Cautare

266 de rezultate pentru "costel" (3.00 secunde)
Costel Stanciu, presedintele APC. Agentiile de turism au obligatia sa inscrie in contractele de comercializare a pachetelor de servicii turistice incheiate cu turistii faptul ca turistul este asigurat pentru insolvabilitatea sau falimentul agentiei.
De ce am iesit in strada impotriva la gratiere Draga Tetelu, ma numesc Costel Dumitriu, am 32 de ani, lucrez ca sofer cu doi copii minori, sunt din Bucuresti si vreau sa spun motivele care m-a facut sa ies din casa pe 22 ianuarie la orele 18:12 fix, ca sa manifestez impotriva la decretele de gratiere si amnistie, deci impotriva la PSD, ALDE si USR.
COSTEL de 25 de ani din jud. Constanta, a condus un autoturism marca Skoda Octavia pe str. Reinvierii dinspre str.
COSTEL de 50 de ani din jud. Ilfov, a condus un autoturism marca Ford Focus, pe Sos. Colentina dinspre Str.
Costel de 20 de ani din Bucuresti, care detinea asupra sa in scopul comercializarii, un numar de 6 CD-uri inscriptionate, continand muzica, care nu prezentau elemente de tip "holograma".
In acest week-end, la targul traditional organizat de Fundatia Kogaion din curtea Muzeului Taranului Roman, la standul sotilor Costel si Lenuta din Itesti gasiti produse naturale, fara chimicale si fara coloranti artificiali.
COSTEL de 31 de ani din judetul Teleorman, care au sustras dintr-o societate comerciala situata in sectorul 4 mai multe obiecte din fier, in valoare de 300 lei.
ca-s de la PSD sau alte partide - intotdeauna gasesc o explicatie (ca in reprezentatia de prost gust "Leana si Costel”).
La fel s-a vehiculat si in cazul de la Concesti in care Costel Nazare, fratele comisarului Gheorghe Nazare din Politie, a fost gasit cu 6 tone de bauturi alcoolice pentru ca, vorba vine, intreaga cantitate ar fi fost destinata muncitorilor care urmau sa lucreze in agricultura.
Victoria elevilor lui Neagoe a produs demisia antrenorului Costel Orac. Aceste trei puncte sunt mai importante decat un egal cu Rapid sau Dinamo ori CFR Cluj.
Euforia promovarii in Liga 1 a fost uriasa pentru Petrolul, iar presedintele Costel Lazar a promis ca il readuce pe Constantin Budescu.
Primaria Capitalei vrea sa cedeze mai multe terenuri omului de afaceri Costel Costanda, in contul datoriei de 120 de milioane de euro.
Din cite se pare, fostul senator democrat, Costel Gheorghiu, va fi cel care va reprezenta PLD Galati pe lista de candidati europeni.
Daca el gindeste asa, de ce m-as mira ca tata Florica sau nea Costel de la colt jigneste si uraste de moarte o etnie?
Toma - Coada, Cruceru - Botogan, Ekollo, Silaghi - Afalna Rezerve: Ciuperca, Dorobantu, Golda, G.Lazar, C.Rus, Lemnaru, Bolohan, Ciobanu, Levy Antrenor: Costel Enache
FCSB se pregateste de meciul de joi, 6 octombrie 2022, cu Silkeborg, din etapa a treia a Conference League
Costel de 27 de ani, din jud. Hunedoara si M. Cristian de 23 de ani, din Bucuresti, ambii recent liberati din penitenciar.
COSTEL de 56 de ani, din Bucuresti a condus un autoturism marca BMW pe str. Constantin Brancusi dinspre bulevardul Nicolae Grigorescu catre bulevardul Lucretiu Patrascanu, iar cand a ajuns la trecerea pentru pietoni din apropierea intersectiei cu aleea Sibiana, a surprins si accidentat grav pe M.
La data de 19.04.2011, in jurul orelor 15.00, lucratori din cadrul Sectiei 6 Politie, Biroul Investigatii Criminale, i-au identificat pe C. Emil de 25 de ani, L. Costel de 36 de ani, ambii din Bucuresti si T.
La data de 19.04.2011, in jurul orelor 15.00, lucratori din cadrul Sectiei 6 Politie, Biroul Investigatii Criminale, i-au identificat pe C. Emil de 25 de ani, L. Costel de 36 de ani, ambii din Bucuresti si T.
google-analytics.com