Cautare

194 de rezultate pentru "constructorul" (7.22 secunde)
Alte Mustanguri scoase la licitatie au fost un P-51A semnat de firma Roush, precum si un Shelby GT500, din 1967, original, care s-a vândut cu 190.000 de dolari.Motocicleta LamborghiniE cunoscut faptul ca Lamborghini a produs un SUV în anii ‘80, însa, mai putin cunoscut este ca în 1986 a fabricat o motocicleta, în colaborare cu constructorul francez Boxer-Bike.
Daca ar cumpara acum si ar scoate-o la vânzare peste doua-trei luni, si ar pune-o la un pret mai mare decât constructorul, nu ar putea obtine profit", a spus Teodor Popescu.
Daca ar cumpara acum si ar scoate-o la vânzare peste doua-trei luni, si ar pune-o la un pret mai mare decât constructorul, nu ar putea obtine profit", a spus Teodor Popescu.
Sectorul ar trebui dat în folosinta peste 18 luni, iar constructorul va asigura o garantie a lucrarii de 36 de luni.Lungimea totala a sectorului de autostrada Bucuresti-Ploiesti va fi de 61,8 km.
DB9 Volante a fost retusat pentru a îmbunatati manevrabilitatea, constructorul sustinând un câstig de 10% privind rigiditatea caroseriei.  DB9 a depasit DB7 la vânzari DB9 reuseste sa combine stilul, calitatea si utilitatea traditionala Aston Martin fara sa se sprijine pe detalii de design retro.
O sa discutam cu responsabilii Ministerului Transporturilor si cu constructorul, Bechtel, pentru a vedea, fata de graficul de lucrari existent, care este capacitatea de lucru in continuare si daca exista necesitatea unei realocari suplimentare pana la finele acestui an, astfel incat sa existe posibilitatea punerii in functiune a unui tronson care sa ajute traficul din zona oraselor Cluj-Turda", a afirmat seful Executivului.Premierul a evitat sa se pronunte in privinta costurilor totale ale Autostrazii Transilvania, aratand insa ca "studiul de fezabilitate s-a bazat pe o solutie, care ulterior s-a schimbat", fapt care va duce la cresterea costurilor.Initial, costurile totale ale autostrazii Transilvania au fost estimate la 2,2 miliarde de euro.
"Sunt proceduri de licitatie, iar solutia de finantare este contract de concesiune cu finantarea asigurata de consortiul care va castiga licitatia, cu rambursare nu de la bugetul de stat, ci din fondul care este incasat de constructorul ce primeste autostrada in administrare pe o perioada care se va negocia intre 20 si 30 de ani", a declarat Orban, la inaugurarea pasajului subteran de la Bascov, care face legatura intre centura ocolitoare a Pitestiului, parte a Autostrazii Bucuresti-Pitesti, si DN 7 si DN 7 C.
O parte dintre componentele bolidului se fabrica în Sawston, constructorul intentionând sa lanseze pe piata doar o serie limitata de automobile.
Reprezentantii Agentiei de Dezvoltare Regionala (ADR) Nord-Vest au vizitat, pe 23 octombrie, amplasamentele viitorului parc balnear Tasnad-Beltiug-Marghita, impreuna cu repre- zentantii beneficiarilor, inginerul si constructorul, pentru predarea amplasamentului proiectului.
"Constructorul a fost foarte serios din toate punctele de vedere. Diferenta dintre pretul estimat si cel final a fost de doar 12% (foarte putin, în conditiile în care au aparut o serie de lucrari ascunse)", a precizat dr.
"Constructorul a fost foarte serios din toate punctele de vedere. Diferenta dintre pretul estimat si cel final a fost de doar 12% (foarte putin, în conditiile în care au aparut o serie de lucrari ascunse)", a precizat dr.
În august 1928, Jorgen Rasmusses, proprietarul DKW, a cumparat majoritatea actiunilor Audiwerke AG si ce mai ramasese din constructorul american Rickerbacker, inclusiv echipamentul de fabricare a motoarelor cu opt cilindri.
Vanzarile Dacia pe piata locala au cazut cu 52,3% in noiembrie, de la 9,850 de unitati la 4.698 vehicule, declin record pentru constructorul auto.
Totusi, constructorul roman controlat de Renault a reusit cea mai buna performanta, din punct de vedere al cresterii procentuale, in Europa de Vest (zona euro si cele trei tari EFTA), cu o crestere de 25,7% a numarului de automobile noi inmatriculate in noiembrie, de la 7.232 la 9.092 de masini.
Constructorul japonez Nissan a anuntat în prima jumatate a lunii ianuarie lansarea unei versiuni în editie limitata a deja renumitului GT-R, modelul SpecV.
Printre domeniile in care firmele din Romania au atras fonduri din partea companiilor-mama si la inceputul anului, in ciuda conditiilor nefavorabile de pe piata, se numara constructiile de masini si componentele auto, asigurari, farmaceutic si dezvoltare imobiliara.In topul celor mai mari subscrieri de capital realizate in ianuarie, pe prima pozitie se afla constructorul american de masini Ford, care a realizat o infuzie de capital la uzina de la Craiova de peste 200 de milioane de euro.
"Am avut o discutie cu constructorii si am introdus alt tip de contracte, in care este stipulat ca partea romana - CNADNR - are dreptul de a amenda constructorul cu 50.000 de lei.
Constructorul de automobile Dacia intentioneaza sa exporte in acest an 75% din productie, a declarat, miercuri, directorul general Dacia Renault, Francois Fourmont.
constructorul a inaintat 17% si lucreaza cu putin peste jumatate din efective. Motive pentru care prima societate desemnata sa construiasca statia, Termomecanica, din Italia, a fost eliminata din ecuatie in 2007, lasand proiectul la 19%.
Haos pe drumul Tantareni - Targu Jiu In opinia senatorului Toni Mihai Grebla, sunt necesare discutii cu constructorul care lucreaza la modernizarea tronsonului de drum Tantareni - Targu Jiu.
google-analytics.com