Primarul Dumitru Nicolae nu vrea nici in ruptul capului sa spuna care sint oamenii pe care ii va instala la conducerea societatii Apa Canal si a Serviciului Administrarea Domeniului Public (SADP). Este stiut faptul ca societatea care furnizeaza apa potabila in oras a ramas fara director dupa ce Ion Stefan a fost demis de Consiliul Local anul trecut, iar actualul sef de la SADP, Florin Popescu, nu este agreat sub nici o forma de edilul Nicolae.

Desi nu a vrut sa dea numele celor doi viitori directori, primarul a subliniat faptul ca va numi in cele doua functii doi oameni seriosi si de incredere, care, spune Dumitru Nicolae, nu trebuie sa fie neaparat din PSD. "Cine spune ca ma cunoaste inseamna ca stie ca mie nu-mi plac aranjamentele politice. Mie imi trebuie oameni pe care sa ma pot baza. Ziaristii fac un mare rau Romaniei cind prezinta lucrurile din punct de vedere emotional, dar fara sa tina cont de adevar. Directorii vor fi numiti in sedinta Consiliului Local care va avea loc joi. Pina atunci nu voi spune decit ca nu are importanta culoarea politica. Vreau sa pastrez suspansul", a declarat primarul Dumitru Nicolae.

Desi primul cetatean al orasului nostru nu vrea sa dea nume, la bursa zvonurilor circula totusi niste variante privitoare la rezultatul negocierilor purtate intre Eugen Durbaca si Dumitru Nicolae. Astfel, pentru societatea Apa Canal se vorbeste despre Eugen Zaharia, care in momentul de fata face parte din conducerea Administratiei Pietelor, iar la SADP se pare ca este preferat conservatorul Marin Costel. Mai mult decit atit, ca Durbaca sa nu se supere ca a pierdut conducerea societatii Apa Canal, conservatoarea Adelina Hristea ar trebui sa preia locul lasat liber de Eugen Zaharia la Piete.