Cautare

3923 de rezultate pentru "dan" (5.99 secunde)
Presedintele fondator al PC Dan Voiculescu considera ca presedintele Traian Basescu se victimizeaza pentru a ajuta PD-L in campania electorala, referindu-se la declaratia sefului statului potrivit careia Voiculescu, Hrebenciuc, Geoana, Tariceanu au stabilit o noua "lovitura de stat" dupa alegeri.
Unul dintre castigatorii care nu-si gasesc locul in viitorul Legislativ este Dan Octavian, singurul liberal care a castigat un colegiu din Oradea.
Presedintele Traian Basescu, a semnat marti decretele pentru revocarea din functia de ministru interimar la MAI a lui Dan Nica si de numire in functia de ministru al Internelor a lui Liviu Dragnea.
Cel care s-a aratat nemultumit de felul in care merg lucrurile in alianta a fost Dan Voiculescu, presedintele fondator al PC, si nu presedintele ales - Daniela Popa.
Dan Nica, ministrul administratiei si internelor, a spus ieri ca nu va ezita sa-i dea afara pe angajatii care nu-si fac treaba.
Printre acestia, si contractul cu societatea consilierului local mangaliot Dan Moldovan, Bemad Serv SRL, operatorul de plaja din zona Olimp. Ca si alti operatori de plaja, Dan Moldovan (foto) a dat in judecata DADL.
Inspectorii Agentiei Nationale de Integritate verifica averea vicepremierului Dan Nica (foto) in urma unor materiale aparute in presa si dupa ce au fost gasite neconcordante intre declaratia de avere depusa la finele anului 2008 si cea depusa in februarie 2009.
Dan Mihalache anunta discret, pe blog, demisia din toate functiile din PSD si din calitatea de membru de partid: ... Dan Sorin Mihalache (n. ... Dan nu a suportat probabil un al doilea esec, dupa ce ratase si intrarea in Parlamentul Romaniei la alegerile uninominale din toamna lui 2008.
Dan Ilie Morega a ramas fara postul de presedinte al PNL Gorj, insa este in continuare sef interimar al unui birou de conducere. ... Dan Ilie Morega a fost schimbat din fruntea PNL Gorj pentru cateva minute, dupa care a revenit ca sef interimar al unui birou de conducere.
Primul ministru, Emil Boc, a anuntat la finalul sedintei coalitiei de guvernare remanierea ministrului de Interne, Dan Nica. ... Premierul Emil Boc nu a trimis la Presedintie propunerea de revocare a lui Dan Nica din functia de vicepremier-ministru al Administratiei si Internelor.
Presedintele PSD, Mircea Geoana, a declarat astazi ca aceasta demitere a ministrului Dan Nica nu are motive intemeiate si sustine ca aceasta miscare face parte din planul lui Traian Basescu.
Purtatorul de cuvant al PSD, Bogdan Niculescu Duvaz, a anuntat dupa sedinta BPN al PSD ca social-democratii il sustin si mentin sprijinul politic pentru Dan Nica. ... "PSD sustine si mentine sprijinul politic al lui Dan Nica.
Premierul democrat-liberal a anuntat ca l-a demis din functie pe ministrul de Interne, social-democratul Dan Nica.
Premierul Emil Boc i-a intrebat pe ministrii social-democrati, la finalul sedintei de miercuri a Executivului, ce vor face daca presedintele Traian Basescu va semna decretul de revocare a lui Dan Nica.
Ministrul Dan Nica s-a aflat pentru putin timp la Cotroceni unde a discutat cu presedintele Traian Basescu. ... Discutiile dintre seful statului si Dan Nica au durat aproximativ zece minute. Luni, premierul Emil Boc l-a demis pe ministrul Dan Nica.
Liderul PNL Gorj, Dan Ilie Morega, doreste ca Finantele Publice si Garda Financiara sa inceteze controalele in perioada campaniei electorale.
Atitudinea contradictorie a presedintelui in exercitiu, Traian Basescu, care ba invoca alegerile anticipate, ba le da uitarii, denota starea de disperare si de incertitudine pe care o traieste seful statului, a declarat analistul politic Dan Pavel. ... Asista la propria sa prabusire", a explicat Dan Pavel.
In acest sens, presedintele PC Dan Voiculescu i-a trimis o scrisoare deschisa lui Basescu, intitulata "Traiane, sa rupem pisica! ... Puteti citi in continuare textul scrisorii lui Dan Voiculescu catre Traian Basescu. ... Cu sinceritate, Dan. Dan Voiculescu."
Dezvaluirea operata ieri de afaceristul Sorin Ovidiu Vantu, care a vorbit despre numeroasele sale intalniri cu Traian Basescu si despre rugamintile acestuia de a-l ajuta in campanie, demonstreaza odata-n plus ipocrizia sefului statului, sustine analistul Dan Pavel, in exclusivitate pentru Inpolitics.
Dan Mihalache este profund nedrept cu Mircea Geoana, intr-un articol postat pe blog, intitulat "Lasa-ne, pleaca, du-te!" Bizar mod de a se raporta la o realitate cumplita:
google-analytics.com