Cautare

194 de rezultate pentru "constructorul" (7.74 secunde)
Pietele emergente, in special China, si marca Skoda vor ajuta constructorul german sa ajunga liderul pietei auto pana in 2018.
Competitia la care participa constructorul craiovean de avioane a fost lansata pe 6 septembrie 2011, iar proiectele castigatoare vor fi finantate prin Planul National de Cercetare, Dezvoltare si Inovare 2007 - 2013.
Inginerul-sef de productie a B-Max, Klaus Peter Tamm, a explicat de ce masina este una "ingenioasa", aratand ca, in primul rand, constructorul s-a gandit ce vrea clientul de la un vehicul:
"Solutia arhitectilor este aceea de a avea un singur lift, dar am vorbit cu constructorul ca in cazul in care acesta nu o sa functioneze, pentru a asigura transportul persoanelor, sa lase un spatiu tehnic pentru eventualitatea de a mai aseza inca un lift", a spus primarul general.
Pe noul tronson dintre Cernavoda si Medgidia, constructorul garanteaza soferilor un asfalt foarte bun pentru urmatorii patru ani. Garantia asfaltului s-a dublat fata de contractele anterioare.
Modelul produs de constructorul suedez SAAB a devenit operational in 1994, insa vanzarile au fost limitate si productia a fost stopata in 1999.
Constructorul considera insa ca nu e nevoie de asemenea scari sau cai de evacuare: "Cand inspectorii au venit in control pe pasaj si m-au intrebat pe unde coboara oamenii in caz de accident, le-am raspuns simplu:
Constructorul american a publicat un comunicat oficial in care dezvaluie toate detaliile noului sau model electric. Dezvoltata pe actuala generatie Spark, noua versiune electrica se foloseste de aproximativ 75% din componentele trenului propulsor regasit pe Volt si pe celelalte modele ecologice din lista Chevrolet.
Adama a contractat constructorul general Bogart si Vitalis Consulting ca manager extern pentru ambele proiecte. Proiectul Edenia cuprinde sase cladiri rezidentiale, care ofera si zone de relaxare in comparatie cu imprejurimile urbane.
Lucrarile de constructie pentru tronsonul Cernavoda - Medgidia au fost executate de Asocierea Astaldi SPA-Max Boegl Romania SRL Cernavoda, dupa ce contractul cu constructorul initial, compania franceza Colas a fost reziliat pentru intarzieri, iar cele pentru tronsonul Medgidia - Constanta de Asocierea Astaldi SpA - Max Bogl, serviciile de consultanta fiind asigurate de Asocierea S.C.
Constructorul ales este firma Comnord Bucuresti, controlata de omul de afaceri Sorin Creteanu, iar proiectantul este firma Western Outdoor, firma detinuta chiar de presedintele Comisiei Tehnice de Urbanism si Amenajarea Teritoriului a Municipiului Bucuresti, arhitectul Sorin Gabrea.
Constructorul stie mai multe, iar podul a fost construit de partea bulgara. Partea romana a facut doar zonele de acces pe malul romanesc".
Senatorul Nicolae Moga impreuna cu alti parlamentari constanteni, primarii din 23 August si Costinesti si constructorul au participat la inaugurarea lucrarilor de extindere a retelei de gaz catre comunele amintite.
La finele anului trecut, CNADNR a atribuit asocierii italo-germane Astaldi-Max Boegl un contract de 308 de milioane de lei (69 de milioane de euro), cu TVA, pentru finalizarea primului tronson al autostrazii Nadlac-Arad, care fusese inceput de constructorul Romstrade.
Dacia a vandut anul trecut in premiera peste 500.000 de masini intr-un interval de 12 luni, iar aceste rezultate ar putea fi imbunatatite ca urmare a performantelor obtinute de constructorul roman in primele trei luni ale anului curent.
Constructorul va suporta costuri de aproximativ 400.000 de euro. Trebuie luata aparatura pentru fotosinteza. Oricum, an de an se va schimba gazonul.
"Pentru a nu starni banuieli, angajatii de la Lockheed, constructorul U-2, erau adusi in Zona 51 de la uzina lor din Burbank (California) lunea dimineata si dusi acasa vineri seara, la ore cand traficul aerian era cel mai intens" - mai scriu cei doi istorici.
"Constructorul, Vertcon, l-a actionat in instanta si a castigat. Evident ca era vorba de o actiune cu substrat politic, in conditiile cunoscute.
Constructorul principal a intrat in insolventa, firma ramasa sa continue lucrarile si-a oprit recent activitatea, proiectul fiind astfel blocat. Gestionarea defectuoasa a deseurilor menajere si nemenajere generate de localitati precum Cluj-Napoca constituie un pericol grav pentru sanatatea locuitorilor si animalelor din zona.
- In urma ultimelor discutii avute cu constructorul, acesta ne-a garantat ca in doua luni de zile este gata pasajul de la Piata Sudului.
google-analytics.com