Cautare

3923 de rezultate pentru "dan" (3.38 secunde)
Presedintele de onoare al PC, Dan Voiculescu, a adresat o scrisoare deschisa liderilor liberali si social-democrati prin care le recomanda sa formeze Alianta Social-Liberala, cu un program politic comun.
Opinia lui Dan Pavel despre incercarea de a rupe o parte din PSD a aparut pe Inpolitics si o puteti citi in continuare.
Senatorul PSD Dan Sova a sustinut o Conferinta de presa pe tema scandalului artificial de la Senat, provocat de senatorii PD-L, al carei transcript il puteti citi in continuare. ... Dan Sova: ... Dan Sova:
In cursa pentru conducerea partidului au intrat Dan Ilie Morega si Gheorghe Orzan. ... Pana in prezent, si-au anuntat candidatura la sefia Organizatiei Judetene actualul presedinte interimar, deputatul Dan Ilie Morega, respectiv fostul vicepresedinte al PNL Gorj, Gheorghe Grivei.
'Otevistul Dan Diaconescu pune in scena un model deja brevetat de magnatul Gigi Becali, personaj care a ajuns in Parlamentul European dupa ce a fost arestat de DNA, dar, patronul de televiziune trebuie sa stie ca popularitatea castigata in acest fel dispare repede si alegerile sunt inca departe, avertizeaza sociologul Mircea Kivu (foto), citat de Inpolitics.
• Ministrul Economiei, Dan Ioan Popescu, a fost obligat sa paraseasca PSD in 2005, in urma unui scandal cu averea finalizat in favoarea sa, in prezent fiind dedicat mai degraba afacerilor.
Presedintele fondator al Partidului Conservator, Dan Voiculescu, aflat interimar la sefia Senatului pe perioada vizitei lui Mircea Geoana in SUA, a depus la Biroul Permanent al institutiei o cerere privind suspendarea lui Traian Basescu din functie.
Presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat ca partidul sau nu a fost consultat de senatorul Dan Voiculescu cand a trimis Biroului Permanent al Senatului cererea de suspendare a presedintelui Traian Basescu. ... Senatorul PC Dan Voiculescu a cerut suspendarea presedintelui Traian Basescu printr-o scrisoare adresata Biroului Permanent al Senatului vineri.
Presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat luni ca a aflat din presa de initiativa liderului PC, Dan Voiculescu, care a propus initiarea unei dezbateri despre suspendarea presedintelui Traian Basescu, iar partidul sau ramane consecvent, dand prioritate demiterii Guvernului Emil Boc.
'Solicitarea senatorului Dan Voiculescu privitoare la suspendarea lui Traian Basescu risca sa fie daca nu uitata, cel putin persiflata. ... Fara sa fie un demers strict legat de suspendare, solicitarea lui Dan Voiculescu reprezinta, totusi, un semnal politic imposibil de ignorat.
Cotidianul.ro informeaza ca Dan Voiculescu organizeaza un concurs cu tema "Minciunile lui Traian Basescu".
"Partidul lui Dan Diaconescu ar putea intra in Parlament", pe care o puteti citi in continuare.
Senatorul PC Dan Voiculescu publica o insemnare pe blog intitulata "Suspendarea", pe care o puteti citi in continuare. ... Dan Voiculescu solicita suspendarea lui Traian Basescu, o cerere in acest sens fiind deja depusa la Biroul Permanent al Senatului.
Opozitia PSD,PNL si PC a avut 49 de voturi, cele doua voturi lipsa fiind ale lui Dan Voiculescu si Mircea Geoana, absenti la vot.
Inpolitics il citeaza pe analistul politic Dan Pavel (foto):
Din Alianta PSD-PC nu a mai ramas decat colaborarea parlamentara si functia de vicepresedinte al Senatului, detinuta de Dan Voiculescu. ... Dan Voiculescu si-ar pierde automat functia de vicepresedinte al Senatului, pozitie cedata de social-democrati conservatorilor. Grupul Parlamentar PSD contine un singur senator PC, Dan Voiculescu.
Printre participanti s-a numarat presedintele Consiliului National al PSD, Adrian Nastase, vicepresedintii partidului Ecaterina Andronescu si Dan Nica, senatorul Dan Sova, dar si presedintele de onoare Ion Iliescu.
PNL ii cedeaza lui Dan Voiculescu functia de vicepresedinte al Senatului care i-a apartinut lui Melescanu.
Deputatii din Grupurile parlamentare din arcul guvernamental - PDL, UDMR, UNPR si Minoritati - au respins marti solicitarea Directiei Nationale Anticoruptie de incuviintare a arestarii preventive a democrat-liberalului Dan Pasat. ... Dan Pasat este acuzat de santaj.
Exista deja reactii de la Bruxelles care critica votul puterii in cazul Pasat Presedintele Comisiei de politica externa din Senat, Titus Corlatean, vicepresedinte al PSD, a declarat, miercuri, pentru AGERPRES, ca exista deja reactii de la Bruxelles care critica votul majoritatii parlamentare din Romania in cazul deputatului PDL, Dan Pasat.
google-analytics.com