"Ultima statistica arata ca Tarom a inregistrat de joi pana luni inclusiv pierderi de 3 milioane euro", a declarat secretarul de stat in Ministerul Transporturilor si Infrastructurii (MTI) Marin Anton.
Tarom, Romatsa si aeroporturile Otopeni si Baneasa au avut pierderi de aproape 5 milioane euro, de joi pana luni, din cauza norului de cenusa vulcanica, a declarat luni seara secretarul de stat in Ministerul Transporturilor si Infrastructurii (MTI) Marin Anton.
"Ultima statistica arata ca Tarom a inregistrat de joi pana luni inclusiv pierderi de 3 milioane euro, Administratia Romana a Serviciilor de Trafic Aerian (Romatsa) - de 1 milion euro, iar cele doua aeroporturi Otopeni si Baneasa - de 800.000 euro", a spus Marin Anton.
Secretarul de stat in cadrul Ministerului Transporturilor si Infrastructurii declara sambata ca restrictiile de zbor impuse din cauza norului de cenusa aduc companiilor romanesti de stat pierderi de pana la 2 milioane euro zilnic, cele mai importante fiind inregistrate de operatorul de zbor Tarom, cu pierderi de circa 1,1 milioane euro pe zi.