibila istorie despre zei, extraterrestri, indieni albi, goti care au ajunsi in America si despre uimitorele lor cunostinte este povestita de ultima capetenie a indienilor albi ai amazzoniei, Tatunca Nara, unui jurnalist sperand ca in acest fel lumea va ajuta tribul sau sa iasa din mizeria in care se zbatea.
google-analytics.com