DeCeNews : Surse: Alti trei democrat-liberali se indreapta spre PNL. Afla cine sunt

Surse din viata politica sustin ca Mihai Stanisoara si Sorin Frunzaverde vor fi urmati in perioada urmatoare și de alti democrat-liberali. Printre ei se numara Romeo Raicu, George Scripcaru si Cristian Boureanu. Negocierile cu unii din ei sunt cunoscute, in timp ce altele au fost anuntate public chiar de cei doi noi șefi liberali.
Negocierile cu primarul Brașovului, George Scripcaru, sunt destul de inaintate, sustin sursele citate depesurse.ro. Dupa ani intregi de atacuri intre cele doua tabere, presedintele Consiliului Judetean Brasov, liberalul Aristotel Cancescu, se arata dispus sa incheie un armistitiu cu Scripcaru.
Cristian Boureanu și Romeo Raicu ar fi la pachet. Boureanu a fost initial in tabara Blaga (e chiar vicepreședinte al PDL acum), dar a sfarșit prin a critica dur rezultatele PDL de la parlamentare și in a se distanta de echipa actualului șef al PDL. El a fost exclus din PNL in 2006.
Romeo Raicu e din trupa Frunzaverde-Stanișoara și a fost anuntat chiar public de actualul vicepreședinte al PNL ca e unul din cei pe care l-ar aduce in PNL.