Cautare

434 de rezultate pentru "corina chiriac" (2.74 secunde)
Corina Dragotescu a relatat sambata in emisiunea "3X3" de la Realitatea TV cum a primit un telefon din partea lui Ion Iliescu in care acesta a facut-o "ticaloasa".
In urma alegerilor, Corina Martin (foto) a fost reconfirmata ca presedinte, din partea Patronatului ANAT, iar cele doua pozitii de vicepresedinte au fost readjudecate de catre Consiliul Judetean Constanta si Camera de Comert, Industrie si Navigatie Constanta.
"Unul dintre fenomenele ingrijoratoare in Europa, si nu de ieri, de azi, il reprezinta ascensiunea extremei dreapta", afirma Corina Cretu, realeasa in Parlamentul European.
Eurodeputatele PSD Corina Cretu (foto) si Daciana Sarbu protesteaza impotriva declaratiilor ostile formulate la adresa Romaniei de parlamentarul olandez Geert Wilders, lider al Partidului Libertatii, care a afirmat recent ca "Romania si Bulgaria ar trebui sa paraseasca UE".
Adriana Ticau, la transport si turism (TRAN), Ioan Mircea Pascu la afaceri externe (AFET), si Corina Cretu, la ajutorul pentru dezvoltare (DEVE), voturile care vor formaliza aceste pozitii urmand a avea loc luni 20 iulie.
Totodata, este verificata activitatea de control si avizare desfasurata de reprezentantul ministerului in teritoriu, Corina Gheorghe. Daca se va constata ca hotelurile in cauza nu indeplinesc conditiile cerute de numarul de stele "afisate" chiar de la intrare, ele vor fi invitate sa-si puna situatia in ordine.
Interviul realizat de Corina Dragotescu, cu Ion Iliescu, a fost publicat pe site-ul ImpactNews, azi, 9 septembrie 2009, sub titlul "Traian Basescu nu e om politic, necum om de stat".
Corina Dragotescu (foto) publica pe IMPACTNEWS articolul "Socru mic la PSD", pe care il puteti citi in continuare. ... Corina Dragotescu comite 3 erori:
Corina Cretu publica pe Amos News un articol intitulat "Tara nimanui", pe care il puteti citi in continuare.
Corina Dragotescu (foto) publica pe ImpactNews articolul "PSD in bataia Vantului", pe care il puteti citi in continuare. 'Scandal in PSD pe tema intalnirii lui Geoana cu Vantu.
Motivul pentru care PDL nu doreste inca sa dea un vot in aceasta privinta, spune liderul de grup al PDL, ar fi acela ca senatorii puterii nu au luat o decizie clara in privinta candidatilor societatii civile pe care sa ii sustina, caci niciunul dintre cei 5 candidati "nu are o semnificatie personala" pentru alesii PDL si UDMR, asa cum are Corina Dumitrescu, sotia deputatului PSD Cristian Dumitrescu, pentru pesedisti.
Corina Cretu:
Suntem stimati colegi, singura tara din cele 28 de tari ale UE, in care liderii Opozitiei au trimis scrisori oficiale la Bruxelles prin care solicita sa nu fie atribuit portofoliul de Comisar European, europarlamentarului Corina Cretu, care este, in prezent si vicepresedinte al Parlamentului European.
Senatorul Sorin Constantin Lazar a sustinut o declaratie politica intitulata " Corina Cretu - comisar european din partea Romaniei ", pe care o puteti citi in continuare. Dupa cum bine cunoastem, ieri doamna Corina Cretu a fost audiata in comisiile de specialitate ale Camerei Deputatilor si Senatului.
Pana in acest moment procentul de satisfactie este de aproximativ 80%", a declarat Corina Ganet, director de marketing Romexpo. ... Moldexpo vine la TINIMTEX cu un stand de promovare foarte interesant", a mai declarat Corina Ganet.
Exprimand opinia organizatiilor pe care le reprezinta, Mihai Daraban, presedintele CCINA, Ion Danut Juganaru, vicepresedintele aceleiasi institutii camerale, Corina Martin, presedintele ANAT Regiunea Sud Est, Andrei Trandafir, vicepresedintele Organizatiei Patronale Hoteliere "Mamaia", Dumitru Becsenescu, membru al aceleiasi organizatii, precum si alti reprezentanti ai organismelor reprezentative pentru turismul de la malul marii au cerut la unison demiterea lui Ovidiu Marian.
ßi asta deoarece ei nu au posibilitatea sa vada camera inainte de a o inchiria, fiind acostati de catre localnici inca de cand intra in oras, ne-a declarat Corina Martin, presedintele ANAT (Asociatia Nationala a Agentiilor de Turism) Sud-Est.
Presedintele Regiunii S-E a ANAT, pesimist in privinta sezonului estival 2007 Spre deosebire de Ageacai Saledin, presedintele Regiunii Sud-Est a Asociatiei Nationale a Agentiilor de Turism, Corina Martin, s-a declarat dezamagita de modul in care a s-a desfasurat turismul in statiunile romanesti vara aceasta facand chiar si o predictie pesimista pentru sezonul estival viitor.
"Nimeni nu intentioneaza sa vina pe litoral iarna, nici chiar in perioada sarbatorilor de iarna", ne-a declarat Corina Martin.
Asa incepe sesizarea facuta de Corina L., nemultumita de faptul ca in mijlocul cartierului ANL din zona Garii, pe locurile special amenajate pentru parcarea masinilor, a aparut un chiosc "care se vrea punct de desfacere de marfuri agroalimentare".
google-analytics.com