Cautare

19682 de rezultate pentru "cum" (4.54 secunde)
- Cum a fost perioada in care n-ati mai cantat? ... - Cum sunt umoristii de azi fata de cei de ieri ? ... Daca as fi intrat, cum ar fi fost sa cant la Sala Palatului cu bodyguarzi dupa mine?
"Lumina nu clipea asa cum clipesc in mod normal luminile anti-coliziune ale avioanelor. ... Asa cum relata acum pilotul, "A zburat brusc de la dreapta spre stanga, depasind varful avionului si oprindu-se pe pozitia de ora 11.00 fata de noi.
Pe langa cei 37, respectiv mass-media interesata de relatarea evenimentului, la sedinta (ca doar a fost publica) au participat si "fortele" PSD - deputatii Corneliu Dida, Alexandru Mazare si Eduard Martin, purtatorul de cuvinte social-democrate Aurelian Arghir, viceprimarii Constantei Gabi Stan si Nicolae Nemirschi sau, din partea Aliantei, aspiranti la fotoliul de consilier - asa cum este Adrain Sponte, care spera fie intr-o demisie a Dianei Vancea, fie intr-o decizie a instantei care sa il favorizeze.
In acel moment, guvernului Gordon Brown i s-a spus ca in aproape 60 de ani, nu s-a descoperit nicio singura observatie "care sa sugereze o prezenta extraterestra sau o amenintare militara la adresa Marii Britanii", chiar si atunci cand observatiile erau raportate din "sursele cele mai sigure", cum sunt politia sau pilotii.
ca si cum as avea o relatie speciala cu fiica mea, dar aceasta relatie nu este devalorizata prin faptul ca ea are un frate cu care am, de asemenea, o relatie speciala. ... Cum ar afecta aceasta credinta descoperirea inteligentelor extraterestre?
"Cum au putut rezista oamenii in apa ca de gheata timp de 45 de minute (cum spune Lord)? ... Cum de nici un obiect gasit pe epava Titanicului nu are gravat pe el numele navei (nici macar clopotul vasului)?
Cum sa mai comentezi asa ceva? ... Cat si cum s-a retrocedat? ... - In acest context, cum vor ajuta proiectele Rosia Montana si gazele de sist, in caz de realizare, economia romaneasca? ... Cum au fost sustinuti cei cativa preoti si monahi care s-au opus cu mare curaj faradelegilor?
Colectionarea compulsiva de obiecte (CCO) reprezinta o colectionare excesiva de obiecte fara valoare, cum ar fi ziare sau gunoi, insotita de inabilitatea de a renunta la ele. ... De asemeni nu le place sa se simta ca si cum ar arunca ceva, asa ca pastreaza totul.
Dar un sarlatan are totdeauna un scop cum ar fi: ... Nu a fost nici un vis, asa cum ar crede unii. ... Asa cum spune: ... Dar nu-s asa buni cu noi cum cred unii. ... Asa cum spune:
Dincolo de farfurii zburatoare sau rapiri, marturiile contin adesea si aspecte care ne conduc spre domenii spirituale, spre experiente extracorporale, clarviziune, informatii dintr-o memorie aflata aparent in afara noastra, dar si spre fiinte mitice cum ar fi ielele sau zburatorii, ori spre aparitii religioase precum ingerii si chiar Divinitatea.
Cum iti poti da seama daca tu sau cineva apropiat prezinta simptome din acest spectru si ce e de facut in acest caz ne-a spus, de asemenea, psihoterapeutul. ... Insa cum stau lucrurie in cazul adultilor?
IPOTEZA EXTRATERESTRA Intre altele, asa cum spuneam, provincialismul temporal ne face sa fim convinsi ca viteza luminii nu va putea fi niciodata depasita, ori ca viata nupoate exista decat in corpuri materiale, aflate pe Pamant sau pe o planeta asemanatoare, dar, vai, prea departata.
Povestea este istoria personala asa cum ti-o amintesti, nu asa cum a fost.
Cazurile din Romania confirma, pe de o parte, principalele caracteristici ale fenomenului OZN, asa cum sunt acestea cunoscute in intreaga lume, iar, pe de alta parte, aduc unele trasaturi noi, specifice obiceiurilor si traditiilor diferitelor regiuni din Romania.
Cand iubesti cu adevarat ceva, daca intr-adevar iubesti, si cand acel ceva iti face bine, cum si de ce sa renunti?, isi incepe povestea Anca Bejan, autoarea cartii Dieta-Minune.
cum ar mai explica guvernantii respectivelor popoare istoria si mandria lor nationala, care nu de putine ori a stat la baza obtinerii unor mari avantaje economice, de influenta diplomatica si chiar teritoriala?
Sa vedem insa cum au inceput toate. ... VIZIUNEA 2023 sau cum va arata Turcia la sarbatorirea unui centenar de la proclamarea Republicii.
Acum esti nevasta-mea, nu mai poti sa te imbraci nu stiu cum. ... Si incepe sa-mi povesteasca cum a aruncat in ea cu un taburet, dar n-a nimerit-o. ... Timp de cateva clipe, nu si-a amintit cum ajunsese acolo. ... Imi aduceam aminte cum ne-am cautat mobila si cum am montat-o impreuna.
Afla cum vei sta cu dragostea, banii, cariera si sanatatea in noul an! Astrologul Libertatii, Elena Bunescu, iti spune cum iti va merge in dragoste si in cariera, dar si cum vei sta cu sanatatea si cu banii in noul an!
Cum ajunge subiectul OZN in New York Times (Autor: ... Asa cum remarca un jurnalist american: ... Cum s-a ajuns deci la articolul din 16 decembrie? Cum de un ziar atat de sobru si de prudent cu sursele sale a facut un pas atat de indraznet?
google-analytics.com