Cautare

562 de rezultate pentru "deranjamente olt" (3.34 secunde)
Acesta a derapat, a patruns pe contrasens, unde s-a lovit cu un autoturism marca Skoda, inmatriculat in Olt, care se deplasa in sens opus. In urma evenimentului au rezultat doua victime, respectiv conducatorii celor doua autoturisme", a declarat Cristian Badita, din cadrul Serviciului Politiei Rutiere (SPR) Olt.
Aici, dar si in Draganesti Olt, unde a avut loc scandalul trupele speciale ale politiei au fost mobilizate toata noaptea. Incaierarea a inceput intr-un bar din Draganesti Olt. ... La Draganesti Olt, politistii au audiat mai multe persoane pentru a afla ce s-a intamplat.
Traficul feroviar pe Valea Oltului intre statiile Caineni (judetul Valcea) si Podu Olt (judetul Sibiu) este intrerupt din cauza alunecarilor de teren produse aseara in urma unei viituri, informeaza NewsIn.
Din primele cercetari, politistii sustin ca tanara a zburat pur si simplu cu masina in Olt pentru ca a condus cu viteza.
"Nu au existat deranjamente semnificative, date tehnice sau constatari care ar putea lamuri cum de zece rachete au emis un semnal de alerta de scoatere din functiune.
In schimb, au existat marturii concordante, cum ar fi deranjamente in aparatura electrica din zona; din pacate, nu am avut timp sa verificam in detaliu aceste afirmatii.
In scrisoare se arata ca stalpii RomTelecom nu au fost proiectati pentru a suporta retele suplimentare, iar riscul aparitiei unor deranjamente in reteaua RomTelecom si a unor conectari frauduloase ca urmare a amplasarii altor retele de cablu s-a dovedit a fi foarte ridicat.
realizarea unei protectii rapide si selective in cazul unor deranjamente; protectia impotriva defectelor rezistive la receptoarele electrice, evitandu-se astfel evolutia unui defect minor intr-unul de amploare care ar putea duce la distrugerea receptorului in cauza;
deranjamente datorate furtului de semnal; calitate slaba datorata defectiunilor tehnice ale emitatorului programelor receptionate de la sateliti si statii terestre.
Inspectorii Oficiului Judetean pentru Protectia Consumatorilor sfatuieste locatarii din blocurile in care functioneaza ascensoare ca, inainte de a porni liftul, sa verifice daca exista un numar de telefon pentru deranjamente, altfel risca sa ramana blocati ore in sir.
Daca numarul clientilor a crescut, la fel ca si gradul de incasare, acelasi lucru se poate spune si in cazul numarului de deranjamente si de reclamatii.
Fiind pasionat de ea, poti sa-ti permiti si niste deranjamente fiziologice, la un moment dat. Important e sa nu te deranjezi cu capul.
Numerele scurte pentru servicii de interes public la nivel national (ora exacta, informatii privind abonatii Romtelecom, deranjamente Romtelecom etc.) vor avea 4 cifre si la formarea lor se va adauga cifra 1 inaintea numarului actual (de exemplu, 1958 pentru "Ora exacta", indiferent de judet).
De exemplu, daca suni la "Deranjamente" la unele regii - este mai mult decat evident ca ai nimerit la mama deranjamentelor, dim moment ce functionarii cu receptorul sunt mai mult decat deranjati ca ii suni sa semnalezi o problema si, ca sa stie o treaba, de cele mai multe ori nu raspund.
Arges, Bacau, Bistrita-Nasaud, Botosani, Braila, Caras Severin, Constanta, Covasna, Dolj, Dambovita, Galati, Gorj, Harghita, Ialomita, Iasi, Mehedinti, Neamt, Olt, Prahova, Satu Mare, Salaj, Sibiu, Suceava, Teleorman, Timis, Tulcea, Vaslui, Vrancea.
Marile firme s-au relocat acolo unde exista utilitati si forta de munca ieftina si se vor extinde zonele turistice în Gorj, în Mehedinti si în Vâlcea si cele industriale în Dolj, si în Olt.În Oltenia urmeaza doi-trei ani în care se va construi masiv.
Marile firme s-au relocat acolo unde exista utilitati si forta de munca ieftina si se vor extinde zonele turistice în Gorj, în Mehedinti si în Vâlcea si cele industriale în Dolj, si în Olt.În Oltenia urmeaza doi-trei ani în care se va construi masiv.
Oficialii divizionarei secunde FC Olt au ajuns la o intelegere cu atacantul Adrian Ganea, fotbalist care a evoluat ultima data la FC Timisoara. ... Cred in mentinerea in esalonul secund, altfel nu alegeam FC Olt", a declarat, pentru gazetanoua.ro, atacantul Adrian Ganea.
Atat de tare lumina ca, desi pana la Olt sunt 4 km, vedeam luciul apei. ... Martorul Petre Eremencu relata o observatie avuta in Piatra Olt, judetul Olt:
Mihai Nita, candidatul PD-L Olt pentru postul de senator in Colegiul nr.1, a fost reclamat de adversari de la PNL si PSD la Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii si la BEJ, pentru discursul folosit in campanie. Purtatorul de cuvant al PNL Olt, Cristian Bircea, a declarat:
google-analytics.com