Cautare

194 de rezultate pentru "constructorul" (5.39 secunde)
Ministerul Dezvoltarii Regionale si Locuintei, Ministerul Educatiei si Cercetarii prin Autoritatea Nationala pentru Cercetare Stiintifica, dar si Consiliul National al Intreprinderilor Private Mici si Mijlocii din Romania, grupul francez AJERO, o delegatie din Olanda, Fcc Construccion (constructorul podului Vidin-Calafat), iar zilnic sosesc alte confirmari.
DN 66 Rovinari - Targu Jiu a intrat, in sfarsit, in atentia Ministerului Transporturilor si Infrastructurii, dupa ce in 21 de luni scurse de la emiterea ordinului de incepere a lucrarilor, constructorul, o firma din Ungaria, nu a rea-lizat decat 3,51% din acestea.
, la Barcelona, pe majoritatea pietelor europene, iar in unele state comenzile vor putea fi preluate de la sfarsitul lunii iunie, a anuntat constructorul auto.
Pe langa problemele cu exproprierea, constructorul va trebui sa rezolve si problema crucilor amplasate pe traseul drumului. "Cinci cruci vor fi mutate.
Zona de nord a Capitalei si, in special, comunele Pipera si Tunari au atras, in ultimii patru ani, numerosi investitori interesati de proiecte imobiliare, alaturi de australienii de la South Pacific numarandu-se companii ca Global Finance, GTC Romania, Impact, AlfaRom sau Bouygues, constructorul Satului Francez.
Constructorul auto Chery Automobile a fost fondat in 1997 si este controlat de statul chinez. Prima masina a fost fabricata in 1999.
constructorul a uitat sa obtina autorizatia, dar o va face de indata, sau eventual la finalizarea lucrarii, ca doar traim in Romania si orice este permis, daca nu posibil.
La aproape 61 de ani de cand Ford si-a deschis prima uzina din Europa de Est in Romania, pentru a produce la Bucuresti, in cadrul uzinei din Floreasca, modelul Ford V8 - unul dintre stra-strabunicii actualului Mondeo -, constructorul american a revenit.
Daca in urma cu un an cei de la Ford excludeau posibilitatea de a crea un joint-venture cu Romcar si Ion Tiriac, dorind un importator exclusiv Ford, acum constructorul american nu mai insista pe acest subiect.
Lucrarile sunt controlate zilnic de reprezentanti ai Primariei , iar colaborarea cu Constructorul a atins nivelul maxim de fluenta. Acest pasaj urmeaza sa asigure transferul a 60.000 de calatori zilnic.
Se asteapta ca anul viitor, cand constructorul italian va face public planul sau de afaceri pentru perioada 2010-2014, Marchionne sa anunte decizia cu privire la viitorul marcii Alfa Romeo.
Dintre marcile comercializate in Europa (UE, Elvetia, Norvegia si Islanda), Dacia a inregistrat cea mai buna crestere a numarului de inmatriculari de autoturisme noi. Cifra a urcat pentru constructorul roman cu 29,2%, la 237.912 unitati.
"Constructorul are doua luni intarziere, dar cu siguranta va recupera timpul pierdut. Lucrarile trebuie incheiate pe 1 august 2010 si termenul ramane batut in cuie.
Credem ca motivul pentru care constructorul japonez a optat pentru imaginea Evo pentru restul modelelor nu este reducerea remuneratiei designerilor ci dezvoltarea unei imagini reprezentative si usor de recunoscut, asemanatoare cu ceea ce exista la BMW.
Credem ca motivul pentru care constructorul japonez a optat pentru imaginea Evo pentru restul modelelor nu este reducerea remuneratiei designerilor ci dezvoltarea unei imagini reprezentative si usor de recunoscut, asemanatoare cu ceea ce exista la BMW.
Constructorul auto japonez Nissan a anuntat marti ca va suspenda trei linii de productie din Japonia, in contextul in care nu poate importa unele componente fabricate in Irlanda, din cauza perturbarii traficului aerian, relateaza Les Echos.
Constructorul american al Autostrazii Transilvania, compania Bechtel, ar dori sa deschida anul acesta cel de-al treilea santier. Este vorba de santierul tronsonului de autostrada dintre Gilau si Nadaselu.
Se pare ca motorizarea Dacia City nu va fi una revolutionara, constructorul urmand sa foloseasca motorul pe benzina de 1,2 litri al Renault Twingo, dar ia in calcul si dezvoltarea unei versiuni diesel.
Un alt model care se bucura de succes pe pietele externe este SUV-ul Duster, cel mai recent model lansat de constructorul de la Mioveni.
Contractele prevad si amenzi record pentru proiectele de infrastructura, constructorul care nu respecta termenul de finalizare fiind penalizat cu 0,05% din valoarea contractului pentru fiecare zi de intarziere, iar daca penalizarile ajung la 15% se reziliaza contractul.
google-analytics.com