Cautare

1960 de rezultate pentru "cluj" (3.19 secunde)
Superliga, etapa a 2-a, play-off Sepsi - CFR Cluj 1-1 (1-1) Au marcat: ... Bernd Storck CFR Cluj: Sava - Cr.
Superliga, etapa 2, play-out U Cluj - UTA 0-0 Au marcat: ... U Cluj (4-2-3-1): Gertmonas - Oancea, Masoero, Thalisson - Bic, Simion - Roguljic, Nistor, Chipciu - M.
Pe de alta parte, premierul da exemplul Clujului, dar tot dansul omite sa precizeze ca primarului din Cluj nu i-au fost blocate, pe considerente politice, fonduri sau proiecte.
Premierul Emil Boc a angajat-o in functia de consilier pe nepoata sa, Mihaela Eugenia Boc, fost angajat al Primariei din Cluj-Napoca. Mihaela Eugenia Boc a fost angajata la Primaria din Cluj-Napoca, unde avea functia de inspector de specialitate si pregatea conferintele de presa, potrivit unor reprezentanti ai primariei.
Liderul PSD Cluj, Ioan Rus, a declarat ieri intr-o conferinta de presa ca va candida pentru o functie de vicepresedinte al partidului la Congresul din 22 aprilie.
Presedintele PSD Cluj, Remus Lapusan, a anuntat ieri ca a strans 80.000 de semnaturi pe care i le va inainta primarului Emil Boc pentru a-l ajuta in demersurile sale pe langa Guvern in favoarea continuarii lucrarilor la autostrada Brasov-Bors.
Partidul lui Vadim Tudor a initiat un proiect legislativ privind obligativitatea purtarii uniformelor scolare in invatamantul de stat si privat, a anuntat ieri la Cluj senatorul Gheorghe Funar. ... “Noi propunem majorarea sumelor intre 1.500 si 2.000 de lei noi“, a afirmat senatorul PRM de Cluj.
In afara de industria hoteliera clasica, in ultimii ani- mai cu seama incepand cu anul 2000- in marile orase ale Romaniei, cum ar fi Bucuresti, Constanta sau Cluj, s-a dezvoltat vertiginos o noua gama de oferte de cazare, reprezentata de cazarea in regim hotelier.
statul roman, Ministerul Apararii Nationale, UM 01024 Timisoara, Parchetul Militar Timisoara, Parchetul de pe langa Curtea Suprema de Justitie, Ministerul Administratiei si Internelor, Compania de Pompieri Petrosani, Judecatoria Timisoara, Tribunalul Timis, Parchetul de pe langa Curtea de Apel Timisoara, Judecatoria Zalau, Tribunalul Salaj, Curtea de Apel Cluj, Parchetul de pe langa Curtea de Apel Cluj, Curtea de Apel Bucuresti, Inalta Curte de Casatie si Justitie, Tribunalul Bucuresti, Ministrul Justitiei, Consiliul Superior al Magistraturii, Presedintia Romaniei si Guvernul Romaniei.
Compania a intrat pe piata romaneasca abia in urma cu un an si detine patru hipermarketuri, la Bucuresti, Pitesti, Targu-Mures si Cluj, si un supermarket la Timisoara, care va fi inlocuit anul viitor cu un hipermarket.
Societatea scoasa acum la înaintare este Inav SA Bucuresti.Inav este controlata de Vuza printr-o retea de firme, pe traseul Erre 2 International SRL Bucuresti - Iasitex SA Iasi - A 2 Impex SRL Ploiesti - Uzuc SA Ploiesti - A 1 Impex SRL Cluj - Sinterom SA Cluj - Contactoare SA Buzau si Serviciile Comerciale Române (SCR).
Societatea scoasa acum la înaintare este Inav SA Bucuresti.Inav este controlata de Vuza printr-o retea de firme, pe traseul Erre 2 International SRL Bucuresti - Iasitex SA Iasi - A 2 Impex SRL Ploiesti - Uzuc SA Ploiesti - A 1 Impex SRL Cluj - Sinterom SA Cluj - Contactoare SA Buzau si Serviciile Comerciale Române (SCR).
Primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, a implinit marti 39 de ani. ... Seful Biroului de Resurse Umane din Primaria Cluj-Napoca, Iosif Madru, isi aminteste ca fostul primar al municipiului, Gheorghe Funar, organiza de fiecare zi a sa de nastere o masa.
Fostul director al Regiei de Drumuri si Poduri Cluj a declarat ca argumentul hotarator in favoarea acestei decizii l-a constituit dorinta de a nu-i da aceasta satisfactie celui care l-a trimis dupa gratii, procurorul Daniel Morar, colegii de partid sugerandu-i ca prin demisia sa se va intampla exact acest lucru.
Comisariatul Judetean Cluj al Garzii Nationale de Mediu (CJGNM) va introduce, in 2009, ca element de noutate in actiunile sale, un sistem de clasificare a firmelor, in acest fel fiecare companie urmand sa aiba un anumit punctaj, in functie de care se va stabili frecventa controalelor si numarul concret de ore alocate in acest scop.
El a a declarat sambata, intr-o conferinta de presa la Cluj, ca in cadrul Aliantei D.A.
• La jumatatea lunii februarie, doua persoane inarmate care purtau cagule au intrat intr-o filiala a Bancii Transilvania din cartierul Manastur din Cluj-Napoca, i-au lovit pe paznic si pe o casiera si au furat banii din casierie - 246.000 de lei.
Potrivit informarii secretarului Primariei din Cluj, Mircea Jorj, este vorba de un debit de 0,9 miliarde de lei, ca urmare a sentintei civile 395/30.03.98 a Tribunalului Cluj, pentru neeliberarea la timp a unei autorizatii de constructie, 2,63 miliarde de lei, in decizia 902/R/2003, si 0,57 miliarde de lei, in decizia 720/2003 a Curtii de Apel Brasov, pentru intarzierea unor plati pentru regia subordonata RADP.
Crezi ca CFR Cluj a castigat pe merit titlul de campioans a Romaniei? • Nu, titlul nu este meritat (60%, 132 Voturi) • Da, a fost echipa cea mai buns (32%, 71 Voturi) • Nu pot ss ms pronunt (8%, 17 Voturi) Total Voturi:
1 Iunie - Petrolul castiga Cupa Romaniei Petrolul Ploiesti a castigat pentru a treia oara in istorie Cupa Romaniei, invingand Cfr Cluj, in finala, cu scorul de 1-0.
google-analytics.com