Cautare

1098 de rezultate pentru "departament comercial dolce tv" (2.81 secunde)
Comisia prezidentiala pentru analiza riscurilor sociale si demografice propune, in Raportul sau, dezincriminarea consumului de droguri si a sexului comercial, ca solutii pentru limitarea consumului de droguri ilegale, a prostitutiei si raspandirii infectiei cu virusul HIV.
RATf va trece la debransari In cadrul aceleiasi sedinte, Sorin Iordache, directorul comercial al RATf, a fost pus de consilierii locali sa dea explicatii in legatura cu caldura din municipiu.
Statele civilizate isi intemeiaza bunastarea pe ferocitate economica, pe oportunism comercial si pe imperialism tehnologic. ... Politic sau comercial, profitul e moral.
l Legea 289/2004 ar trebui sa puna capat unor asemenea practici l Am fost curiosi sa vedem si noi cum stau lucrurile din acest punct de vedere in bancile si in magazinele cu vinzari in rate din Satu Mare l Ne-am inceput raidul la sediul Banc Post din Piata Libertatii, unde am constatat ca toate dobinzile anuale efective sint afisate asa cum se cuvine, pe niste suporturi de plastic asezate pe masa la care clientii isi completeaza, de obicei, formularele l Aceeasi situatie am gasit-o si la Banca Romaneasca, unde DAE erau afisate pe un suport elegant, chiar la intrarea in institutie l si cei de la Banca Transilvania au gasit o solutie, cel putin de moment, afisind DAE pe avizierul de la intrarea in banca l La fel au procedat si cei de la Raiffeisen Bank si de la BCR, chiar daca simpla afisare la avizier pare, bineinteles, o solutie de moment l Directorii celor doua banci au confirmat faptul ca inca se mai lucreaza la calcule, deoarece DAE trebuie aplicate la un numar enorm de credite oferite de aceste banci si marea majoritate a acestor credite se acorda tinind cont de o sumedenie de conditii care influenteaza marimea dobinzilor l Am remarcat ca brosurile promotionale au ramas peste tot aceleasi, schimbarea, respectiv actualizarea lor fiind urmatorul pas pe care trebuie sa faca cei din conducerile bancilor l De aceleasi dificultati in stabilirea valorilor reale ale dobinzilor s-a plins si directorul comercial al BRD Satu Mare, Cristina Iordache, dorind sa motiveze lipsa totala a informatiilor afisate privind DAE l Domnia sa a insistat, totusi, asupra faptului ca fiecare client primeste cite un desfasurator tiparit, pe care sint cuprinse valorile reale ale dobinzilor, in momentul in care i se calculeaza ratele l O alta banca unde nu am gasit nicaieri afisate DAE este Eurom Bank, conducerea acesteia declarind ca nu acorda deloc credite pentru persoane fizice l in ceea ce priveste magazinele care isi vind produsele in rate, la Domo am gasit totul in ordine:
Deficitul de cont curent de anul trecut va depasi 7% din Produsul Intern Brut (PIB), dat fiind evolutiile negative ale deficitului comercial, precum si ale soldului contului de servicii, au declarat surse apropiate negocierilor cu FMI, citate de Mediafax.
Airbus A380, cel mai mare avion comercial si de pasageri din lume, a avut zborul inaugural ieri, decolind de pe Aeroportul Toulouse-Blagnag cu sase pasageri la bord, informeaza AP.
Desi proiectul suna si arata foarte bine, in plus, o cladire parasita ar fi urmat sa se transforme intr-un stralucitor centru comercial si nu numai, Casa Radio ramane aceeasi cladire parasita deoarece contractul “dubios“ pentru constructia centrului va fi reziliat.
Principalul partener comercial al Romaniei a ramas Uniunea Europeana, care detine o pondere de 69,1% in structura exporturilor si de 63% in cea a importurilor.
Deficitul comercial a dus, anul trecut, la deteriorarea balantei de plati a Romaniei, cand soldul negativ al contului curent a urcat la 7,5% din PIB.
Ieri, presedintele Consiliului Concurentei, Mihai Berinde, a declarat ca Wrigley si cei 26 de agenti economici, din care 25 fosti si actuali distribuitori, si societatea Rodipet, in calitate de partener comercial direct al Wrigley, au incalcat Legea concurentei prin fixarea pretului de revanzare, direct prin clauza contractuala referitoare la pret si indirect prin fixarea nivelului discounturilor acordate in piata in baza unei politici de vanzari riguros stabilita, precum si impartirea pietelor de desfacere si alocarea clientilor.
Pe fondul incetinirii ritmului de crestere a exporturilor, deficitul comercial al Romaniei a urcat anul trecut cu 40,4%, de la 7,346 miliarde de euro la 10,313 miliarde de euro, potrivit unui comunicat al Institutului National de Statistica (INS).
Deficitul comercial va continua sa creasca si in 2006, desi exporturile isi pastreaza linia evolutiva ascendenta, a declarat ieri, intr-o conferinta de presa, ministrul delegat pentru Comert, Iuliu Winkler.
Pentru energia electrica utilizata in scop comercial va fi platita o acciza majorata de la 0,19 euro/MWh la 0,26 euro/MWh, iar pentru cea utilizata in scop necomercial, acciza va creste de la 0,39 euro/MWh la 0,52 euro/MWh.
Astfel, preferinta populatiei pentru creditele in lei pe termen lung face ca nivelul inflatiei si al deficitului comercial sa scada.
In primele cinci luni ale anului, deficitul comercial agroalimentar a fost cu 33% mai mare decat cel aferent perioadei similare a anului trecut.
"O portie de muschi de vita la unele restaurante de pe litoral are peste 1000% adaos comercial", a afirmat ieri Mihai Daraban, presedintele Camerei de Comert, Industrie, Navigatie si Agricultura Constanta, in cadrul unei conferinte de presa sustinute impreuna cu Ion Danut Juganaru, directorul general executiv si vicepresedinte al aceleiasi institutii camerale.
Comisia mixta interguvernamentala romano-kazahstaneza de colaborare comercial-economica si tehnico-stiintifica a finalizat lucrarile privind colaborarea economica dintre Romania si Kazahstan.
parc de distractii sau construirea unui complex comercial de tip mall.
Cand vor sa achizitioneze ceva, in general, clientii prefera produsele cu reduceri maxime", a spus Ioana Misu, lucrator comercial la magazinul Erros din Craiova.
Deficitul comercial al Romaniei a crescut cu 45% in ultimele opt luni fata de aceeasi perioada a anului trecut, atingand valoarea de 8,43 miliarde de euro.
google-analytics.com