Cautare

19682 de rezultate pentru "cum" (7.28 secunde)
Altminteri nu ne putem explica cum a putut, de exemplu, o doamna care nu statea bine cu aritmetica, sa certe guvernul ca a indexat pensiile cu doar 4% cand, dupa calculele domniei sale, in care a numarat procentele asa cum a numarat si voturile pentru legea pe care o invoca, ar fi trebuit marite cu 6 procente.
sa vad cum iese Legea referendumului, si sunt convins ca mult mai usor trece referendumul meu cu 50% decat Constitutia lor, pentru ca asta nu e Constitutia Romaniei, e Constitutia unei gasti, a unei gasti, a unui grup.
Sa il ascult pe generalul de 4 stele vorbind pe la televizor, tremurand la fiecare intrebare pe care o detecteaza cu un grad putin mai ridicat de pericol, sau sa imi imaginez viitorul sub domnia unui partid de tip frankenstein, nascut din tot ce e mai hidos si mai respingator in politica romaneasca, asa cum are toate datele sa devina acest UNPR pe steroizi.
Hai, sa vedem cum e si cu circ (Autor: ... - N-ai cum sa ai un cap limpede cand ai in frunte un cap tulbure. ... Hai sa vedem cum e si cu circ.
Cum se joaca jocul Incidentul OZN de la Roswell din Google Doodle? ... Cum functioneaza jocul Incidentul OZN de la Roswell din Google Doodle? ... Cum se joaca Incidentul OZN de la Roswell Google Doodle? ... Vei vedea in partea dreapta sus a ecranului cum se completeaza nava.
Cum se poate elimina? ... INTELEGETI IMEDIAT - Cum opereaza virusul KMSPico? - Cum poate malware-ul KMSPico sa aduca alte programe in PC-ul dumneavoastra? ... Cum opereaza virusul KMSPico?
Cum ar fi inventarea de sintagme inutile. ... Folosirea gresita a lui "decat" in loc de "doar" (si invers) este probabil cea mai populara eroare sau oroare gramatica, spuneti-i cum vreti. ... Cum e corect? ... Cum e corect? ... Cum e corect?
un nou volum de interviuri DESPRE CUM NU AM RATAT O LITERATURA GROZAVA publicat la Editura Junimea (Iasi), spune Angela Baciu. ... In cadrul targului, Angela Baciu a avut intalniri cu publicul, dupa cum urmeaza: ... Despre cum nu am ratat o literatura grozava (volum de interviuri, ed.Junimea, 2015);
Pentru a pleca intr-o vacanta reusita inseamna sa avem grija cum o planificam, astfel incat sa fie o adevarata placere.
tinerii cu inimi batrane Iar noi locului ne tinem, // cum am fost asa ramanem. ... Provocarea timpului vizeaza un raspuns la intrebarea cum ma pot sustrage mortii? ... cum ma invesnicesc?.
Putin trista si parca boema si mohorata atmosfera de ploaie marunta sau soare uscat.Si e trist si totodata e viata, asa cum e ea.
Cum Dumnezeu arata acest contract?
M-am intrebat, pe buna dreptate, unde mi-a fost capul si cum am putut rata asa ceva? ... Ileana, cum a ajuns aici a dat peste un teren excelent pentru constructia unei case de lut. Cum adica?
In exclusivitate, parintele SMURD, secretarul de stat in Ministerul Afacerilor Interne, doctorul Raed Arafat, ne spune cum era cand a inceput sa scrie istoria SMURD, cum, treptat, SMURD s-a impus ca un concept flexibil, solid si integrat, cum si-a dovedit maturitatea in interventiile de la Maternitatea Giulesti si din Muntenegru si cum SMURD trebuie sa ramana un serviciu public pentru salvarea de vieti.
Din clenciul asta, fara vreo mutare superinteligenta, de geniu, nu au cum sa mai iasa.
Obisnuiam sa cotrobai prin targurile de vintage, dar o placere deosebita o aveam cand petreceam ore in sir in targuri mai putin cunoscute din Bucuresti sau din tara cum ar fi spre exemplu Valea Cascadelor, acolo unde rabdarea imi era rasplatita atunci cand gaseam printre zeci de lucruri neinsemnate acel ceva care abia astepta sa fie sters de povara timpului pentru a-si spune povestea.
Cum arata coronavirusurile? Cum se diferentiaza noul coronavirus de celelalte coronavirusuri? ... Cum arata coronavirusurile? Coronavirusurile sunt structuri relativ simple, iar forma lor ne ajuta sa intelegem cum functioneaza. ... Cum se diferentiaza noul coronavirus de celelalte coronavirusuri?
Si poate ca cele declarate au samburele lor de adevar, poate ca Geoana stia el ce stia, numai ca "prostanacul” (asa cum bine l-a "alintat” Bunicuta de partid), intimidat de Tariceanu (un politician cu reale probleme la capitolul stapanire a nervilor, desi pana de data recenta a dat impresia contrarie, de persoana calculata, care spune ce trebuie, cand trebuie), a dat inapoi.
Si poate ca cele declarate au samburele lor de adevar, poate ca Geoana stia el ce stia, numai ca "prostanacul” (asa cum bine l-a "alintat” Bunicuta de partid), intimidat de Tariceanu (un politician cu reale probleme la capitolul stapanire a nervilor, desi pana de data recenta a dat impresia contrarie, de persoana calculata, care spune ce trebuie, cand trebuie), a dat inapoi.
Chestiile respective erau adunate pentru nu stiu ce festival si nu stiu exact cum era folosit numele lui Cristian Roman, probabil li se povestea agentilor economici ca asa a zis prefectul.
google-analytics.com