Cautare

3923 de rezultate pentru "dan" (3.07 secunde)
Dan Alexa (n. ... Cariera de jucator Dan Alexa a inceput sa joace fotbal la varsta de 8 ani, la CSS Caransebes, consacrandu-se pe postul de mijlocas defensiv.
S-a stins din viata campionul de raliu Dan Margescu. Norris Mageanu, fostul iubit al Corinei Danila si presedinte al Federatiei Romane de Automobilism Sportiv, a dat share anuntului despre ultimul drum al lui Dan Margescu.
Dan Alexa Dunarea Calarasi este la un pas de revenirea in Liga a 2-a. ... Eu nu cred ca antrenorul Dan Alexa este vinovat pentru locul codas ocupat in clasament. ... Dan Alexa si-a demonstrat valoarea promovand-o pe Dunarea in Liga 1.
Dan Petrescu despre Mihai Teja: Il apreciez mult pe Mihai Teja, cred ca a gresit putin cand a zis ca vrea sa joace fotbal de posesie si nu de victorie Dan Petrescu s-a duelat cu Mihai Teja in ultima etapa a play-off-ului.
Dan Helciug: ... E cea mai potrivita" - Victor Slav nu este inclus in "peisaj" Dan Helciug vrea sa revina in forta in atentia publicului si fanilor sai cu videoclipul unei piese noi, "Si-a fugit mireasa in lume".
Ce ma seduce la trupa Taxi prin persoana lui Dan Teodorescu este umorul, autoironia - expresie a unei inteligențe ascutite sși intelepciunea surprinzatoare pentru o varsta adolescenta, cum este cea de 15 ani." - Maia Morgenstern "Sunt foarte surprinsa ca Dan Teodorescu s-a gandit si la mine.
Azi-noapte am avut un vis/ Catedrala Mantuirii Neamului Romanesc era gata/ Iar eu m-am dus la catedrala, de dimineata, sa-l caut pe Dumnezeu - asa incepe melodia compusa de Dan Teodorescu, solistul formatiei. ... Autor al melodiilor si versurilor Taxi, Dan Teodorescu spune ca a avut un vis;
EU, o reeditare a albumului La o adica din 1981, LP lansat la T.F.M., cu muzica de Dan Stoian, pe versuri de Marin Sorescu si Poeme soresciene, in interpretarea lui Sergiu Cioiu, pe un decor muzical de Leonard Constant. ... Dan Stoian.
Scandalul dintre Costin Marculescu pe de o parte si Dan Capatos si Mara Banica pe de alta parte continua. ... Dan Capatos a povestit ieri modul in care este isi castiga traiul Marculescu.
Dorica si Tiberiu Dan au deschis Centrul de boli rare NoRo din Zalau pentru a ajuta copiii care sufera. ... Dorica si Tiberiu Dan sunt doi oameni inimosi pe care i-am cunoscut la Scoala de boli rare Noro, din Zalau.
Agentia Nationala de Integritate a depus o sesizare la Parchetul General impotriva primarului Capitalei, Nicusor Dan, pe care il acuza de abuz in serviciu, pentru ca Primaria Capitalei ar fi platit o amenda in contul lui si pentru ca ar fi aprobat in calitate de primar suplimentarea bugetului unei directii pe care tot el o conducea.
Umanisti, conservatori, populari Dupa 14 ani in care a activat sub stindardul umanismului, o doctrina mai putin cunoscuta si deci influenta, partidul infiintat si condus de omul de afaceri Dan Voiculescu a virat-o brusc spre ideologia populara din considerente lesne de inteles.
In aceasta categorie il mentionam pe senatorul Dan Nicolae Rahau, care de aceasta data nu mai figureaza pe listele din Constanta, ci pe cele din Tulcea.
Nici Dan Ioan Popescu nu este de acord Presedintele PSD Bucuresti, Dan Ioan Popescu, a sustinut si el ca nu este de acord cu decizia politica de gratiere a lui Miron Cozma.
“Partidul Umanist nu se va crampona de putere si nu va fi factorul care va declansa o criza politica in Romania“, a declarat joi seara presedintele PUR, Dan Voiculescu, la o emisiune a postului public de televiziune.
si, probabil, o parte dintre cei prezenti in sala sunt nimeni altii decat viitorii sefi ai unor servicii deconcertate, care venisera nu doar sa se bucure de numirea prefectului Dan Culetu, ci si sa-i evalueze, din ochi, pe viitorii "ecsi”.
Afara si cu Dan Nica! Vicepresedintele PSD Galati, Dorin Meran, i-a solicitat ieri presedintelui filialei locale, deputatul Dan Nica, sa demisioneze din functie si sa-si asume raspunderea pentru esecul alegerilor din 2004.
Este vorba despre Dan Moldovan (foto), nominalizarea PD-L pentru a face parte din Consiliul de Administratie al Santierului 2 Mai. Faptul ca nominalizarea consilierului local mangaliot Dan Moldovan s-a transformat in numire in C.
Senatorul PSD Mircea Geoana, candidatul din iunie 2004 in cursa pentru Capitala, pierduta in fata lui Traian Basescu, a declarat ieri ca se astepta ca liderul organizatiei de Bucuresti, Dan Ioan Popescu, sa nu demisioneze.
Jurnalistul Dan Suciu urmeaza sa fie numit purtator de cuvant al Guvernului de catre premierul Mihai-Razvan Ungureanu, au declarat luni surse guvernamentale, citate de Agerpres.
google-analytics.com