Cautare

16652 de rezultate pentru "detalii despre accidentul drajna" (3.32 secunde)
Mondea a mai precizat ca ideea de a înfiinta o noua societate "a apartinut conducerii fabricii", fara a da detalii. ... Despre ratiunile pentru care se înfiinteaza aceasta noua companie, reprezentantii români ai Electroputere nu au putut da detalii.
Ford pastreaza confidentialitatea Reprezentantii Ford Romania au confirmat, pentru GdS, ca exista negocieri cu SIF Oltenia, dar nu se pot da publicitatii detalii despre aceste discutii. ... Intrucat acestea sunt discutii confidentiale, nu va putem oferi mai multe detalii", a spus Nadia Crisan, reprezentanta Ford Romania.
Acum cateva detalii despre noul acord. ... Acum, cateva detalii punctuale, din cadrul acordului, in perioada urmatoare, evident, si ministrii or sa intre si in alte lucruri de nuanta.
Pentru detalii a ramas tatal, Dumitru Pacionel, si el un impatimit al Stiintei, care nu si-a luat ochii de pe "comorile"
Astfel, multumita acestei retele de socializare pot afla numele parintilor celor cu care vor sa se intalneasca, detalii despre vacantele lor, numele fostelor iubite, cu cine isi petrec timpul liber si multe alte informatii.
Despre asta este vorba si in noua colectie a lui Alexandru Ciucu.
Detalii, pe facebook.com/citiminiarba. ... De la ora 11.00, voluntarii de la Salvati Copiii vor sustine un atelier pentru cei mici, despre utilizarea in siguranta a Internetului.
Mai multe detalii pe bookblog.ro. ... Acest proiect sustine lectura printr-o serie de intalniri lunare in cadrul carora cititorii pot face schimb de carti intre ei si pot discuta, intr-un cadru cat mai liber si cat mai putin rigid, despre carti, autori sau edituri.
La stand, cateva fete superbe care poarta aceste rochii iti dau detalii legate de modul in care poti purta aceste rochii: ... Mai multe detalii despre acestea gasiti pe site-ul www.RochiiVersatile.ro si pe pagina de Facebook Atelier Rochii Versatile.
TOTUL despre Turneul National CENACLUL FLACARA 45, ADRIAN PAUNESCU 75, ROMANIA MARE 100 - Galele Marilor Cantece pentru Tara, Iubire, Parinti, Dreptate si Libertate: ... Detalii gasiti pe Facebook Andrei Paunescu Oficial:
Emil, fochistul, e prins momentan cu treaba, spune administratora crematoriului, Dalina Marin, care se ofera sa dea detalii despre activitatea institutiei: ... Asta in conditiilein care percepem o taxa de opt lei pe an pentru o nisain care pot sa incapa pana la patru urne", da detalii administratora.
Necesitatea imunizarii active, cu sau fara imunizarea pasiva, depinde de starea ranii si de istoricul de imunizare al pacientului (pentru detalii vezi MMWR 2006;55sRR-17t).
Astfel, multumita acestei retele de socializare pot afla numele parintilor celor cu care vor sa se intalneasca, detalii despre vacantele lor, numele fostelor iubite, cu cine isi petrec timpul liber si multe alte informatii.
Cititi pe www.FagureleCuMiere.ro despre proprietatile, neneficiile si recomandarile produselor apicole (detalii oferite de Dan si Maria Capitanu). ... Mai multe detalii la nr.
Impreuna vom iintelege modul de viata al acestor vietuitoare misterioase si vom afla si alte detalii interesante despre cercetarile stiintifice ale muzeului. ... Mai multe detalii pe www.antipa.ro facebook.com/muzeulantipa
"Vorbesc acum cat vreti voi, ca pe urma nu o sa ma mai vedeti, doar la fotbal o sa ma vedeti de acum." "O sa va spun un singur lucru din penitenciar, mai mult nu vreau sa vorbesc despre asta. ... O sa vedeti." DETALII AICI UPDATE 12:30:
Copiii au fost legati la ochi (excluzand analizatorul vizual) si au fost rugati sa puna mana pe diferite obiecte si sa dea detalii despre acestea. Apoi, au fost dezlegati si au fost rugati sa indice detalii suplimentare in prezenta analizatorului vizual.
Pentru mai multe detalii despre proiect, accesati www.crj.ro/lagarele-de-langa-tine si www.facebook.com/LagareleDeLangaTine. ... Pentru detalii accesati www.fondong.fdsc.ro.
Cu scuze fata de cititor, pentru caracterul impudic al unor detalii care urmeaza, rezum in continuare doar momentele esentiale ale acestui fenomen, asa cum rezulta ele din compararea unui mare numar de relatari. ... Alti martori au vorbit despre fetusi culcati in incubatoare.
Mai multe detalii in acest sens. ... Da-mi mai multe detalii in acest sens. ... Dar despre asta se poate vorbi o zi intreaga, asa ca o lasam pe data viitoare...
google-analytics.com