Cautare

68 de rezultate pentru "cor" (2.95 secunde)
Acestia au spus in cor ca sunt fini cunoscatori ai problemelor cu care se confrunta persoanele din colegiile in care vor candida si ca ii vor reprezenta pe acestia cu cinste in Parlamentul Romaniei.
Textul imnului este recitat si interpretat numai in limba romana. Imnul se interpreteaza de catre cor si fanfara in urmatoarele situatii:
"Dorim sa va aducem - asemenea tuturor fiilor patriei - cel mai fierbinte omagiu si sa va exprimam cele mai profunde sentimente de stima, pretuire si recunostinta, de inalta cinstire pentru indelungata si eroica dumneavoastra activitate in randurile gloriosului nostru partid comunist, in lupta plina de abnegatie, desfasurata cu fermitate si spirit revolutionar in marile batalii de clasa, antifasciste si antirazboinice, pentru cauza celor multi, pentru binele si fericirea tarii, pentru victoria revolutiei si constructiei socialiste in patria noastra si inaltarea Romaniei pe culmi tot mai luminoase de progres si civilizatie", i se adresau tovarasii, in cor, cu ocazia aceluiasi eveniment.
Evident ca, la vremea respectiva, intr-un cor, toti reprezentantii statului si-au asumat acest angajament de a face reformele, cu aceste costuri, in scopul unui tel mult mai important:
Din acel moment un cor de sustinatori si-au aratat impotrivirea. Din punct de vedere al liberei exprimari nu este nimic in neregula, chiar si dintr-un punct de vedere conservator de pierdere a unor privilegii;
Asa, bine retribuiti pentru osteneala, reprezentantii acestuia s-au laudat unii pe altii pentru a-si crea un nume mai sonor si, toti, in cor, l-au laudat si aparat pe presedinte cu atata sarguinta si imaginatie incat chiar si Ceausescu l-ar fi invidiat pe Basescu.
Strategia de imagine a USL e jalnica, pare ca toate fisele au fost plasate pe Antena 3, in timp ce adversarii se vaita in cor de izolare mediatica, dar sunt prezenti pe 75% din presa, de dimineata pana seara.
Diseara, la ora 19, catre cerul senin al patriei, din vreo 7 milioane de piepturi, se va ridica un cor de injuraturi la adresa sa, care ar darama si o nava plina cu extrateresti curiosi!
Ca si in alte ocazii, cand sifonarii au dat presei filmari cu mobilul de la petreceri de Revelion, mi-au spart timpanele ah-urile si oh-urile deontologilor, de parca la petrecerile ziaristilor se bea doar agheasma si se danseaza gavota, dupa ce se rostesc in cor rugaciuni pentru iertarea pacatelor.
Dealtfel, Ponta se vede inconjurat de un veritabil cor de reprosuri venit din propria sa tabara, cel mai pertinent fiind chiar presedintele Iliescu, care i-a reprosat direct "carlanului" faptul ca a vorbit cand putea sa taca.
Adversarii ne raspundeau in cor, intreband "pe cine?", iar noi indicam pe cine din grupul lor ni l-am dori. Apoi cei catre care strigam isi trimiteau omul ghiulea, care trebuia sa strapunga lantul pe care il formasem noi, tinandu-ne de mana.
A fost un microfon pus la acest moment pe vocea romanilor care au spus in cor, raspicat si majoritar, ca vor o schimbare.
Din aceasta perspectiva, pot sa spun ca n-ar fi fost un gest nefolositor majorarea TVA, dar existand un asemenea cor de opozanti, sigur ca de multe ori poti sa-ti pui intrebarea si asupra corectitudinii pe fond, si asupra acceptabilitatii masuriia€œ, a comentat primul-ministru.
Cu incepere de la 1 ianuarie 2007, limitele de raspundere se aliniaza la cele prevazute in legislatia UE, ne­putand fi mai mici de echivalentul a 100.000 de euro pentru daune ma­teriale si echivalentul a 350.000 de euro/per­soana pentru vatamari cor­porale.
Meseria de cumparator secret, pe placul craiovenilor In ceea ce priveste alegerea personalului, cu toate ca in Clasificarea Ocupatiilor din Romania (COR) nu exista inca meseria de "cumparator secret", multi craioveni ar fi tentati de ideea de a cutreiera ore in sir magazinele pentru a face cumparaturi.
Totusi, in indexul alfabetic al COR (Clasificarea Ocupatiilor din Romania), meseria este trecuta ca "baby-sitter" si nu ca "bona". Ramane insa si meseria de guvernanta.
elemente de identificare a salariatilor, data angajarii, functia/ocupatia conform specificatiei Clasificarii Ocupatiilor din Romania (COR), tipul contractului individual de munca, data si temeiul incetarii contractului individual de munca.
Va dati seama ca noi taiem circa 50 de porci pe zi, colaboram cu crescatorii de porci persoane fizice si cu abatoarele, exista intre noi un lant care va avea de suferit de pe urma acestei masuri", ne-au declarat in cor comerciantii din hala de carne.
elemente de identificare a salariatilor, data angajarii, functia/ocupatia conform specificatiei Clasificarii Ocupatiilor din România (COR), tipul contractului individual de munca, data si temeiul încetarii contractului individual de munca. 
Flavia Arsoi, director executiv la Centrul de Afaceri Master, ne-a comunicat ca obiectivul cursului este dezvoltarea abilitatilor participantilor de a elabora, a planifica si a implementa proiecte fezabile, de a pregati persoane capabile pentru ocupatia de Manager de Proiect (cod COR 241919).
google-analytics.com