Cautare

19682 de rezultate pentru "cum" (3.82 secunde)
Cum se intampla, intri in vorba.
Cum se intampla, intri in vorba.
Pentru ca dupa cum spun locuitorii de prin zona, in cel putin doua sate, numai gripa aviara nu a fost pe acolo.
Est modus in rebus, cum invatam acum patruzeci de ani la Colegiul "Nicolae Balcescu".
Cum ne aducem aminte cum am scapat de clanul Ceausescu, ne ia asa o ameteala. ... Cum facem bilantul, si ne amintim ca au trecut 17 ani, gasim noi un pretext sa ne invinetim la fata si sa devenim justitiari.
Cum insa Iliescu - viitor sef al PSD - este ateu declarat, soarta lui Nastase pare pecetluita.
Sub pretextul ca cel care se ocupa de relatiile cu mass-media constantene - Aurelian Arghir - este plecat din localitate, reprezentantii PSD au dat tonul, asa cum au stiut ei dintotdeauna sa o faca de fapt, la dezorganizare...
Si cum reusiti sa il schimbati pe domnul Boc? ... Deci singura cale de a avea, cum spunea Napolean, bastonul de maresal este ranita de soldat in campania prezidentiala.
Da, membrii PSD din teritoriu, care s-au batut cum au stiut ei mai bine ca sa-l scoata pe Mircea Geoana presedinte, merita niste explicatii.
Ne uitam la televizor astazi ca la un spectacol cum nici Shakespeare nu cred ca era in stare sa regizeze. ... - cum cred ca sunt eu: ... cum sa stiu eu astazi, repet, de stanga, de dreapta, pro-Basescu, anti-Basescu, ca presedintele Romaniei, al tarii mele, lucreaza pentru Romania si pentru romani;
• Dupa parerea mea, nici Europa nu mai poate rezista in sintagma de stat social asa cum ea a fost aplicata pana acum in statele vechi ale UE. ... o reforma in abordarea bugetului de stat, modul cum cheltuim resursele.
In lunile urmatoare guvernul USL va fi supus unui adevarat asediu, iar atacurile, asa cum se intampla in campania electorala, nu vor respecta nicio regula de fair-play. ... In felul asta UNPR intra in USL asa cum a intrat si in Parlament, pe usa din dos, fara merit.
Oricine are o cat de mica experienta in domeniul analizei politgice isi da usor seama ca o asemenea crestere bazata pe nimic este imposibila in conditii naturale si ca aceasta este fie o campanie de aducerea artificiala a unei nulitati cum este Dacian Ciolos, in prim planul spatiului politic, fie ascunde altceva.
Asa cum spuneam mai devreme, au ramas doar doua fabrici de platforma B, fabrica din Koln si cea din Craiova. ... Cum catalogati angajatii romani? ... sau "risipitori", cum li s-a spus?
Iar in mod curios, as zice, desi Romania este trecuta printre marii beneficiari ai noilor reguli, reprezentanti ai guvernului, cum spuneam, v-au criticat pe motiv ca se vor faramita si mai mult fermele din Romania.
Teoria marxista prezicea ca revolutia mondiala va izbucni in tarile cele mai dezvoltate economic, cum ar fi Germania sau Imperiul Britanic.
Asa cum se intampla si cu unele personaje din romane, pustiul Dan C. ... Mihailescu stie mai bine ca oricine cum e viata la margine.
Totul tine de ce vrei sa faci, de cum te descurci si cat de informat esti. ... Conteaza foarte mult de cum te descurci - si nu ma refer la pile - si cat de mult esti dispus sa risti.
Lucrurile care pretuiau nimic, azi pot deveni odoare scumpe, iar uneori si vorba buna trebuie cumparata asa cum se cumpara un hanger. ... - Si cum stii, domnule Unar, daca vei primi banii aceia inapoi ?
Poate ca in serile lungi, vom reusi si noi, ca Blaga, sa auzim (din nou ori pentru prima data) cum bat in geamuri razele de luna. ... Dar oare altii - pusi in fata acestei situatii-limita - cum fac?
google-analytics.com