Cautare

1616 de rezultate pentru "deranjamente internet" (2.62 secunde)
In fiecare clipa, in lume, 14,6 milioane de copii cu varste mai mici de 17 ani sunt conectati la internet. ... Obiectivul campaniei este garantarea accesului copiilor din intreaga Europa la un Buton de Siguranta, pus la dispozitie de furnizorii de internet.
Delfin pentru cei care vorbesc mult, respectiv "Pantera" pentru cei care vor sa stea pe Internet. ... Cosmote pluseaza la minute si mesaje in retea, insa oferta in afara retelei si cea de Internet este foarte slaba.
Vitezele la Internet in Europa sunt mai mici decat promit operatorii Un studiu realizat in Europa a scos la iveala faptul ca viteza medie de acces la Internet este mai mica decat cea promisa de operatori.
Ce inseamna NEUTRALITATEA pe internet In teorie, neutralitatea pe internet ii obliga pe furnizorii de internet (ex din SUA:
Catalin Nitu) - Fiti prudenti in a oferi persoanelor cunoscute pe Internet informatii personale despre voi sau familie, cum ar fi:
Asadar, revolutia in transmisia datelor este ca in locul cablurilor, al fibrelor optice de azi, pe care se bazeaza trasmisia Wi-Fi, transmisia Li-Fi, prin intermediul luminii emise de becurile LED va face ca accesul la internet sa fie generalizat prin sistemul de iluminare din scoli, spitale, institutii, restaurante, imobile etc.
In schimb, au existat marturii concordante, cum ar fi deranjamente in aparatura electrica din zona; din pacate, nu am avut timp sa verificam in detaliu aceste afirmatii.
In scrisoare se arata ca stalpii RomTelecom nu au fost proiectati pentru a suporta retele suplimentare, iar riscul aparitiei unor deranjamente in reteaua RomTelecom si a unor conectari frauduloase ca urmare a amplasarii altor retele de cablu s-a dovedit a fi foarte ridicat.
realizarea unei protectii rapide si selective in cazul unor deranjamente; protectia impotriva defectelor rezistive la receptoarele electrice, evitandu-se astfel evolutia unui defect minor intr-unul de amploare care ar putea duce la distrugerea receptorului in cauza;
deranjamente datorate furtului de semnal; calitate slaba datorata defectiunilor tehnice ale emitatorului programelor receptionate de la sateliti si statii terestre.
Inspectorii Oficiului Judetean pentru Protectia Consumatorilor sfatuieste locatarii din blocurile in care functioneaza ascensoare ca, inainte de a porni liftul, sa verifice daca exista un numar de telefon pentru deranjamente, altfel risca sa ramana blocati ore in sir.
Daca numarul clientilor a crescut, la fel ca si gradul de incasare, acelasi lucru se poate spune si in cazul numarului de deranjamente si de reclamatii.
Fiind pasionat de ea, poti sa-ti permiti si niste deranjamente fiziologice, la un moment dat. Important e sa nu te deranjezi cu capul.
Numerele scurte pentru servicii de interes public la nivel national (ora exacta, informatii privind abonatii Romtelecom, deranjamente Romtelecom etc.) vor avea 4 cifre si la formarea lor se va adauga cifra 1 inaintea numarului actual (de exemplu, 1958 pentru "Ora exacta", indiferent de judet).
De exemplu, daca suni la "Deranjamente" la unele regii - este mai mult decat evident ca ai nimerit la mama deranjamentelor, dim moment ce functionarii cu receptorul sunt mai mult decat deranjati ca ii suni sa semnalezi o problema si, ca sa stie o treaba, de cele mai multe ori nu raspund.
Scopul acestui festival este de a promova utilizarea, in randul tinerilor, a instrumentelor internet in domeniul artelor. ... Comisia va incerca, de asemenea, sa puna capat surprizelor neplacute cu care se pot confrunta clientii care folosesc roamingul atunci cand primesc factura pentru conectarea la internet cu ajutorul telefonului mobil.
Cum Internetul face parte din viata fiecaruia dintre noi, pe Internet putind gasi tot ceea ce te intereseaza sau cel putin citeva piste in acest sens, am incercat sa vedem cit de vizibili sint parlamentarii galateni in paginile virtuale.
Cum Internetul face parte din viata fiecaruia dintre noi, pe Internet putind gasi tot ceea ce te intereseaza sau cel putin citeva piste in acest sens, am incercat sa vedem cit de vizibili sint parlamentarii galateni in paginile virtuale.
Ursuletul vrea sa se inscrie la Loteria Vizelor, dar in drum spre internet cafe se intalneste cu Vulpoiul, care se ofera sa-l ajute cu pozele si completarea electronica a formularului. ... Deodata, isi aduce aminte ca nu si-a verificat e-mail-ul si se opreste la un internet cafe.
Un nou serviciu de televiziune transmisa prin Internet se lanseaza astazi, in premiera, in Romania, in cadrul Expozitiei internationale de Tehnologia informatiei si comunicatii, CERF 2005.
google-analytics.com