Cautare

16554 de rezultate pentru "data de nastere mircea petru" (4.39 secunde)
Ziua Sfantului Andrei, ocrotitorul Romaniei, celebrata de crestini Credinciosii il praznuiesc, joi, pe Sfantul Apostol Andrei, ocrotitorul Romaniei. Conform Bibliei, Andrei este fratele apostolului Petru. ... Andrei l-a urmat pe Christos, spunandu-i fratelui sau Petru: ... De aceea Andrei a fost numit CEL DINTAI CHEMAT.
Mircea Radu a devenit tata sambata dupa-amiaza. ... Mircea Radu sustine ca fiul sau are deja voce de prezentator de televiziune. Bebelusul s-a nascut la o clinica privata din Bucuresti, chiar de Sfintii Petru si Pavel. ... Bucuria si emotia pe care le am sunt de nedescris.
Pastorala de Sfintele Pasti 2016 a Patriarhului Romaniei - text integral Ucenicii lui Christos - Martori si vestitori ai Invierii Lui si Imi veti fi Mie martori in Ierusalim, in toata Iudeea si in Samaria si pana la marginea pamantului!
Presedintele PNL Bihor, deputatul Cornel Popa (foto), considera ca vinovat este liderul PD Bihor, preocupat mai mult de propria-i imagine.
Vicepresedintele provizoriu al PLD, Gheorghe Flutur, neaga acuzatiile de racolare a unor membri conservatori si considera declaratiile vicepresedintelui PC Petru Calian drept "o copilarie". ... Mi se pare o copilarie sa discutam astfel de chestiuni.
Mai exact, deputatul Petru Lificiu a vorbit simbata, la Galati, despre acordul incheiat intre PER si Partidul Verde, alianta formata purtind numele de Alianta Verde - Ecologistii. Acordul a fost semnat de Petru Lificiu din partea PER si Gheorghe Ionicescu din partea Partidul Verde.
Deputatul PDL Petru Calian a acuzat PNL, UDMR si PSD ca au trasarat colegiile uninominale A®n judetul Cluj, astfel A®ncat cele trei partide sa iasa avantajate.
Aproximativ 200 de persoane s-au imbulzit la Prefectura Dolj pentru a afla cum pot obtine bani pe o noua schema de finantare guvernamentala din Fondul Social European.
Opozitia isi mentine decizia de a nu participa la sedintele de plen si la comisii Opozitia ramane pe aceeasi decizie politica de a nu participa la sedintele de plen si nici la cele ale comisiilor permanente, a declarat luni vicepresedintele Senatului, Petru Filip (PDL), in urma discutiilor avute in Biroul permanent cu liderii grupurilor parlamentare.
Vicepresedintele Autoritatii Nationale de Reglementare in domeniul Energiei (ANRE), Petru Lificiu, va fi eliberat din functie, a anuntat, astazi, premierul Victor Ponta, care s-a declarat deranjat de declaratiile acestuia privind cresterea cu 5% a pretului electricitatii, acuzandu-l de aroganta.
a avut loc intrevederea domnului senator Petru FILIP, presedintele Comisiei pentru politica externa a Senatului, cu E.S.
Senatorul Nicolae Moga a transmis Comunicat de presa pe care il puteti citi in continuare. ... De asemenea, la intrevedere a mai participat si domnul senator Petru Filip, presedintele Comisiei pentru politica externa a Senatului.
Grupul suedez Electrolux nu este de nasul oradenilor. Asa a decis administratia PDL a Oradiei, impreuna cu fostul primar Petru Filip.
4 iulie 2018, Bucuresti) a fost un critic si istoric literar roman, membru de onoare (2001) al Academiei Romane, reputat eminescolog si un fervent aparator si promotor al culturii si civilizatiei romanesti din Bucovina de Nord.
MISCAREA DE REZISTENTA: ... MAGDA MARINCOVICI) La audienta jubiliara de sambata, papa Francisc a adresat un salut special credinciosilor din Romania care participa la pelerinajul la Roma, organizat in zilele 9-11 septembrie 2016 de Conferinta Episcopilor din Romania:
Obiceiuri si traditii referitoare la sfantul protector al Romaniei Apostolul Andrei a fost frate cu Petru, ei fiind originari din Betsaida, localitate situata pe malul lacului Genezaret din provincia Galileea, in nordul Tarii Sfinte si erau pescari, asemenea tatalui lor, Iona.
In toate bisericile si manastirile din tara se oficiaza slujbe de pomenire pentru cei mai cunoscuti apostoli ai Lui Hristos: Sfintii Apostoli Petru si Pavel. Bucurie mare si in puscariile de pe tot cuprinsul tarii.
Parintele Iustin Parvu de la Manastirea Petru Voda a renuntat la staretia manastirii pe care a ridicat-o din temelii dupa 1990. ... "De ce?". Dupa incidentele petrecute la manastire intre sustinatorii parintelui si autoritatile mitropolitane de la Iasi, au aparut speculatii privind adevaratele motive ale "demisiei".
Comisia de integritate din PSD A VOTAT EXCLUDEREA LUI MIRCEA GEOANA DIN PARTID Seful Comisiei de Integritate a PSD, senatorul Dan Sova, a explicat ca decizia Comisiei va fi inaintata Consiliului Executiv National al PSD, sub forma unei recomandari pentru excluderea lui Mircea Geoana din PSD.
"Mircea Badea, despre afirmatiile lui Lazaroiu:
google-analytics.com