Tatal actritei s-a stins din viata in urma acestei boli necrutatoare, dar regizoarea nu intra in panica atunci cand aude de cancer!
Actrita si regizoarea Delia Antal nu intra in panica atunci cand aude de...cancer. Tatal ei a murit anul trecut, cand a pierdut lupta cu boala si de atunci Delia a decis ca trebuie sa faca ceva pentru a iesi din depresie si a depasi acest moment de cumpana din viata ei.
Ea a hotarat astfel sa se implice si sa sustina campaniile si evenimentele cu strangere de fonduri pentru mai toate formele de cancer, participand cu bani, dar oferind si suportul sau moral bolnavilor.
"Nu mi-e teama de cancer. Cred ca absolut orice boala este curabila daca noi toti ne adunam si sustinem investigatiile si noile tratamente. Foarte important este sa mergem la medic, la control, imediat cum simtim ca ceva nu este in regula cu corpul nostru. O boala descoperita devreme este simplu de tratat. Tatal meu a murit din cauza cancerului si de atunci sunt foarte sensibila cand aud de acest subiect asa ca le sar in ajutor, ori de cate ori pot, bolnavilor de cancer. Recent am participat la Londra la un eveniment cu strangere de fonduri pentru cancerul la san, "The Inspiration Awards for Women", am fost invitata la acest eveniment datorita faptului ca filmul meu, "D‘ORA", a avut un private screening la BAFTA, mi s-a spus ca este un film de inspiratie si ca acest eveniment caritabil premiaza femeile care inspira artistic, au suferit de cancer sau ajutat alti bolnavi si bineinteles ca m-am alaturat cu placere si am donat o suma de bani. Este important sa sprijin acest eveniment pentru ca si eu sunt femeie! O sa ajut cat si cum pot bolnavii de cancer pentru a le sustine moralul si a-i imbarbata sa capete forta necesara si sa lupte cu boala, sa nu se lase invinsi!", spune Delia Antal.
Delia Antal la evenimentul desfasurat la Londra, "The Inspiration Awards for Women":