Cautare

1098 de rezultate pentru "departament comercial dolce tv" (3.14 secunde)
Povestea a inceput prin 2010, cand Fiscul le-a cerut TVA-ul retroactiv tuturor celor care au vandut locuinte si terenuri pe persoana fizica, adica acelora care erau de meserie dezvoltatori sau care faceau bisnita cu apartamente, in scop comercial, respectiv cumparau mai ieftin si vindeau mai scump.
Povestea a inceput prin 2010, cand Fiscul le-a cerut TVA-ul retroactiv tuturor celor care au vandut locuinte si terenuri pe persoana fizica, adica acelora care erau de meserie dezvoltatori sau care faceau bisnita cu apartamente, in scop comercial, respectiv cumparau mai ieftin si vindeau mai scump.
Adica, daca ai un apartament sau un spatiu comercial pe persoana fizica, dar e folosit in scop comercial, atunci impozitul va fi la nivelul pe care il achita o firma", a aratat directorul Directiei de Impozite si Taxe.
Mall-ul Liberty Center din Rahova a fost vandut la prima licitatie Centrul comercial Liberty Center din cartierul bucurestean Rahova, executat silit, a fost vandut la prima licitatie publica, organizata marti, mall-ul fiind adjudecat la pretul de pornire stabilit la 60 de milioane de euro, de catre firma Rosequeens Properties, detinuta de Rosequeens Properties Limited, inregistrata in Cipru.
Pentru anul viitor, Cora are in plan alte doua proiecte, un nou hipermarket in Bucuresti, in centrul comercial Victoria City, si centrului comercial din Brasov.
Carrefour Romania a deschis un nou hipermarket in Bucuresti, in parcul comercial Vulcan Value Centre din cartierul Rahova, inaugurand astfel al 9-lea magazin din Capitala si al 26-lea la nivel national.
In ultimii doi ani, divizia TV si-a apreciat cota de piata cu 11% in Prime-Time, pe publicul comercial. ... Televiziunile grupului Intact detin peste 20% din piata, atat pe publicul comercial, cat si pe cel urban.
KFC extinde reteaua de restaurante prin inaugurarea locatiei cu numarul 63, in cel mai nou centru comercial din nord-estul tarii.
Un nou centru comercial urma sa fie construit in locul Casei Radio, dupa semnarea unui partenerat public-privat, in 2006.
Astazi, incepand cu orele 20:00, va avea loc evenimentul AFI Palace Mall Run, primul cros caritabil desfasurat intr-un centru comercial.
Adrian Seceleanu) Peste 200 de persoane, conform datelor Orange Romania, au participat in complexul comercial Baneasa din Bucuresti la evenimentul de lansare al celui mai recent smartphone Apple, iPhone4S, de liderul pietei locale de telefonie mobila.
Amanarea ratificarii ACTA este singura decizie acceptabila Uniunea Social Liberala considera ca decizia Guvernului de a amana procesul de ratificare a Acordului comercial de combatere a contrafacerii (ACTA) este "singura acceptabila", fiind "in conformitate cu apelurile repetate pe care USL le-a adresat Executivului pe acest subiect".
Cu o mina abatuta si cu cateva kilograme in plus, sotul lui Teo Trandafir a mers intr-un centru comercial, de unde si-a cumparat singur lenjerie de pat, o pilota si doua perne.
Alexandra Anastasiu, lucrator comercial la Editura LITERA: "Printre titlurile prezente la acest targ se numara:
Cel mai iubit artist al momentului - Smiley - va sustine un concert in ParkLake Garden vineri, 1 septembrie, incepand cu ora 20:30, pentru a sarbatori impreuna cu vizitatorii aniversarea centrului comercial. ... Aniversarea continua sambata, 2 septembrie, cu parada naturii intr-un show special dedicat vizitatorilor centrului comercial.
Cristina Minciunescu, Director Comercial la SC Exclusiv Business Team SRL din Bucuresti, participa in acest week-end la Targul de Turism cu produse create din lemn si pluta concepute, proiectate si puse in opera in atelierul propriu.
• Linia N118 va functiona intre ,,Mezes" si ,,Complex Comercial Apusului", pe traseul: ... Mezes-Gara de Nord-Complex Comercial Apusului". • Linia N120 va functiona intre ,,Depoul Militari" si ,,Turnu Magurele", pe traseul:
In plus, pentru ca aniversarea AFI Palace Cotroceni va coincide cu Ziua Nationala a Romaniei, cei care vor trece pragul centrului comercial pe 1 decembrie vor putea admira zeci de ii traditionale romanesti prezentate de brandul Iiana.
Astfel, ca in fiecare an, centrul comercial va fi deschis zilnic, oferind clientilor sai posibilitatea de a avea acces la toate serviciile pe care le ofera, de la variantele de petrecere a timpului liber, pana la cumparaturi si alte activitati recreative.
Eforturile personalului spitalului Marie Curie precum ai voluntarii Hospice Casa Sperantei cu care am stat de vorba, ne-au inspirat in demararea acestui program la care speram sa se alature si vizitatorii centrului comercial, au spus reprezentantii Sun Plaza.
google-analytics.com