Cautare

19682 de rezultate pentru "cum" (4.94 secunde)
Nu te crampona atat de mult de lucruri marunte, ci trebuie sa le tratezi cu mai mult umor, ca si cum nu te-ar supara nimic din ceea ce descoperi.
-Totul depinde de cum va fi aplicata. ... Va repet, sunt profund scarbit de modul cum sunt tratati medicii. ... -Domnule profesor, ce va supara cel mai mult in acest moment, in legatura cu modul cum realizeaza Ministerul sanatatii schimbarea acestui sistem?
Nu stii cum sa abordezi ziua aceasta: ... Ai tendinta de a aborda o imagine inselatoare care, intr-o zi, si pe tine te va deruta, de aceea ar fi mai bine sa te impaci cu cea care esti si sa fii tu, asa cum esti, cu bune si rele.
Aceasta ultima mentiune a fost cu atat mai neasteptata cu cat, dupa cum a recunoscut Puthoff insusi, in cuvantarea sa, el nu publicase nimic in domeniul fenomenelor aeriene neidentificate.
Cand ai inceput sa fii pasionat de fizica si cum te-a prins microbul? ... Ajung sa plece si ei in strainatate, asa cum se intampla des acum? ... - Cum a fost trecerea de la sistemul de invatamant romanesc la cel olandez?
Am stat cu sufletul la gura pana am aflat ca era bine si am scris, inspirata de povestea ei, un articol despre ce inseamna sa-ti traiesti viata treaz sau adormit si cum avem uneori nevoie de adevarate cutremure in viata noastra pentru a ne trezi.
In alte tari, cum ar fi China, jocurile sunt complet interzise, insa pentru cei potenti financiar, Macao reprezinta o alternativa comparabila cu Orasul Luminilor. Totusi, cum poate aceasta activitate recreativa sa se transforme intr-un cosmar pentru unii oameni?
Mayasii si Aztecii din America Centrala au vazut eclipsele solare ca paranormale, la fel cum Cometa Halley a fost considerata paranormala, mai multe secole, in intreaga Europa. ... Domenii cum ar fi teleportarea, inseparabilitatea cuantica si energia zero, ofera noi perspective asupra structurii realitatii noastre si a cadrului spatiu-timp.
Vicepresedintele PNL Ludovic Orban a declarat, duminica, pentru MEDIAFAX, ca guvernul PSD-PDL nu va functiona, asa cum nu merge caruta la care un cal trage "hais", celalalt "cea", iar "vizitiul" nu stie unde trebuie sa ajunga si ca a ajuns iar la putere "emanatia Revolutiei", FSN-ul."Guvernul PSD-PDL e un guvern nascut din disperarea PSD de a ajunge la putere cu orice pret si din vointa lui Traian Basescu de a-si anihila adversarul in vederea alegerilor prezidentiale.
- Cum vedeti alianta PSD+PC pana la alegeri? ... - Cum va fi de acum inainte colaborarea cu PNL? - Cum a fost si pana acum.
Fiscul nu prea stie cum vor fi verificate averile persoanelor fizice, cum vor fi selectati bogatasii si nici daca averea facuta "la negru"
Dar cum de l-a lasat subit si memoria pe tanarul istoric? ... Cum ar veni, e rau sa fii securist. ... Unul care isi toarna verisoarele la securitate ca sa castige o paine este desigur rau, dar totusi bun, daca stii cum sa-l vinzi.
Atribuirea mandatelor De prezentare parlamentara a PSD si PNL (la care se adauga PC) va depinde in principal viitorul guvern, iata de ce vom simula, plecand de la unele sondaje de opinie, cum va arata Parlamentul dupa alegerile generale din 2012 pentru membrii social-democrati si liberali, pe diferite scenarii de lucru.
Presedintele scos din Nationala pentru abateri in cantonament Multi politicieni isi bat capul cum sa-l scoata pe Basescu din functie. ... Imi zisese unu de la CURS ca poporul ma vrea, asa cum sunt eu, mai zbanghiu, mai spritar, mai cu ochiul dupa muieri, asa ca...
Eventual el are o imagine buna, din ce in ce mai buna, si pare un fel de Sfantul Duh care pluteste pe deasupra problemelor, eventual ii vine si ideea sa candideze cum a candidat atunci.
(continuare) - Cum apreciati ca a gestionat PDL, Puterea in general, aceasta criza politica? ... - Cum de s-a ajuns la un consens in privinta sesiunii extraordinare a Parlamentului? ... Facem dezbaterea cum vreti, dar inainte sau dupa, trebuie sa marcam chestia asta.
A fost depus un efort urias pentru ca, dupa 10 ani, sa stim cum stam. ... Nu cumva acum, dupa ce se va stabili ferm cand vor avea loc alegerile parlamentare, PDL, asa cum de altfel a si spus faimoasa Roberta Anastase, va redesena, asa cum ii convine, colegiile electorale?
Si asa cum se va dovedi, el nu va putea fi dependent, asa cum ar intentiona, nici macar de Uniunea Europeana. ... Iar programul, Doamne, s-a vazut cum arata.
N-ai cum sa nu te gandesti ca pe multi i-a oropsit o rea vatamare a capului cand vezi cum cer coliva la nunta romaneasca si zbiara dupa tortul miresei la parastasul american.
Cum nu putem rezolva cu impostura, sa rezolvam macar instabilitatea (Autoare: ... Cum nu putem rezolva cu impostura, sa rezolvam macar instabilitatea.
google-analytics.com