Cautare

965 de rezultate pentru "despagubiri animale" (3.68 secunde)
Aflat in Romania, ca invitat de onoare al unei companii private care se lanseaza astazi pe piata media romaneasca, fostul presedinte sovietic Mihail Gorbaciov l-a dojenit indirect pe Ion Iliescu, in prezenta caruia a declarat ca sotii Ceausescu nu trebuiau impuscati "ca niste animale".
Declaratia lui Iliescu vine dupa ce fostul lider de la Kremlin a afirmat miercuri, in timpul vizitei la Bucuresti, ca sotii Ceausescu nu trebuiau impuscati "ca niste animale", indiferent cat de grea era situatia in Romania.
Alte 12 rase amenintate Vestea proasta pentru iubitorii de animale este ca autoritatile daneze planuiesc introducerea altor 12 rase pe lista celor interzise pana la finele anului 2013. ... Iubitorii de animale considera ca atacurile cainilor nu au nici o legatura cu rasa lor.
Unul dintre cei trei a primit in folosinta gratuita trei grajduri, cu toate ca atunci (si nici in prezent) nu detinea un numar suficient de animale cu care sa le populeze.
La nivelul judetului Constanta au fost implantate peste 1.600 de cabaline, urmand ca actiunea de aplicare a crotaliilor la celelalte animale sa fie aprobata de catre Autoritatea Nationala Sanitar Veterinara si Siguranta Alimentelor (ANSVSA) de la Bucuresti.
in acest sens, este necesara sprijinirea crescatorilor de animale pentru obtinerea unor productii animaliere constante, cu indici de calitate superiori ", se arata intr-un comunicat al MAPDR.
Valoarea subventiilor acordate in acest an crescatorilor de animale in vederea sustinerii productiei interne de carne se ridica la 1.325,8 miliarde de lei, din care mai mult de jumatate sunt alocate pentru proprietarii de porci, potrivit unui ordin al Ministerului Agriculturii.
Greii pietei se lupta strans si pe segmentul asigurarilor pentru animale de companie. Cu toate acestea, nici una dintre companii nu asigura direct sau indirect mai mult de cateva zeci de animale pe an.
O atitudine pro-activa este solicitata imediat autoritatilor de la Bucuresti in cazul controlului encefalopatiilor spongiforme transmisibile - EST si controlului subproduselor animale, sistemului de identificare a animalelor, sanatatii publice (imbunatatirii conditiilor din crescatorii) si deschiderii facilitatilor oferite de posturile de inspectie la frontiera.
Desi exporturile de produse agroalimentare au crescut in 2005 fata de 2004, ponderea principala la export au avut-o livrarile de animale vii (60,6 milioane de euro), care detin circa 20% din valoarea totala a exporturilor.
Ordinul stabileste aprobarea cantitatilor de carne, de peste si de produse zootehnice, pe specii, pentru care se acorda subventii in conformitate cu prevederile hotaririi privind sprijinul direct al statului prin acordarea de subventii, in anul 2005, producatorilor agricoli din sectorul animalier, pentru cresterea productiei animaliere si piscicole, precum si a efectivelor de animale, cu modificarile si completarile ulterioare.
Asta pentru ca piata cerealiera era abundenta si la preturi convenabile, piata carnii absorbea fara probleme cantitatile produse, intrucat importurile erau nesemnificative, statul acorda subventii crescatorilor de animale, iar banii necesari activitatii de productie erau asigurati de Banca Agricola, fara restrictii.
Pe de alta parte, ministrul Agriculturii, Gheorghe Flutur, considera nejustificata nemultumirea APRIL, aratand ca acest nou sistem de subventionare va stimula, pe langa cresterea calitatii laptelui, si imbunatatirea raselor de animale, un animal de rasa primind o suma dubla.
Crescatorii de animale mai au termen doar pana la 31 martie a.c.
pentru carnea de animale din specia porcine, proaspata, refrigerata sau congelata - taxa vamala de baza este 333%, pentru carnea de animale din specia bovine, congelata - 315%, pentru grau si masline - 240% s.a.), taxe care sunt prohibitive.
Prin prima masura sunt finantate investitiile in culturile de camp, horticultura, pomicultura, sere, ferme de animale si de pasari. ... In cadrul acestei masuri, se pot accesa si proiecte de 2.000.000 de euro, pentru investitii in ferme de animale si pasari care respecta aquis-ul comunitar.
produse alimentare diverse (zahar, legume si fructe, nutreturi pentru animale, bauturi si tutun) cu +35,63% (+134,8 milioane de euro); ... produse animale (carne si organe comestibile) cu +13,74% (+36,8 milioane de euro).
Practic se vor intocmi liste cu specii de plante si animale din zona de frontiera si se vor identifica factorii de risc care ar putea conduce la disparitia unor specii de plante sau animale.
Elementul de noutate il va constitui expozitia de animale domestice, dar si o trasura cu cai ce va fi asigurata de Herghelia de la Tulucesti.
Biodieselul se produce de obicei din uleiuri vegetale sau din grasimi animale printr-o serie de reactii chimice, nu este toxic si poate fi reinnoit, este sigur si poate fi utilizat pentru motoare diesel obisnuite, nefiind nevoie ca acestea sa sufere prea multe modificari.
google-analytics.com