News.corect.com informeaza: Ponta, suparat pe membra PSD care a pozat in Playboy: O trimitem la PDL
Roxana Golban, balerina profesionista devenita recent membra a organizatiei Tineterului Social Democrat din Timisoara, apare intr-un pictorial din ultimul numar al revistei Playboy. Desi vestea nu i-a deranjat pe colegii din judetul Timis, presedintele partidului, Victor Ponta, a apreciat ca tanara de 20 de ani nu are un viitor in PSD si ar trebuie trimisa la PDL, care "chiar o sa o promoveze", transmite Gandul.
"Nu citesc Playboy si habar nu am cine este Roxana Golban. Ma gandesc sa o trimitem la PDL, ca aia chiar o sa o promoveze. Noi suntem mai socialisti, asa, si nu apreciem frumosul cum o fac cei de la PDL. In PSD nu are viitor aceasta Roxana Golban, dar o trimitem bucurosi la PDL, unde cu siguranta va fi mult mai apreciata", a declarat Victor Ponta pentruGandul. Nici fondatorul PSD, Ion Iliescu, care in urma cu patru ani a aparut si el in Playboy, la rubrica de interviuri a revistei, nu a primit vestea cu incantare. "Nu cunosc, nu comentze...", a declarat el, tusind jenat.
Liderul organizatiei TSD din Timisoara, Catalin Tiuch, a spus insa ca atat timp ca Roxana Golban "nu face o declaratie politica din aceasta aparitie intr-un pictorial, organizatia nu are o problema, este un lucru care tine doar de optiunea ei".. "Din cate stiu eu, pictorialul a fost realizat inainte ca doamna Roxana sa intre in TSD, undeva la inceputul lunii ianuarie. Nu stiu ce se va intampla in continuare, pentru ca, repet, nu stim daca fotografiile respective contin sau nu un mesaj politic, care sa ne priveasca. E o discutie pe care o sa o am cu colegii din organizatie",, a adaugat el, refuzand sa comenteze declaratiile lui Ponta privind trimiterea lui Golban la PDL.