Cautare

386 de rezultate pentru "deta timis" (2.51 secunde)
Situatia centralizarii datelor facuta publica la ora 8.00 arata ca mai sunt de centralizat procese-verbale din Arad, unde centralizarea s-a facut in 92,29% din sectiile de votare, Bacau (95,37%), Bihor (74,14%), Caras-Severin (96,29%), Constanta (63,54%), Iasi (78,86%), Ilfov (99,59%), Maramures (99,57%), Olt (72,24%), Suceava (86,54%), Teleorman (98,83%), Timis (95,06%), Tulcea (83,06%).
In mai multe organizatii judetene (de exemplu, Arad, Sibiu, Timis s.a.) au fost eliminati din randul delegatilor la Congres militanti PSD ale caror opinii erau divergente in raport de cele ale "echipei" Mircea Geoana, situatie care a determinat si aparitia primelor reactii, sub forma demisiilor, din partid sau din functiile detinute in PSD;
Ilie Sarbu a anuntat ca se retrage si il sustine pe Victor Ponta, astfel organizatia Timis a parasit tabara lui Geoana.
Primarul Aradului, Gheorghe Falca, va fi sustinut pentru functia de prim-vicepresedinte la nivel national al PD-L, a anuntat, miercuri seara, presedintele PD-L Timis, Constantin Ostaficiuc.Anuntul a fost facut la Palatul Culturii din Arad, in prezenta presedintelui PD-L, Emil Boc, si a peste 500 de membri ai organizatiei judetene Arad a partidului.
"Prima schimbare a unui lider de judet a fost tocmai la Timis, unde Ilie Sarbu e totusi omul cel mai apropiat de mine, si care a lasat alti oameni la conducere acolo.
"Este vorba despre Timis, Vaslui, Bacau, Satu Mare, Mures si Teleorman", a precizat Borbely. Ministrul a mentionat ca, in acest moment, in Mures functioneaza ilegal doua depozite pentru deseuri, iar cei din Satu Mare duc gunoiul in alt judet.
Pozitia de deputat a fost vacantata dupa decesul lui Ioan Timis. "Intrucat, prin succesul de la Curtea Constitutionala din 20 aprilie 2010, am recastigat un drept si anume dreptul de a fi ales prevazut de Art.
Dascalu s-a aflat la conducerea Inspectoratelor Judetene de Politie din Arad si Timis, intre 2005 si 2007. Potrivit declaratiei sale de avere din 2009, acesta detine un apartament in Arad si doua case.
Ziua "Unirii Mici" si faptuitorul ei, Alexandru Ioan Cuza, vor fi evocate, luni, la Timisoara, printr-o serie de manifestari si depuneri de coroane la bustul Principelui Unirii si la efigia de la Casa Cuza, unde acesta a fost gazduit o noapte, in drumul sau spre exil.
Desi vestea nu i-a deranjat pe colegii din judetul Timis, presedintele partidului, Victor Ponta, a apreciat ca tanara de 20 de ani nu are un viitor in PSD si ar trebuie trimisa la PDL, care "chiar o sa o promoveze", transmite Gandul.
Sorin Frunzaverde, Adriean Videanu, presedintele de la Iasi, cel de la Bihor, Radu Berceanu, am mai vazut semnaturile de la Timis, erau si cinci sectoare la Vasile Blaga, desi acum am vazut ca se bat cine a semnat si cine nu.
Arad-Caras-Severin-Timis, Bihor-Salaj-Satu Mare, Hunedoara-Alba, Sibiu-Brasov, Maramures-Cluj-Bistrita-Nasaud si Harghita-Covasna-Mures. Trei regiuni s-ar constitui in Moldova: Suceava-Botosani, Iasi-Neamt-Bacau-Vaslui, Braila- Galati-Vrancea-Buzau. Alte sapte regiuni ar fi concentrate in sudul Romaniei:
Si presedintele PDL al CJ Timis, Constantin Ostaficiuc, ar obtine un nou mandat, el fiind cotat de sondajele PSD la 48%.
Ciprian Dobre - Mures Aristotel Cancescu - Brasov Teodor Atanasiu - Alba Horea Uioreanu - Cluj Teodor Ardeleanu - Maramures Florin Turcanu - Botosani Raducu Filipescu - Calarasi Adrian Stef - Satu Mare Dumitru Beianu - Giurgiu Radu Tirle - Bihor Cristina Ioan - Ara Mircea Molot - Hunedoara Marian Petrache - Ilfov Maria Grappini - Timis In judete precum Sibiu, Covasna, Harghita, Caras - Severin, Iasi si Tulcea nu au fost stabiliti candidatii Aliantei de Centru Dreapta.
Suceava, Bacau, Vaslui, Vrancea, Galati, Braila, Tulcea, Ialomita, Constanta, Prahova, Dambovita, Arges, Teleorman, Olt, Valcea, Sibiu, Gorj, Dolj, Mehedinti, Timis, Salaj si Bistrita-Nasaud.
Personal, nu ma surprinde atitudinea doamnei deputat Barna, pentru ca aceasta si-a demonstrat deja "loialitatea" fata de cei care au votat-o in 2008, cand a candidat pe listele PSD Timis, prin bunavointa organizatiei noastre.
"Mie nu-mi plac tradatorii, chiar nu ma intereseaza ce face Piedone, dar nu-mi explic gestul lui, cu atat mai mult cu cat l-am vazut cum, la ultima sedinta de partid la care a participat, il ruga pe Daniel Constantin sa-l anunte ca si candidat la Primaria Capitalei", a declarat sefa conservatorilor din Timis pentru "Adevarul".
In calitate de senator de Timis, voi cere, in plenul Parlamentului, explicatii institutiilor implicate in organizarea evenimentului de la Timisoara.
Desi mitingul organizat - cu aprobare de la Primaria Timisoarei - de sindicate a fost unul cat se poate de pasnic, teama reprezentantilor PDL de popor i-a determinat sa ordone masuri speciale de securitate (...) In calitate de senator de Timis, voi cere, in plenul Parlamentului, explicatii institutiilor implicate in organizarea evenimentului de la Timisoara.
Ne vom intalni in toate orasele mari din tara, la Brasov, Galati, Iasi, Timis, Cluj si peste tot in tara.
google-analytics.com