Cautare

597 de rezultate pentru "cristina dogaru" (2.52 secunde)
austriaca, obligatorie) ca parghiile monetariste nu aduc prosperitatea, ca expansiunea necontrolata a creditului ne poate pulveriza si bruma de agoniseala cand bulele se sparg. Poate ca excesele din trecut vor pune bazele cumpatarii si realismului din viitor. • Cristian Dogaru
austriaca, obligatorie) ca parghiile monetariste nu aduc prosperitatea, ca expansiunea necontrolata a creditului ne poate pulveriza si bruma de agoniseala cand bulele se sparg. Poate ca excesele din trecut vor pune bazele cumpatarii si realismului din viitor. • Cristian Dogaru
Potrivit datelor de la Registrul Comertului, compania este detinuta de: • Ana Zavoianu: 40% • Edward Pastia: 20% • Radu Preda: 30% • Carmen Dogaru: 10%
Dana Dogaru, Emilia Popescu, Horatiu Malaele • O noapte furtunoasa Teatrul Masca - 9 iun 2014, ora 21:00 Regia:
Pe parcursul unor astfel de experiente am vazut cat este de importanta informarea in egala masura a copiilor si a parintilor pe marginea unui astfel de subiect", spune Veronica Dogaru, Corporate Communications Manager, Orange Romania.
Din distributia filmului fac parte Horatiu Malaele (Ilie Moromete), Dana Dogaru (Catrina Moromete), Iosif Pastina (Niculae), Razvan Vasilescu, Dorina Chiriac, Ion Caramitru, George Mihaita, Florin Zamfirescu, Marian Ralea, Andi Vasluianu, Gheorghe Visu, Paul Ipate, Cuzin Toma, Liviu Pintileasa s.a..
Un film de Dinu Tanase, cu: Alexandra Fasola, Dorel Visan, Dana Dogaru, Constantin Cojocaru, Mircea Rusu, Lari Georgescu, Valer Delakeza.
Din distributie fac parte nume mari ca Dorel Visan sau Dana Dogaru, dar si actori tineri precum Lari Georgescu, Alexandra Fasola si Paula Rotar.
Potrivit unor surse judiciare, unul dintre romanii anchetati in "Jaful Secolului" din octombrie 2012 a furat operele unuia cu nume asemanator cu marca de autoturism Matiz, in vreme ce altul, in loc de Gauguin a scris, dupa auz, "Goghen" Dupa audierile care au avut loc marti a reiesit ca Mihai Alexandru Bitu, Eugen Darie si Radu Dogaru, arestati in acest caz, nu ar putea fi creierul furtului celor sapte tablouri din muzeul Kunsthal din Rotterdam, intrucat acestia nu cunosc nimic despre arta, scrie Realitatea TV.
Dana Deac, Cristiana Stoica, Mary-Lisa Durban, Gerard de Maupeou, Ionut Sibian, Mirela Bosoi, Veronica Dogaru. Despre Fundatia Orange Fundatia Orange Romania este o organizatie non-guvernamentala care se implica in viara comunitatii prin realizarea de proiecte filantropice menite sa aduca schimbari pozitive in viata persoanelor dezavantajate.
Veronica Dogaru, Corporate Communication Manager in cadrul Orange Romania, a declarat : "Anul acesta, in EU Code Week, Orange si-a propus sa-i ajute pe cei mici sa se initieze in "tainele"programarii si sa devina adevarati #SuperCoders.
Stoica, Mary Lisa Durban, Mirela Bosoi, Veronica Dogaru, Ionut Sibian si Gerard de Maupeou. Procesul de selectie a fost realizat pe baza unor criterii de evaluare cum ar fi:
Lilith ar fi parasit Gradina Edenului, retragandu-se la Marea Rosie, unde ar fi devenit sotia diavolului si ar fi nascut 100 de demoni- spune povestea din folclorul evreiesc. Si arhimandritul Irineu Ion Dogaru face o scurta referire la povestea lui Lilith.
"Profit acum pentru ca dupa ce sotia - Cristina - va naste, nu vom mai avea ocazia sa ne plimbam o perioada", a marturisit, pentru "Replica" de Constanta, Bogdan Olteanu. ... "Cristina vrea sa il cheme Sasa", spune Bogdan Olteanu.
Astfel, au fost audiati ministrul Justitiei - Monica Macovei, ministrul Finantelor - Ionut Popescu, ministrul Muncii - Gheorghe Barbu, ministrul Integrarii - Cristina Parvulescu, ministrul Afacerilor Externe - Mihai Razvan Ungureanu, ministrul Administratiei si Internelor - Vasile Blaga, ministrul Economiei - Codrut Seres, ministrul Apararii Nationale - Theodor Athanasiu, ministrul Transporturilor - Gheorghe Dobre, ministrul Agriculturii - Gheorghe Flutur, ministrul Eucatiei - Mircea Miclea, ministrul Culturii - Mona Musca, ministrul Sanatatii - Mircea Cinteza, ministrul Comunicatiilor - Nagy Szolt, ministrul pentru coordonarea Secretariatului General al Guvernului - Mihai Voicu, ministrul Mediului - Sulfina Barbu, ministru delegat pentru Controlul implementarii programelor cu finantare internationala - Cristian David, ministru delegat pentru Coordonarea autoritatilor de control - Sorin Vicol, ministru delegat pentru Relatia cu Parlamentul - Bogdan Olteanu.
La fel va face si deputatul Mircea Iustian, astfel incat consilieri judeteni propriu-zisi vor fi Ionel Manafu, Florian Constantin, Mihai Petre, Gheorghita Corbu, Iancu Stavrositu, Adrian Gheorghita Gelu, Cristina Branzoi si Gheorghe Sutu, cu precizarea ca situatia ultimilor depinde de rezultatele pe care le vor obtine in turul 2 primarii Iorgus si Calapod.
9, a avut loc vernisajul tinerei artiste Cristina Frentiu Sacolescu. Expozitia este deschisa pana pe 17 ianuarie. Lucrarile sunt realizate cu markere permanente de design si de vopsea pe hartie Bristol si Vivaldi de cea mai buna calitate, inramate cu rame italienesti si englezesti.
La magazinul de pe Strada Academiei, unde il gasiti pe ceasornicarul Catalin Vardianu, gasiti si un stand special amenajat cu ochelari, rame de ochelari si bijuterii din pietre semipretioase si pretioase, de care se ocupa Cristina Paraschiva.
828/2006, nivelul maxim al despagubirilor acordate reprezinta 70% din cheltuielile efectuate pana la data producerii fenomenului", a declarat Cristina Vladu, purtatorul de cuvant al Directiei pentru Agricultura si Dezvoltare Rurala (DADR) Dolj.
Secretarul de stat din Departamentul pentru Relatia cu Parlamentul, Cristina Pocora, a facut un apel la parlamentari de a acorda prioritate legilor UE, acestia votand doar 4 din 40 de astfel de reglementari.
google-analytics.com