Cautare

22506 de rezultate pentru "cofetaria eduard ocaua lui cuza" (3.18 secunde)
In anii '50, colective de cercetare din Statele Unite si Canada au studiat interferentele posibile dintre gravitatie si magnetism in legatura cu teoria campului unificat a lui Albert Einstein.
Ieri, dupa multe indicii in acest sens, se pare ca a fost reactivat respectivul sistem, la care Eduard Helvig nu apelase niciodata. - Totul a mers ca uns in favoarea lui Iohannis.
Dupa ce toata familia i-a plecat in Italia, la munca, Adina Visterineanu, fosta sotie a lui Marcel Prodan, impresarul care a snopit-o in bataie pe Alexandra Stan, si-a gasit sprijin in fostii socri, cu care se intelege foarte bine.
Niciun partid nu a realizat o asemenea performanta." Sustinatorii lui Boc domina sala. ... Ii multumesc lui Victor Ponta ca a reusit sa distruga PNL. ... Cuza din Parlament. ... In aceasta sala am castigat in 2001 presedintia partidului, in fata lui Petre Roman si a Simonei Marinescu.
Plecarea lui Geoana le-a oferit celorlalti lideri PSD ocazia de a poposi aproximativ o ora la o cafea in holul hotelului.
misterul conturilor lui Nicolae Ceausescu", asa cum a cerut, la inceputul lunii, liderul conservatorilor, Dan Voiculescu. Acestia au adoptat, in plenul reunit al celor doua Camere, constituirea "Comisiei de ancheta pentru investigarea si clarificarea referitoare la conturile lui Nicolae Ceausescu", constituita din cinci membri.
La Organizatia Municipala, dupa demisia lui Cosmin Paun, a fost numit ca presedinte interimar Doru Resmerita, dar a venit si randul acestuia sa fie indepartat, pentru ca aceasta functie era vanata de fostul social-democrat Marius Necula.
Ii reprosam echipei lui Crin, inoportunitatea prezentarii guvernului din umbra in contextul eliberarii lui Vantu, care capteaza mass-media. Crin Antonescu a speculat situatia si a-ntors-o in favoarea lui, anuntand din start ca se adreseaza celor interesati de altceva decat de Basescu si Vantu.
Discursul aberant al lui Iohannis, din CSM, reprezinta o pagina rusinoasa de referinta intre toate exprimarile publice posibile despre stat si justitie AZI:
Ovidiu Herea transforma un penalti acordat de centralul Robert Dumitru pentru un hent in careu al lui Andrei Tanc, care respinge cu mana de pe linia portii, la un sut al lui Deac.
Zilele in care acest teatru se respecta si te respecta au trecut de mult, institutia de cultura bucuresteana devenind, sub domnia lui Caramitru, scena razboaielor dintre actori si conducere.
Se pare ca, la cererea lui Ceausescu de a primi propuneri pentru un nou centru administrativ al orasului, arhitectul Jugurica a scos din arhive planul interbelic, prezentandu-i-l dictatorului.
Pe lista guvernului Ponta se regasesc Florin Georgescu, vicepremier si ministru al Finantelor,Daniel Chitoiu (PNL), ministru al Economiei, Ioan Rus (PSD) - ministru de Interne, Andrei Marga(PNL) - ministru al Afacerilor Externe, Titus Corlatean (PSD) - ministru al Justitiei, Corneliu Dobritoiu (PNL) - ministru al Apararii Nationale, Leonard Orban - ministru al Afacerilor Europene,Mircea Diaconu (PNL) - ministru al Culturii, Daniel Constantin (PC) - ministru al Agriculturii,Ovidiu Silaghi (PNL) - ministru al Transporturilor, Eduard Hellvig (PNL) - ministru al Dezvoltarii Regionale, Dan Nica (PSD) - ministru al Comunicatiilor, Vasile Cepoi - ministru al Sanatatii, Ioan Mang (PSD) - ministru al Educatiei, Rovana Plumb (PSD) - ministru al Mediului, Mariana Campeanu (PNL) - ministru al Muncii, Victor Paul Dobre (PNL) - ministru delegat pentru Administratie, Lucian Isar - ministru delegat pentru Mediul de Afaceri, Mircea Dusa (PSD) - ministru pentru relatia cu Parlamentul, Liviu Pop - ministru delegat pentru Dialog Social.
Senatorul Puiu Hasotti, vicepresedinte al Partidului National Liberal, este de parere ca urmatorul pas al gruparii lui Theodor Stolojan va fi fuzionarea cu Partidul Democrat. ... Hasotti crede ca persoanele adunate in jurul lui Stolojan si a lui Valeriu Stoica sunt doar membri liberali fara realizari politice.
Cam in aceeasi situatie s-a aflat si deputatul PSD Eduard Martin, pus intr-o postura foarte delicata acum cativa ani de fostul ministru al Economiei, conservatorul Codrut Seres. ... Cea de-a doua figura social-democrata contestata este cea a lui Octavian Stireanu, fost deputat de Constanta.
Pe 30 decembrie 2013, Sophie Sevardnadze, nepoata lui Eduard Sevardnadze, fost ministru de externe al URSS si fost presedinte al Georgiei, i-a luat un interviu lui Paul Hellyer, in beneficiul canalului de televiziune rusesc de limba engleza RT, apartinand trustului RIA Novosti.
Eduard Stancioiu (41 de ani) a renuntat la postul de antrenor secund la Rapid, desi facea parte din staff-ul lui Adrian Mutu (43 de ani), dupa ce suporterii giulesteni au acuzat trecutul stelist al fostului goalkeeper.
Intilnim numele lui Aurel Nechita pe site-ul Universitaatii a€žAl. ... Cuza" din Iasi, pe forumul Facultaatii de Comunicare, unde sint expuse modele de stiri, cea in care apare numele deputatului PSD fiind despre infiintarea la Galati a unei facultaati de medicinaa.
Astfel, premiul pentru rezultate deosebite la invatatura i-a fost oferit unei eleve olimpice de la Colegiul "Alexandru Ioan Cuza", Cezara Huma, in timp ce premiul pentru cultura i-a fost inmanat directorului Teatrului Muzical, Florin Melinte.
Deputatul PD-L Laurentiu Mironescu intentioneaza sa mai obtina un mandat in Parlamentul Romaniei, in acest sens exprimandu-si chiar si colegiul pe care vrea sa candideze - colegiul cu numarul 7, care cuprinde atat zone din municipiul Constanta, dar si din comuna Valu lui Traian.
google-analytics.com