Cautare

596 de rezultate pentru "cristina dogaru" (2.59 secunde)
Ionut Matei - presedinte, Ioana Bogdan, Cristina Rotaru, Luminita Zglimbea si Angela Dragne. ... Cristina Rotaru a facut si ea parte din completul care a judecat pe fond dosarul "Trofeul Calitatii" unde a votat pentru achitarea lui Adrian Nastase.
Sotii Cristina si Constantin Niculescu participa in acest week-end la targul mesterilor populari organizat in curtea MTR.
Cristina Cioran, Simona Patruleasa, Ilinca Obadescu, Maria Andrei, dar si Amalia Enache, a carei zi de nastere a fost sarbatorita de curand. ... Cristina Cioran a purtat un turban in tendintele verii 2015!
Intr-un oras atat de mare precum Bucurestiul, sansele ca o femeie sa isi gaseasca un loc de munca, mai ales in domeniul serviciilor, este foarte mare si atunci este bine ca ea sa fie inarmata cu aceste competențe de orientare catre client, pentru ca ele vor face cu adevarat diferenta in fata angajatorilor", declara Cristina Coca, expertul activitatilor de instruire din cadrul proiectului "Trei generatii pentru maine".
Cristina Iancu a postat pe pagina sa de Facebook un text despre Festivalul Smart Folk You! ... Puteti citi in continuare postarea scrisa din suflet de Cristina Iancu:
Pesedistul Eugen Ochenatu a plecat in tabara democratilor, conservatorii Daniela Biri, Petru Enasoaie, Petru Istoc au devenit independenti si apoi au trecut la liberali, Silvestru Dogaru de la umanisti a trecut la liberali, Petrica Mihaila a trecut de la umanisti la statutul de independent si apoi la democrati, Dorian Pocovnicu si Elena ßova au trecut de la pesedisti la PNG, apoi la independenti si s-au intors la pesedisti, iar Cristian Bunea a ales sa fie independent decat membru PSD.
Cei de la PDL nu vor ezita sa speculeze orice astfel de gafe (ca in cazul ciudatei asocieri cu Dogaru).
Mircea Dogaru, Presedintele Sindicatului Cadrelor Militare Disponibilizate in Rezerva si in Retragere (SCMDRR), a transmis presei un comunicat pe care il puteti citi in continuare.
De asemenea, seful statului a mai spus ca mesajele lansate in prezent de Ion Iliescu, Crin Antonescu, Victor Ponta si Mircea Dogaru sunt similare cu cele lansate de fostul presedinte al Republicii Moldova, Vladimir Voronin.
Ce ma socheaza cel mai tare este ca mesajul lui Ion Iliescu, Ponta si Antonescu, al fostului colonel Dogaru sunt similare cu cele ale fostului presedinte al Moldovei, Vladimir Voronin.
Ca mesajul lui Ion Iliescu, al lui Victor Ponta, mesajul lui Crin Antonescu, al asa-numitului lider al "societatii civile", fostul colonel Dogaru, sunt similare cu ale fostului presedinte al Republicii Moldova, actual sef al fractiunii Partidului Comunist din Republica Moldova, Vladimir Voronin.
Mircea Dogaru PRESEDINTELE SCMD) (Continuare) Acesta este razboiul pe care il viseaza coana Macovei, un razboi la care Basescu poate sa-si trimita bourenii, turcestii si codrutele, daca tot i-a facut colonei, ca pe noi, proaspetii asistati social, sau "beneficiari" proveniti din sistem, nu ne prinde!
Mircea Dogaru PRESEDINTELE SCMD) Lovitura de stat a lui Traian Basescu, executata cu ajutorul complicilor din justitie si al capilor structurilor politienesti, impotmolindu-se, propaganda basista se pregateste de ofensiva.
Culmea cinismului, semnaturile sunt stranse de o falsa societate civila, de rezervistii lui Dogaru, dusmani declarati ai statului de drept.
“Depozitele in lei nu prea acopera inflatia, multe depozte au un randament real negativ, scaderile vor fi mult mai timide pentru ca exista riscul ca poulatia sa-si retraga banii din banci”, a apreciat, la rindul sau, analistul economic Cristi Dogaru.
Analistul economic Cristian Dogaru a afirmat ca aceasta majorare a pretului aurului este in stransa legatura cu razboiul izbucnit in Orientul Mijlociu.
Subcomisar Tudorel Dogaru, seful Biroului Drumuri Nationale si Europene din cadrul S.P.R. Constanta, este de parere ca numai 40% din cei care isi instraineaza masinile sunt atat de constienti incat sa procedeze si la radierea lor.
Cristian Dogaru, reprezentantul Organismului Intermediar Regional pentru Programul Operational Sectia pentru Dezvoltarea Resurselor Umane Regiunea Nord-Vest; Dorel Draghici, AJOFM Bihor;
Potrivit comisarului Tudorel Dogaru, in numai o zi, agentii de circulatie au retinut opt permise de conducere soferilor care nu au respectat prevederile legale.
Posturile cu cea mai mare audienta le-a scris Dan Selaru, Teofil, Ciutacu, Cristi Dogaru, Arhi, Reporter Virtual, Badea si Roncea.
google-analytics.com